Náhrada mzdy ve zkušební době
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Náhrada mzdy ve zkušební době
Ahoj holky,
snad mi některá z vás poradí pen_mouth:
Po maturitě jsem si dlouho nemohla najít žádnou práci a tak jsem vzala tu první kde mě vzali 😔 nastoupila jsem do Gatu jako prodavačka ale po necelém odpracovaném měsíci se obchody uzavřeli a nikdo neví kdy se otevřou… zajímalo by mě jestli mám nárok na nějakou náhradu mzdy nebo budu příští měsíc bez peněz 😞 smlouvu jsem podepsala asi 10.12. a hned jsem nastoupila takže už nějaké odpracované hodiny mám ale nestačí mi na to abych zvládla 2 měsíce 😟 takže přemýšlím že bych šla rychle prodávat někam jinam když nedostanu žádnou náhradu mzdy nebo se to rychle neotevře 😞
Taky mi pořád nepřišla výplata, nepracovala některá z vás v Gatu, nevíte kdy mi má cca přijít… potřebuji rychle něco zaplatit a to čekání je nekonečné 😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Čekání?
Proc nenapises email vedení?
Ja jsem byla v prosinci ve zkusebce a dostala jsem překážku ze strany
zaměstnavatele. Ale to vim proto že spolu komunikujeme ✅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vyplatni termin mas mit ve smlouve. Ale toto jsou vsechny otazky, co bude vedet tvuj zamestnavatel, s nim musis komunikovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@SanyD píše:
Ahoj holky,
snad mi některá z vás poradípen_mouth:
Po maturitě jsem si dlouho nemohla najít žádnou práci a tak jsem vzala tu první kde mě vzali 😔 nastoupila jsem do Gatu jako prodavačka ale po necelém odpracovaném měsíci se obchody uzavřeli a nikdo neví kdy se otevřou… zajímalo by mě jestli mám nárok na nějakou náhradu mzdy nebo budu příští měsíc bez peněz 😞 smlouvu jsem podepsala asi 10.12. a hned jsem nastoupila takže už nějaké odpracované hodiny mám ale nestačí mi na to abych zvládla 2 měsíce 😟 takže přemýšlím že bych šla rychle prodávat někam jinam když nedostanu žádnou náhradu mzdy nebo se to rychle neotevře 😞
Taky mi pořád nepřišla výplata, nepracovala některá z vás v Gatu, nevíte kdy mi má cca přijít… potřebuji rychle něco zaplatit a to čekání je nekonečné 😅
A co vám řekli, když se uzavřely obchody?
Kdy máte výplatní termín? To máš přece napsané v pracovní smlouvě,
tak proč se ptáš tady?
Jestli něco nevíš, zeptej se zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Celková zubní náhrada na vlastní žádost
- Výpověď ve zk. době, nárok na ošetřovné, nemám nárok na podporu
- Ošetřovné ve zkušební době?
- 20-30% mzdy lidí na HO by mělo jít potřebným
- Covid doba - uz nemůžu
- Jak se rozloucit s kolegy v teto dobe
- Odchod na mateřskou - co dát kolegům v téhle době?
- Jak zabavit dítě v době covidu?