Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nevíte, kde by se dal sehnat náhradní polystyren k autosedačce chicco (vajičko). Dostala jsem od kamarádky autosedačku a u hlavy je polystyren prasklý. A ještě jeden dotaz: čím se tam pak případně dá ten náhradní polystyren přilepit, dá se to zvládnout normálně doma, nebo se to musí nechat udělat v nějakém servisu?
MOc díky
Eli
Já ti nevím, asi bych v poškozené sedačce už dítě nevozila. Tedy pokud by to neopravili někde v autorizovaném servisu
Ale počkej si, nejspíš ti tu odpoví steeve ![]()
No ono ji jinak vubec nic neni, ale prave s tim rozlomenym polystyrenem se mi to pouzivat nechce
tak pockam jeste na reakce steeve
Diky moc
No já nevím, ale má to cenu spravovat? Vždyť to vajíčko se dá sehnat docela levně, kdyby z druhé ruky.
Nebo zkusit se podívat po bazárcích po stejné sedačce, to už má ošoupaný, flekatý nebo natržený potah a jinak je sedačka v pořádku a vyměnit za ten tvůj, který by byl v lepším stavu.
u některých sedaček je polystyren jen vložený, a to si můžete vyměnit doma, tam kde je napevno přilepený to musí udělat servis, takže se obraťte na servis Chicca: CHICCO servis/reklamace
Strojírenská 259
Praha 5 Zličín
Tel.: +420 225 994 197
email: chiccoservis@piccollo.cz
a pokud je ten polystyren jen naprasklý, ale drží a žádná část nechybí, tak jej zatím můžete používat
NO prave, ze uz neni jenom napraskly, cast uz z nej odpadava, zkusim se tedy obratit primo na ten servis a nemate nahodou poneti kolik by ta vymena v servisu stala, jenom jestli se to pak vubec vyplati?? Dekuju za radu
jestli se už rozpadá, tak to již nepoužívejte, zkuste napsat na mail do servisu, zdělí Vám zda to lze opravit a za kolik.
Tak jsem napsala na ten Chicco servis a bohuzel dil na autosedacku chicco Artsana nemaji, nahodou jiny kontakt kdo by jeste tyto dily prodavaly nemate vidte?
Moc dekuju
Eliska
Stejnou nebo podobnou prodávají za pár stovek v Penny Market
Vykašlete se na spravování, stejně by se to nevyplatilo, i kdyby jste sehnala náhradní díl.
Loni jsem koupila manželovi mobil, obyč. Nokii za pár stovek a do půl roku mu odešel displej. Dali jsme ho na reklamačku, kterou neuznali a za opravu chtěli půlku sumy, co ten mobil stál nový
Tak to ani omylem.
No asi mate pravdu, tak jsem si rikala, ze kdyz jsem ji dostala, ale tak proste koupime novou. Diky moc vsem za rady