Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spoustu ženských rozčiluje, že chlapi nedávají na záchodě prkýnko dolů. Má to nějaké racionální zdůvodnění? ![]()
Narazila jsem na tohle zdůvodnění
Prkýnko má být dole, přirozeně, protože při pozici v sedě se dá dělat více věcí. Ženy tak provádí všechny potřeby a muži si musí sednout, když včerejší večeře buší na dveře z druhý strany. Nahoru se prkýnko dává jen v případě, že si je hlava rodiny líná sundat celý kalhoty. 3:1 pro prkýnko v pozici dole.
ALe to by se měla započítat i frekvence různých potřeb jednotlivých členů rodiny a vzít v úvahu i zastoupení pohlaví v rodině. ![]()
Můj si sedá i na čůrání a tím se to vyřešilo
plus není ohozená půlka místnůstky, že.
Protože kdo se má dívat na ten počuraný rantl. Když neumí mířit, ani si to po sobě utřít, tak to mají aspoň schovat ![]()
Jinak zastávám taky názor 3:1 ![]()
Řekla bych, že i z estetického hlediska je lepší, když je prkýnko dole. Naštěstí mám manžela, který je naučený dávat ho dolů a čekáme holčičku…
@Baba Nenasla jsi to nahdoou v diskuzi „co vas rozciluje na chlapech“???Hm…
No u nás je chlap na záchodě jen když buší ta večeře, jinak na malou chodí ven, prý si značkuje území
![]()
Jee to je ale diskuze. Ale taky o tom dost casto premyslim proc mi to tak vadi. Vlastne ani nevim jestli vam to vadi ale mne jo. Ale jen obcas coz uz vubec neumim racionalne vysvetlit.
Poprvé jsem tohle vyžadování „prkýnka dole“ viděl kdysi v nějakém US filmu a ženská, která to vyžadovala byla krajně nesympatická Američanka, takový „generál“. Nějak jsem o tom do té doby nepřemýšlel..
Nemám ráda, když v noci dosednu na studenou mísu, to mě zaručeně probere. Ale stane se to málokdy, je zvyklý sklopit i prkýnko.
@Pipet píše:
Můj si sedá i na čůrání a tím se to vyřešiloplus není ohozená půlka místnůstky, že.
Přesně. Ten můj si taky rád posedí, tak prkénko je stále dole ![]()
Proč? Aby nebylo vidět, že po.cali porcelánovou mísu a nemyli si to po sobě.
Příspěvek upraven 31.05.15 v 14:04
@Jaja87 píše:
@Baba Nenasla jsi to nahdoou v diskuzi „co vas rozciluje na chlapech“???Hm…
co? Ten citovany nazor? To je z nejakeho blogu.
http://muj-mily-blog.blog.cz/…prkynko-dolu