Náhlá neschopnost dosáhnout orgasmu

Anonymní
11.3.13 22:02

Náhůá neschopnost dosáhnout orgasmu

Ahoj holky. Předem se omlouvám za anonym, ale chodí sem švagrová i moje máma a já nechci, aby věděly o mém problému, snad chápete. No k dotazu.. S přítelem jsem 5 let, byl první se kterým jsem měla orgasmus. Celých těch 5 let jsem dosáhla orgasmu při každém styku, někdy i dvakrát během jednoho a najednou.. nic!! Posledních 14 dní, kdy souložíme skoro denně, nejsem najednou schopná orgasmu dosáhnout. Jsem z toho zoufalá… Měla jste některá podobný problém? A jestli ano, povedlo se vám ho nějak vyřešit? Všem moc děkuju předem za pomoc M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
11.3.13 22:07

Jsi mi připomněla Samathu ze Sexu ve městě, taky najednou nemohla, ať dělala, co dělala. Nakonec to byl nějaký psychický blok a když se vybrečela, tak bylo vše ok.
Nezažíváš nějaký stres poslední dobou? Nejsi těhotná? Když si to děláš sama, tak všechno funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 22:12

@Gladys Stresem to nebude, prožívám poslední dobou moc hezký období… Beru HA, ale i tak těhotenství vyloučit nemůžu, jeden den jsem si zapoměla vzít pilulku. Sama jsem to zkusila, ale taky nic, jak klitoridálně tak vaginálně :(

• Citovat
  • Upravit
17983
11.3.13 22:17

A dát nějakou dobu oraz? Abys měla větší chuť, třeba se to odrazí i na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.3.13 22:18

Neberes treba jinou HA ja treba po HA mela vzdycky problem s orgasmem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.13 22:27

No a nemůže to být HA? Mě začli kdysi migrény. Jak s gyndařem tak s neuroložkou jsme se shodli, že HA to být nemůže, tu přece beru už 3,5roku, to bych měla vedlejší účinky dřív. Pak se dostavili další věci, jako třeba šílený nezadržitelný vztek, kdy jsem měla rudo před očima, když mi nějaký důchodce v supermarketu skřížil cestu vozíkem. Manžel se mě tehdy skoro bál, všechno mi vadilo, furt jsem po něm ječela. Hádej čím to bylo :mrgreen: Náhodou jsem HA vysadila, protože jsem byla dlouhodobě pod clounou atb, tak jsem si říkala, že stejně není spolehlivá a po vysazení najednou klid, pohoda, bolehlavy pryč, já úplně klidná.
HA je svinstvo a moc se o tom nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 22:27

@Eliška chut nechybí, spíš naopak.. ani třídenní pauza nepomohla @Janichka HA beru od 16-i let pořád stejnou a nikdy jsem s ním žádné problémy neměla

• Citovat
  • Upravit
14856
11.3.13 22:29

Antidepresiva neberes? me tohle udelaly AD, byl to des, musela jsem vysadit. Jinak nevim :nevim:

u te HA nemuze se to casem zhorsit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 22:32

@suik AD beru to je pravda, ale taky už delší dobu, že by začali dělat nepořádek až teď?

• Citovat
  • Upravit
17983
11.3.13 22:33

@Gladys Naprosto s tebou souhlasím, HA je svinstvo a pokud budu jen trochu moct, naleju dcerám do hlavy, že antikoncepce je i jiná než hormonální :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 22:35

@Gladys za zkoušku mi to stojí, kdybych na měsíc vysadila jestli by se to zlepšilo

• Citovat
  • Upravit
14856
11.3.13 22:39
@Anonymní píše:
@suik AD beru to je pravda, ale taky už delší dobu, že by začali dělat nepořádek až teď?

jo je to mozny! Ja je brala asi 3/4 roku - uz si to moc nepamatuju, zezacatku dobry, ale pak jsem potkala manzela a myslim chvilku dobry a pak slus, musela jsem je vysadit - no on uz nebyl duvod je brat. Urcite ty problemy nebyly hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 22:41

Holky, všem vám moc děkuju za názory. Zkusim to nějak pořešit s těma lékama a dám vám vědět :)

• Citovat
  • Upravit
14856
11.3.13 22:41

Ja jsem s HA zase zacla…zatim mi padaj jen vlasy - doktor mi dnes vysvetlil, ze to je po porodu, ale ja si myslim svoje, tak jsem zvedava jak to bude dal, ale jinou cestu nevidim, pak zkusim telisko, ale taky hormonalni. Svinstvo to je, ale prijde mi to proste nejspolehlivejsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.3.13 22:43

Pokud chut je, spis bych to videla na AD u HA je spis nechut celkove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie