Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jaká barva autosedačky je praktická, pokud jsou potahy nevzorkovaté, jednolité? Pro dítě 1-3 roky
Jaká je naopak nepraktická?
Mám na výběr červenou, černou, takovou divnou vyblitou fialovou, pro dva kluky.
http://fotelikdosamochodu.pl/…66918877.jpg
v horní řadě je ta fialová a červená
http://img.youkids.pl/….736x552.jpg
a tady ta černá
Moc se nám líbila černá, ale kamarádky (a myslím, že správně) podotkly, že to praktické není ani trochu
Červená mi přijde ok, nějak mám pocit, že nejpraktičtější by byla ta fialová, která se mi zase moc nelíbí. Ale dám přednost praktičnosti nad vzhledem.
My máme černou a černá je stále, zachovalá. Nám se prostě vzhledově líbila nejvíc. Není až tolik vidět v autě, děti v autě nejí, takže ji z tohohle důvodu nezašpiní, a máme klimatizaci, tak kvůli teplu to taky nevadí.
Laaja píše:
Ahoj, šla bych do té červené nebo černé. Proč ne černou?
drobky, špína…
auto bez klimatizace - rozpálená látka na potahu?
![]()
Kupujeme ty sedačky vlastně 4 - manžel si do svého auta vybral ty červené, klimu má.
Rozpálí se červená, modrá i černá, stejně budete mít stínítka na oknech nebo folie, tomu se neubráníš (jinak by peklo i na děti při jízdě).
Mi se líbí ta černá…
(nejpraktičtější barva je pratelný sundávací potah
)
(vajíčko jsme mělo červenočerné, další máme modročernou)
Ano, jak se říká, že černá barva víc přitahuje teplo, ale díky klimatizaci to nemusíme řešit. Drobky se dají vysát, a pokud by jedli něco matlavého, tak bude záležet jakou barvu bude mít to jídlo, to pak může být naopak extra vidět na té světle fialové
Syn si leze do sedačky už sám a nemáme ji ani tak špinavou, byť někdy ty boty jsou špinavější. Ono se to zase setře oblečením ![]()
já bych byla pro červenou, ta fialová je nějaká světlá, taky by mohla byt rychle špinavá.
Ano, pratelný potah by byl nejlepší, hlavně pro dítě, které začne po vožení po směru jízdy trpět kinetózou
Vlastní zkušenost.
Drobky a špína budou vidět na každé barvě. Potah se dá sundat a vyprat, to není problém. Ta černá by pak mohla na sluníčku šisovat a je fakt, že přitahuje sluníčko. Takže bych šla do červené taky, fialovou pro kluky určitě nee.
Pipet píše:
Rozpálí se červená, modrá i černá, stejně budete mít stínítka na oknech nebo folie, tomu se neubráníš (jinak by peklo i na děti při jízdě).
Mi se líbí ta černá…(nejpraktičtější barva je pratelný sundávací potah
(vajíčko jsme mělo červenočerné, další máme modročernou))
sundavací potah ![]()
Laaja píše:
Drobky a špína budou vidět na každé barvě. Potah se dá sundat a vyprat, to není problém. Ta černá by pak mohla na sluníčku šisovat a je fakt, že přitahuje sluníčko. Takže bych šla do červené taky, fialovou pro kluky určitě nee.
To jde, ale je to celkem otrava, ten doplňkový je za pár vteřin ![]()
Akorát tedy na naši mají ten doplňkový pouze světle modrý, takže poté co jsme dlouho vybírali barvu a materiál sedačky je stejně překrytá tímhle ![]()
Tím šisováním černé barvy nás taky strašili (máme tedy jinou značku), tak nám říkali, ať si pořídíme na to ochranný potah. Ale nestalo se (máme ji necelé dva roky).
ynax píše: šla bych do romantic a pegaso
díky za radu, ale k mání jsou jen ty uvedené barvy ![]()
holky, díky.
Vida, šisování mě nenapadlo vůbec.
Auto mi v letních měsících stojí na sluníčku celé odpoledne.
Ale taky by to ta sedačka mohla přežít bez úhony - to se asi předem neví ![]()
Vezmu červené, ono to bude pro kluky taky ok.
A koupě doplňkových potahů už mě napadla taky. V létě by to bylo asi celkem příjemné. Kor v mém autě bez klimy.