Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer holky, nemáte některá doma kočárek x-lander čtyřkolku kolekci 2008 a neprodáváte kolečka? Jedná se mi o přední kolečka s možností aretace. Bohužel tato kolekce se již nevyrábí a náhradní díly již nelze u prodejce sehnat
. Rozbila se mi možnost aretace. Pokud by jste některá prodala za nějakou normální cenu, tak odkoupím.
díky
Já mám doma taky x-lander XA 2008, když jsem psala do servisu bylo mi řečeno, že mi to upraví jen jejich servisi, což není v blízkosti mého bydiště a poštou to posíat se moc nevyplatí. Mě naštěstí jede v pohodě, akorát jedno kolečko dělá takový zvuk, jak kdyby v tom byli rozbitý ložiska, ale servisáci mi řekli, že je to blbost, že tam žádný ložiska nejsou
Co to dělá mi neřekli! ![]()
@verunielka jsou to ložiška
dělalo mi to taky a strýc ze ZKL (ložiska) mi to opravil ![]()
A btw. tady kola mají - http://www.kocarky-ina.cz/index.php?…
nevím jak je to aktuální ale mělo by být
No, kolečko se sežene, ale ten adapter nad kolečkem, který se zacvakává, aby se netočilo, to je oříšek ![]()
@Aletheia Jakej strýc
At mi to taky spraví nebo mi napíše kde sehnal náhrad. díl a jak to opravil ![]()
Ahoj a hezký večer, nevíte náhodou, kde by se dala sehnat polohovací rukojeť ke kočárku X Lander čtyřkolka trojkom. Nedrží mi ten ložiskový kloub u polohování, takže když zaberu, rukojeť proklouzne dolu…Kočár mám 5 měsíců, ale z bazaru…jo na nový není! Díky a pohodový večer!
Dobrý den, neprodava prosím někdo plastové madlo s bílým nápisem X-Lander? nemůžu ho nikde sehnat, děkuji