Náhradní polystyren k autosedačce Chicco

213
23.1.12 12:56

Náhradní polystyren k autosedačce Chicco

Ahoj

chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nevíte, kde by se dal sehnat náhradní polystyren k autosedačce chicco (vajičko). Dostala jsem od kamarádky autosedačku a u hlavy je polystyren prasklý. A ještě jeden dotaz: čím se tam pak případně dá ten náhradní polystyren přilepit, dá se to zvládnout normálně doma, nebo se to musí nechat udělat v nějakém servisu?

MOc díky

Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
23.1.12 12:59

Já ti nevím, asi bych v poškozené sedačce už dítě nevozila. Tedy pokud by to neopravili někde v autorizovaném servisu :think: Ale počkej si, nejspíš ti tu odpoví steeve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.1.12 13:03

No ono ji jinak vubec nic neni, ale prave s tim rozlomenym polystyrenem se mi to pouzivat nechce :( tak pockam jeste na reakce steeve :D Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.1.12 13:07

No já nevím, ale má to cenu spravovat? Vždyť to vajíčko se dá sehnat docela levně, kdyby z druhé ruky.
Nebo zkusit se podívat po bazárcích po stejné sedačce, to už má ošoupaný, flekatý nebo natržený potah a jinak je sedačka v pořádku a vyměnit za ten tvůj, který by byl v lepším stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.1.12 13:08

u některých sedaček je polystyren jen vložený, a to si můžete vyměnit doma, tam kde je napevno přilepený to musí udělat servis, takže se obraťte na servis Chicca: CHICCO servis/reklamace
Strojírenská 259
Praha 5 Zličín
Tel.: +420 225 994 197
email: chiccoservis@piccollo.cz
a pokud je ten polystyren jen naprasklý, ale drží a žádná část nechybí, tak jej zatím můžete používat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.1.12 13:31

NO prave, ze uz neni jenom napraskly, cast uz z nej odpadava, zkusim se tedy obratit primo na ten servis a nemate nahodou poneti kolik by ta vymena v servisu stala, jenom jestli se to pak vubec vyplati?? Dekuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.1.12 13:33

jestli se už rozpadá, tak to již nepoužívejte, zkuste napsat na mail do servisu, zdělí Vám zda to lze opravit a za kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.1.12 13:39

Dekuju napisu na ten kontakt co jsem od Vas dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.1.12 18:18

Tak jsem napsala na ten Chicco servis a bohuzel dil na autosedacku chicco Artsana nemaji, nahodou jiny kontakt kdo by jeste tyto dily prodavaly nemate vidte?
Moc dekuju

Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.1.12 08:22

když ho nemá Chicco servis tak nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
24.1.12 08:49

Stejnou nebo podobnou prodávají za pár stovek v Penny Market ;) Vykašlete se na spravování, stejně by se to nevyplatilo, i kdyby jste sehnala náhradní díl.
Loni jsem koupila manželovi mobil, obyč. Nokii za pár stovek a do půl roku mu odešel displej. Dali jsme ho na reklamačku, kterou neuznali a za opravu chtěli půlku sumy, co ten mobil stál nový :zed: Tak to ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.1.12 09:45

No asi mate pravdu, tak jsem si rikala, ze kdyz jsem ji dostala, ale tak proste koupime novou. Diky moc vsem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí