Tak a jsme samy

Anonymní
10.3.13 07:17

Tak a jsme sami..

Ahoj holky, tak jsme sami s malou. Přítel nás nechal 5.1. s tímže chce být ted sám, netrvalo ani pár dní a už lítal všude možně, dělá mi jen naschvály a dokonce už má za nás i náhradu a já jak na potvoru se z toho rozchodu nemůžu stále vzpamatovat a zároven jsem na něj šíleně naštvaná. Když jsem chtěla abychom malou vzali na výlet nebo aspon abychom šli někam spolu, nešlo to, nemáme penéze na rozhazování a je unavený z práce a ted? byl na 3 maturákách,2 diskotekách a bůhví kde všude, vím, nemusí sedět doma, ale jde to proti tomu co říkal. Prý chce být sám a už má jinou atd.Furt by semnou jenhádal, jakmile není po něm, je zle:/ a já k***a se pořád kvůli němu trápím:(:..asi nejsem normální. Navíc na mě nikdo nemá čas, kamarádkám když napíšu tak slyším jen, jsem v práci, učím se do školy, jsem s přítelem nebo některá ani neodepíšou. Cítím se sama a ten pocit je strašný. Jen jsem se z toho chtěla vypsat, tak předem se omlouvám

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1823
10.3.13 07:22

To co citis je normalni.. bude to jste chvili trvat.. ale bude to kazdym dnem o kousek lepsi.. :kytka: neboj, i ti kamaradi se najdou.. ;) ja jsem tu mela podobnou diskusi v prosinci.. a dneska uz jsem happy a konecne sama sebou.. :kytka:

:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
10.3.13 07:25

:hug: určitě se z toho probereš. Každý rozchod trápí. O to je to horší, když se nemáš s kým o to trápení podělit. Drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
907
10.3.13 07:31

Ten vůl nestojí za trápení. Taky jsem kdysi zůstala s dítětem sama, tehdy mi přišlo skoro vše „černé“, ovšem rozchodem se mi svým způsobem ulevilo… už jsem se s ním nemusela stresovat. Už za pár let po té bylo vše jinak a až moc „růžové“ a je to tak do dneška. Určitě i Tobě přinese budoucnost něco a někoho lepšího.
Zařiď si soudní svěření dítěte do péče, alimenty pro dítě a výživné neprovdané matce pro sebe případně nějaké sociální dávky. Tak, to jsou ty praktické věci.
Co se týče toho, že se cítíš sama a bez kamarádek, tak to je bohužel normální vývoj, pokud Tvoje kamarádky děti ještě nemají. Našla jsem si kamarádky mezi maminama a postupně, jak i moje „staré“ kamarádky začali rodit a měli na MD víc času… zase jsme se začali scházet a hlavně časem i rodina a pak práce pohltili mě natolik, že i já jsem ta, která „věčně nemá čas“. Zkus zajít do nějakého mateřského centra, na cvičení s dítětem a pod. Určitě najdeš spřízněné duše.
Jsi krátce po rozchodu, ještě je to moc čerstvé. Uvidíš, že bude líp. Nakonec ještě budeš ráda, že se Ti nebude plést do života a budeš mít normální rodinu s jiným snad lepším chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j a a deti
10.3.13 07:33

Ahoj. ja ted zustala sama se 2 detma, po x letechmanzelstvi. muz je taky mimo, kope kolem sebe. bude lip, neboj.

• Citovat
  • Upravit
7323
10.3.13 07:37

Tvoje pocity jsou naprosto normální a uběhla strašně krátká doba. Já mám taky po rozchodu a až teď - po roce - se cítím líp. Ne úplně dobře, ale daleko líp ;) Taky pro mě bylo nejhorší, že jsem se potřebovala vypovídat a pořád o tom mluvit. Kamarádky mám, ale jsou zadané a já byla najednou jediná bez chlapa a byla to velká změna. Hledala jsem radost v drobnostech, uvařit si kávu, pustit si nějaký pěkný film, koupila jsem si novou knihu apod. Nebo něco pěkného na sebe :) Ty máš dítě, vyražte na výlet jen samy dva. Držím ti palce, ať se to den ode dne lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.13 08:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak jsme sami s malou. Přítel nás nechal 5.1. s tímže chce být ted sám, netrvalo ani pár dní a už lítal všude možně, dělá mi jen naschvály a dokonce už má za nás i náhradu a já jak na potvoru se z toho rozchodu nemůžu stále vzpamatovat a zároven jsem na něj šíleně naštvaná. Když jsem chtěla abychom malou vzali na výlet nebo aspon abychom šli někam spolu, nešlo to, nemáme penéze na rozhazování a je unavený z práce a ted? byl na 3 maturákách,2 diskotekách a bůhví kde všude, vím, nemusí sedět doma, ale jde to proti tomu co říkal. Prý chce být sám a už má jinou atd.Furt by semnou jenhádal, jakmile není po něm, je zle:/ a já k***a se pořád kvůli němu trápím:(:..asi nejsem normální. Navíc na mě nikdo nemá čas, kamarádkám když napíšu tak slyším jen, jsem v práci, učím se do školy, jsem s přítelem nebo některá ani neodepíšou. Cítím se sama a ten pocit je strašný. Jen jsem se z toho chtěla vypsat, tak předem se omlouvám

ja isce chlapa mam, ale chova se ke me jak ke sluzce, rada bych aby od nas odesel, nebo ja s detma od nej, ale je to tezky.
Muzu si tady zazadat o byt u mesta, jenze davaji holobyty a ja s rodicak 5800 tezko neco nasetrim na vybaveni. Jsme spolu 10 let a u me se z lasky stava nenavist.Doma jsem porad sama s detma, on mi nepomuze, neprispeje (plati jen najem, zbytek je na me),kdyz s nim o tom chci mluvit, zacne po me stekat, tuhle mi rekl, ze jsem jepice, ze ty zijou 24 hodin a chcipnou, tak ze uz 24 let presluhuju :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
12951
10.3.13 09:13
@Anonymní píše:
ja isce chlapa mam, ale chova se ke me jak ke sluzce, rada bych aby od nas odesel, nebo ja s detma od nej, ale je to tezky.
Muzu si tady zazadat o byt u mesta, jenze davaji holobyty a ja s rodicak 5800 tezko neco nasetrim na vybaveni. Jsme spolu 10 let a u me se z lasky stava nenavist.Doma jsem porad sama s detma, on mi nepomuze, neprispeje (plati jen najem, zbytek je na me),kdyz s nim o tom chci mluvit, zacne po me stekat, tuhle mi rekl, ze jsem jepice, ze ty zijou 24 hodin a chcipnou, tak ze uz 24 let presluhuju :pocitac:

Dneska není probém sehnat základí vybavení bytu zadarmo, navíc si můžeš odnést veškeré svoje věci a veškeré věci pro dětí, pokud budou v tvojí péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.13 09:30

@Sany80s moje je jen obleceni a pes..ja byla v decaku, v 18-ti neplanovane otehotnela a nastehovala se k nemu, takze bych odchazela jen s oblecenim a hrackama pro deti, navic, kdyz jsem mu uz jednou rekla, ze od nej odejdu, rekl mi, ze me pripravi o deti a neda mi pokoj, ze mi udela ze zivota peklo, ja nemam rodinu jako on, ja mam jen deti a psa..

• Citovat
  • Upravit
12951
10.3.13 09:37
@Anonymní píše:
@Sany80s moje je jen obleceni a pes..ja byla v decaku, v 18-ti neplanovane otehotnela a nastehovala se k nemu, takze bych odchazela jen s oblecenim a hrackama pro deti, navic, kdyz jsem mu uz jednou rekla, ze od nej odejdu, rekl mi, ze me pripravi o deti a neda mi pokoj, ze mi udela ze zivota peklo, ja nemam rodinu jako on, ja mam jen deti a psa..

Tak ale oblečení a hračky stačí. Navíc děti někde spí ne? Osoba, která má děti ve své péči, má nárok na tyto věci, bez ohledu na to, kdo je pořídil.
A ja říkám, kuchyňská linka, kuchyňské spotřebiče, nábytek se dají bez větších problémů sehnat zadarmo, jen musíš mít někoho, kdo ti je odve a namontuje (kamarády).
Problém bych spíš viděla v tom, vůbec dostat nějaký byt. U nás čekají na byt roky i lidé, kteří bydlí třeba v sedmi lidech v malém bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.13 09:39
Dostal alimenty 2000kč, stýkat se s ní může každou sobotu od 13-15h.,ale Eli je jen 9 měsíců, takže ji to stejně jen rozhodí a to soud jsme měli 13.2. a od té doby 2 soboty vynechal, soud mu chtěl dát víc dnů, ale on kvůli práci by víc prý nezvládl, neozve se, co malá dělá, Eli hrozí ted špitál, měla v pondělí kontrolu a to taky nenapsal, jak dopadla, prostě absolutní nezájem, ale i tak ho musím vídat:/,beru jen rodičák a přídavky, bydlím ted u našich, teda s malou sama v 2 části bytu, jenže je vedení jako 1 celek, trvalý máme furt u něj a jakmile si ho dám zpět k našim, máma přijde o peníze, takže je vše totálně na nic:/,navíc malá je od prosince průběžně nemocná, tak jsem ráda, že vůbec vyjdu:/
@Alenaxxxx píše:
Ten vůl nestojí za trápení. Taky jsem kdysi zůstala s dítětem sama, tehdy mi přišlo skoro vše „černé“, ovšem rozchodem se mi svým způsobem ulevilo… už jsem se s ním nemusela stresovat. Už za pár let po té bylo vše jinak a až moc „růžové“ a je to tak do dneška. Určitě i Tobě přinese budoucnost něco a někoho lepšího.
Zařiď si soudní svěření dítěte do péče, alimenty pro dítě a výživné neprovdané matce pro sebe případně nějaké sociální dávky. Tak, to jsou ty praktické věci.
Co se týče toho, že se cítíš sama a bez kamarádek, tak to je bohužel normální vývoj, pokud Tvoje kamarádky děti ještě nemají. Našla jsem si kamarádky mezi maminama a postupně, jak i moje „staré“ kamarádky začali rodit a měli na MD víc času… zase jsme se začali scházet a hlavně časem i rodina a pak práce pohltili mě natolik, že i já jsem ta, která „věčně nemá čas“. Zkus zajít do nějakého mateřského centra, na cvičení s dítětem a pod. Určitě najdeš spřízněné duše.
Jsi krátce po rozchodu, ještě je to moc čerstvé. Uvidíš, že bude líp. Nakonec ještě budeš ráda, že se Ti nebude plést do života a budeš mít normální rodinu s jiným snad lepším chlapem.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.13 09:44

Tak u nas je cekaci lhuta cca 6-8 mesicu, spis se asi bojim toho, aby me fakt nepripravil o deti, jak to zvladnu, na cem budu detem varit, nez sezenu nejaky to vybaveni? Co na to rekne socialka? Mela jsem spoustu pratel, ale on svym chovanim je vsechny odehnal. Nemela jsem tuseni, ze si je odchytava jednoho po druhem a vyhrozuje jim, ze me maji nechat byt, nebo budou mit zle (vsechny kamaradky jsou ku.vy,kamaradi me chteji jen do postele).Postupne se vsechno dovidam, ale oni maji strach mi to rict, proste se ho boji, a ja vlastne taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.13 09:47
Jsou i nějaké centra pro svobodné maminky a oni by na to nic neměli říct, naopak ti pomoct, záleží teda, na jaký ženský na té sociálce narazíš no…
@Anonymní píše:
Tak u nas je cekaci lhuta cca 6-8 mesicu, spis se asi bojim toho, aby me fakt nepripravil o deti, jak to zvladnu, na cem budu detem varit, nez sezenu nejaky to vybaveni? Co na to rekne socialka? Mela jsem spoustu pratel, ale on svym chovanim je vsechny odehnal. Nemela jsem tuseni, ze si je odchytava jednoho po druhem a vyhrozuje jim, ze me maji nechat byt, nebo budou mit zle (vsechny kamaradky jsou ku.vy,kamaradi me chteji jen do postele).Postupne se vsechno dovidam, ale oni maji strach mi to rict, proste se ho boji, a ja vlastne taky.
  • Citovat
  • Upravit
1823
10.3.13 09:55

Anonymní..trvalé bydliště si můžeš nahlásit na místní obecní úřad.. :kytka: a neboj.. všechno se poddá.. nakonec to nebude ani tak těžký, jak si teď myslíš.. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12951
10.3.13 10:02

Když pobrouzdáš po internetu, tak spousta lidí nabízí staré věěci za odvoz, takže když dostaneš byt, tak je důležié, abys třeba měla předu něco schované u přátel. Stůl, přenosná plotýnka, stará mikrovlnka(v tom se vlastně dá vařit vše, při troše představivosti.
My jsme třeba zdarma darovali už dvakrát pohovku. Nebyl to žádný výkřik módy nebo krásy, ale svůj účel splnila.
Já bych nejprve kontakotovala staré přátele a na tajno se s nimi scházela a domluvila se s nimi, jak ti můžou pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí