Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OpenHearted píše:žádná škoda
Někde to říkal Ladislav Špaček, že je toto pravidlo pro obě pohlaví stejné. Si Vem že by ti tam spadla kočka třeba.
@inzenyrka85 píše: žádná škodakočku bych nikdy do domu nepustila a psa leda u hodně vzácnejch hostů. cizí kočky nám s.erou v zahrádce a do pískoviště, je dobrý jim aspoň občas vzduchovkou připomenout, čí je to území
ale myši chytají, tak aspoň něco.
Tak to byl jen příklad. Já nic živého nemám, teda kromě přítele, který se naštěstí nevejde do záchodu.
Ale v minulosti jsem párkrát zapomněla zavřít záchod a spadly mi tam ponožky, skripec, brejle.. Jak jsem byla malá, tam jsem byla b. bá.
To bylo super to lovit ven. ![]()
@OpenHearted jako záchod v koupelně..to je jiná liga
tak to pak chápu že to řešíte. taky proto nebudu mít záchod v koupelně a na etiketu se můžu víte co ![]()
Jsem nikdy neřešila kde je prkýnko. Nějak mi to nepřišlo důležitý. Ale sama záchod zavíram a dávám to dolů. Nijak chlapy nekontroluju jestli sedí nebo ne ![]()
Spíš řeším toaletní papír. Musí být od stěny. Jakmile je u stěny, předávám. A taky po umytí rukou dočista utřu umyvadlo. Nenechávám tam kapky vody. Takže jsem taky cvok.
@inzenyrka85 píše:
@OpenHearted jako záchod v koupelně..to je jiná ligatak to pak chápu že to řešíte. taky proto nebudu mít záchod v koupelně a na etiketu se můžu víte co
Já záchod pořád zavírám, otiram a zaviram a dělala bych to bez ohledu na alokaci. Protože jsem švihlá
@OpenHearted píše:
Tak to byl jen příklad. Já nic živého nemám, teda kromě přítele, který se naštěstí nevejde do záchodu.Ale v minulosti jsem párkrát zapomněla zavřít záchod a spadly mi tam ponožky, skripec, brejle.. Jak jsem byla malá, tam jsem byla b. bá.
To bylo super to lovit ven.
Muzi jsou v domacnosti strasne neprakticka stvoreni
Lepsi mit kocku, nebo psa, ti nadelaji mene neporadku a skody
![]()
@OpenHearted píše:
Tak to byl jen příklad. Já nic živého nemám, teda kromě přítele, který se naštěstí nevejde do záchodu.Ale v minulosti jsem párkrát zapomněla zavřít záchod a spadly mi tam ponožky, skripec, brejle.. Jak jsem byla malá, tam jsem byla b. bá.
To bylo super to lovit ven.
To mi připomnělo vyšetření tlustého střeva, kdy jsem měla do ho.na zabodnout takový štěteček, který se pak uzavřel do zkumavky s roztokem. No byla sranda to ho.no nahánět v té nádržce.
Anonym, protože se stydím.
![]()
@inzenyrka85 píše:
@OpenHearted jako záchod v koupelně..to je jiná ligatak to pak chápu že to řešíte. taky proto nebudu mít záchod v koupelně a na etiketu se můžu víte co
Prkýnko i s deklem se prostě zavírá. Je jedno, jestli jde o wc, co máme v koupelně, nebo to samostatné. ![]()
@Bandii píše:
Prkýnko i s deklem se prostě zavírá. Je jedno, jestli jde o wc, co máme v koupelně, nebo to samostatné.
Jako u nás je tohle samozřejmost i u dětí
mam dva kluky a snad nikdy se nestalo, že by nechali otevrenej záchod.. Teda když jsme někde, kde nepadá dolů pomalu tak jo, protože ho vždycky pustej a ono to praskne ![]()
@OpenHearted píše:
Někde to říkal Ladislav Špaček, že je toto pravidlo pro obě pohlaví stejné. Si Vem že by ti tam spadla kočka třeba.
Taky zavíram kvůli kočkám ![]()
@Venetia píše:
Taky zavíram kvůli kočkám
Přesně! Když se doma objevila kočka, tak si všichni museli navyknout, že poklop musí být dole.
![]()
@jege píše:
Přesně! Když se doma objevila kočka, tak si všichni museli navyknout, že poklop musí být dole.![]()
A tak to ma byt ![]()
Nesnáším prkénko nahoře, protože chci mít hezký a útulný domov. Koukat se na odkrytý porcelán mi prijde strašně neestetický a takový sockovitý.