Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já bych šla klidně i do té fialové, my máme světlou sedačku a špinavá v podstatě není, ale prckovi dáváme jen rohlík a suchý potraviny…
Ale v létě se ta přeska rozpálí stejně (ono v tom autě těch 50 stupňů je tak jako tak…), takže u tmavé sedačky bych spíš přes ni něco hodila, ale stejně to z kraje bude horký…
![]()
my máme červenou a černou stejný typ a ta černá je vždycky o hodně horčejší než červená. ![]()
my máme přsně tudle černou a za nás super nejde vidět na sedadle takže jako by tam nebyla romerku jsem měla lila a ukradli jí během 3 měsícu takže raději méně atraktivní a křiklavou ale raději nenápadnou jezdíme sni cca rok a je stále stejná
nemolka píše:
my máme přsně tudle černou a za nás super nejde vidět na sedadle takže jako by tam nebyla romerku jsem měla lila a ukradli jí během 3 měsícu takže raději méně atraktivní a křiklavou ale raději nenápadnou jezdíme sni cca rok a je stále stejná
Jjo, to jsem právě taky psala, že černá není tolik v autě vidět (kvůli případným zlodějům). Ale jak je vidět podle nejrůznějších zkušeností je skoro jedno jaká barva, asi to vzít podle líbení se a pak se uvidí.
nemolka píše:
Podle mě to bude i o tom, že ten Roemer je cenově o malinko jinde, než tahle sedačka, ne jen o barvě, protože autosedačky v autě si všimne každej, ať je jaká je…
![]()
Mi černá přijde nepraktická, je na ní vidět i taková špína, která normálně vidět není. A navíc černá se podle mě k dítěti tak nějak nehodí. Chtělo by to pestré barvičky.
Asi bych si vybrala tu červenou nebo hledala jinde něco jiného. ![]()
kate02 píše:nemolka píše:no ono už to takoví rozdíl není nejsou to tisíce
Podle mě to bude i o tom, že ten Roemer je cenově o malinko jinde, než tahle sedačka, ne jen o barvě, protože autosedačky v autě si všimne každej, ať je jaká je…![]()
Tak jsem vzala ty červené ![]()
Kupovali jsme 4
ale o tom tu mám jinou diskuzi ![]()
Romerky jsme též zvažovali (jen dvě) a o ty bych se fakt bála, protože jedna stojí 6 tisíc.
Tyhle stojí „jen“ 2,5.