Náhradní díly X-lander 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
4.9.14 19:59

Náhradní díly x-lander 2008

Dobrý večer holky, nemáte některá doma kočárek x-lander čtyřkolku kolekci 2008 a neprodáváte kolečka? Jedná se mi o přední kolečka s možností aretace. Bohužel tato kolekce se již nevyrábí a náhradní díly již nelze u prodejce sehnat :(. Rozbila se mi možnost aretace. Pokud by jste některá prodala za nějakou normální cenu, tak odkoupím.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13118
4.9.14 20:25

Já mám doma taky x-lander XA 2008, když jsem psala do servisu bylo mi řečeno, že mi to upraví jen jejich servisi, což není v blízkosti mého bydiště a poštou to posíat se moc nevyplatí. Mě naštěstí jede v pohodě, akorát jedno kolečko dělá takový zvuk, jak kdyby v tom byli rozbitý ložiska, ale servisáci mi řekli, že je to blbost, že tam žádný ložiska nejsou :roll: Co to dělá mi neřekli! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
4.9.14 20:51

@verunielka jsou to ložiška :mrgreen: dělalo mi to taky a strýc ze ZKL (ložiska) mi to opravil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
4.9.14 20:53

A btw. tady kola mají - http://www.kocarky-ina.cz/index.php?…

nevím jak je to aktuální ale mělo by být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.9.14 21:15

No, kolečko se sežene, ale ten adapter nad kolečkem, který se zacvakává, aby se netočilo, to je oříšek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
4.9.14 21:43

@Aletheia Jakej strýc :) At mi to taky spraví nebo mi napíše kde sehnal náhrad. díl a jak to opravil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.3.15 18:07

náhradní díl X LANDER

Ahoj a hezký večer, nevíte náhodou, kde by se dala sehnat polohovací rukojeť ke kočárku X Lander čtyřkolka trojkom. Nedrží mi ten ložiskový kloub u polohování, takže když zaberu, rukojeť proklouzne dolu…Kočár mám 5 měsíců, ale z bazaru…jo na nový není! Díky a pohodový večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.21 11:08

X-lander XA

Dobrý den, neprodava prosím někdo plastové madlo s bílým nápisem X-Lander? nemůžu ho nikde sehnat, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí