Barva autosedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
22.1.12 14:18

Já bych šla klidně i do té fialové, my máme světlou sedačku a špinavá v podstatě není, ale prckovi dáváme jen rohlík a suchý potraviny… :think: :think: :nevim: Ale v létě se ta přeska rozpálí stejně (ono v tom autě těch 50 stupňů je tak jako tak…), takže u tmavé sedačky bych spíš přes ni něco hodila, ale stejně to z kraje bude horký… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.1.12 14:20

my máme červenou a černou stejný typ a ta černá je vždycky o hodně horčejší než červená. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.1.12 14:36

my máme přsně tudle černou a za nás super nejde vidět na sedadle takže jako by tam nebyla romerku jsem měla lila a ukradli jí během 3 měsícu takže raději méně atraktivní a křiklavou ale raději nenápadnou jezdíme sni cca rok a je stále stejná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
22.1.12 20:00
nemolka píše:
my máme přsně tudle černou a za nás super nejde vidět na sedadle takže jako by tam nebyla romerku jsem měla lila a ukradli jí během 3 měsícu takže raději méně atraktivní a křiklavou ale raději nenápadnou jezdíme sni cca rok a je stále stejná

Jjo, to jsem právě taky psala, že černá není tolik v autě vidět (kvůli případným zlodějům). Ale jak je vidět podle nejrůznějších zkušeností je skoro jedno jaká barva, asi to vzít podle líbení se a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.1.12 09:55
nemolka píše:
my máme přsně tudle černou a za nás super nejde vidět na sedadle takže jako by tam nebyla romerku jsem měla lila a ukradli jí během 3 měsícu takže raději méně atraktivní a křiklavou ale raději nenápadnou jezdíme sni cca rok a je stále stejná

Podle mě to bude i o tom, že ten Roemer je cenově o malinko jinde, než tahle sedačka, ne jen o barvě, protože autosedačky v autě si všimne každej, ať je jaká je… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
23.1.12 14:19

Mi černá přijde nepraktická, je na ní vidět i taková špína, která normálně vidět není. A navíc černá se podle mě k dítěti tak nějak nehodí. Chtělo by to pestré barvičky. :dance: Asi bych si vybrala tu červenou nebo hledala jinde něco jiného. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
23.1.12 15:06
kate02 píše:
nemolka píše:
no ono už to takoví rozdíl není nejsou to tisíce ;)
Podle mě to bude i o tom, že ten Roemer je cenově o malinko jinde, než tahle sedačka, ne jen o barvě, protože autosedačky v autě si všimne každej, ať je jaká je… :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
23.1.12 15:13

Tak jsem vzala ty červené :-)
Kupovali jsme 4 :mrgreen: ale o tom tu mám jinou diskuzi ;-)
Romerky jsme též zvažovali (jen dvě) a o ty bych se fakt bála, protože jedna stojí 6 tisíc.
Tyhle stojí „jen“ 2,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario