Tak a jsme samy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1823
10.3.13 09:55

Anonymní..trvalé bydliště si můžeš nahlásit na místní obecní úřad.. :kytka: a neboj.. všechno se poddá.. nakonec to nebude ani tak těžký, jak si teď myslíš.. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12951
10.3.13 10:02

Když pobrouzdáš po internetu, tak spousta lidí nabízí staré věěci za odvoz, takže když dostaneš byt, tak je důležié, abys třeba měla předu něco schované u přátel. Stůl, přenosná plotýnka, stará mikrovlnka(v tom se vlastně dá vařit vše, při troše představivosti.
My jsme třeba zdarma darovali už dvakrát pohovku. Nebyl to žádný výkřik módy nebo krásy, ale svůj účel splnila.
Já bych nejprve kontakotovala staré přátele a na tajno se s nimi scházela a domluvila se s nimi, jak ti můžou pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
10.3.13 12:48

To je ale kus vola, ten tvuj byvaly. vim, ze se trapis a asi to jen tak hned neprejde, ale ver, ze az se jednou ohlidnes, budes rada, ze jsi se ho zbavila!
to, ze se trapis znamena, ze jsi ho milovala… hadej co znamena to, ze se on netrapi??? :pocitac: :pocitac:

PS: uvidis, ze jednou prileze po 4!!! Se s tebou vsadim! Tyhle typy to tak vetsinou delaji… ale to uz doufam bude pozde a zpatky ho nevezmes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.3.13 14:17

Tak ale zase to, že se protějšek „baví“ neznamená, že mu na tom vztahu přece nezáleželo. Myslím si, že většina chlapů vyrazí s kámošema, za holkama, do hospody atd. narozdíl od ženských, kteří se s rozchodem vyrovnávají jinak. A zase to tak neplatí pro všechny samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.13 20:06
Na to jsem se ptala a prý to nejde
@erinv píše:
Anonymní..trvalé bydliště si můžeš nahlásit na místní obecní úřad.. :kytka: a neboj.. všechno se poddá.. nakonec to nebude ani tak těžký, jak si teď myslíš.. ;) :hug:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.13 10:14
Na úřad k němu nebo tam kde ted bydlím? a jak to bude s poplatky(popelnice atd.)?
@Peczka píše:
Sama nemužeš. Musí jít expřítel, že tě chce vyhlásit z trv. bydliště a oni tě automaticky dají na ten úřad. Popř. mužeš říct, že bydlíš v podnájmu a nemůžeš tam mít trv. bydliště. Rodiče mě taky vyhlásili at zbytečně neplatí, když už několik let s nima nežiju. Pak jsem jen potvrdila, že u nich nemám žádné věci a v podnájmu ten pobyt nemužu mít a mam trv. bydliště teda na úřadě.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.13 21:03

Holky, mě je tak děsně smutno, ty večery jsou děsný, sice tu hraje telka, takže ticho není, ale mě to nebavý, s kamarádů tu pro mě nikdo není, mám pocit, že už semnou nepočítají, bývalý už má na 100% jinou, což mi do nálady taky nepřidá. Chtěla jsem dnes vyrazit na Davida Deyla. Počítala jsem, že mi máma pohlídá malou, ale furt se z toho kroutila, ségra je u přítele a další ségra, že bude hlídat jedinně s tou druhou.Furt od mámi slyším,,Musíš najít ji tatínka,,,ale kde? Na netu? To bych si dala:/..Kdybych aspon mohla mezi lidi, ale ne:/

• Citovat
  • Upravit
1823
24.3.13 01:37

Neves lebku… zaloz si ucet na Badoo.. nerikam najit tatku.. ale zvedne ti to sebevedomi a rozhodne se pobavis.. :mrgreen: zreviduj svoje zajmy a zacni! Nejlepe nejake cvico mezi lidma atp.. a na hledani tatinka bych se bejt tebou zvysoka na nejaky cas vys.. pac tim akorat privolas nejakeho dalsiho exota.. uzivej si! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.13 19:54

Na Bado je to mrtvý a navíc mě pc, telka nebo cokoliv jiného přestává bavit:/..užívat jsi? obvolala jsem kamarádky, jestli by nikam nevyrazili, bud mi telefon neberou, pokládajího ho, jsou nemocný a nebo se svými polovičkami, jiný mi kolikrát řekli,,někam si vyrazíme,, nebo řeknou, že se jim nikam nechce a pak se dovím, že byli tam a tam, prostě mě totálně odepsali:/..začala jsem cvičit, ale mezi lidmi? tady nic poblíž není:/..navíc tohle blbý počasí mi do nálady taky nepřidává:/..a bývalý? ANI NEMLUVME!!!Včera tu byl a vychloubal se, že byl tam a tam, i když s malou nikde nikdy nebyl, měla jsem co dělat, abych mu nedala facku, byl tak v pohodě, navíc zhubl, připadala jsem si vedle něj jak bečka. Nebo třeba naši, když jsem byla s bývalým, povídala mi máma, jak bych neměla být sama, jak když budu tady, budou mi hlídat malou atd. a ted? bolí mě to a to, jsem ospalá atd.Je to tu téměř stejný jak u bývalýho:/…Já už nevím co dělat, cítím se tak sama:/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.13 20:35

Jo a navíc si tu fotil malou a povídal, jak na ni balí holky!!a aby toho nebylo ještě furt málo, tak jsem si tu vymýšlela, jaký mám úžasný život, jak jsme byli tam a tam, s tím s tím, že už mám přítele:/..vím, dětinské, ale už jsem asi fakt zoufalka:/

• Citovat
  • Upravit
G12
1.4.13 07:17
@Anonymní píše:
Jo a navíc si tu fotil malou a povídal, jak na ni balí holky!!a aby toho nebylo ještě furt málo, tak jsem si tu vymýšlela, jaký mám úžasný život, jak jsme byli tam a tam, s tím s tím, že už mám přítele:/..vím, dětinské, ale už jsem asi fakt zoufalka:/

No asi trochu jo. Nepochopila jsem, proč vlastně něco neděláš? Proč nechodíš na nějaký kurz, neučíš se něco nebo tak? Kvůli hlídání?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.13 12:37
Jj kvůli hlídání, když si chci zajít někam večer, tak bud není s kým a nebo kvůli hlídání…
@G12 píše:
No asi trochu jo. Nepochopila jsem, proč vlastně něco neděláš? Proč nechodíš na nějaký kurz, neučíš se něco nebo tak? Kvůli hlídání?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky