Náhradní doklad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5misa6
26.10.11 19:43

Náhradní doklad

Dobrý večer maminky.Chystáme se odjed za hranice.A tak mě teď napadlo,jestli se může za hranice jet s náhradním dokladem OP.Děkuji předem za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
26.10.11 19:53

Myslím, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
26.10.11 19:58

Určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.10.11 20:02

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.10.11 20:05

Tak jsme v pr . .li :-( děkuju,eště že jsem se zeptala jinak by jsme jeli.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
26.10.11 20:46

jak kde..někdě nás na hradicích ani nekontrolují..na slovensko vubec, do polska taky ne..do chorvatska po nás taky doklady nikdo nechtel..asi stěstí..ale jinak určo nemůžeš..nahradí OP neplatí vubec na nic..ani prachy na poště ti na to nevydají ( myslím )

• Citovat
  • Upravit
5misa6
26.10.11 20:52

Já vím,že na hranicích by nás nekontrolovali,ale je fakt,že jedeme do Polska a kdyby se něco stalo,tak to situaci jen zhorší :-(

• Citovat
  • Upravit
smurfka
26.10.11 20:56
levmah28 píše:
Já vím,že na hranicích by nás nekontrolovali,ale je fakt,že jedeme do Polska a kdyby se něco stalo,tak to situaci jen zhorší :-(

tak to určo..i když POláci by asi problém nedělali..vím že třeba kamarádi kteří nemají OP, nebo ho zapomenou nebo tak, a jedou do Polska, tak ted kdo OP má jede až k hranicím autem a zbytek přejde hranice pěšo( pěší nekontrolují snad vůbec - to se mi ještě nestalo ani jsem to neviděla ) a za hranicema opět nasednou..ale kdyby vás třeba u nich stavěli cajti, tak to by bylo asi horší..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.19 20:03

Blbec

Jsem blbec
Prosím prozbu ukradli mi op nahlášeno vystavení náhradní doklad ale teď průser práce minechtela dat volo a teď jsem zjistila že mám prošli náhradní doklad vystaví mi nový nebo aspoň prodlouží o měsíc dva dekuji

No

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová