Proč mají chlapi dávat prkýnko dolů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
9.3.13 07:25
@Gina108 píše:
Njn, ale to mu to zas vocáká koule :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ženská ma zase postříkanou frndu, to si nevybereš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.3.13 07:33

Koule jsou níž, páč bloncaj - nebezpečí ocákání je vyšší :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
12651
9.3.13 08:21

@Naima to je fakt. Frnda ale zase může být pěkně potečená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.3.13 14:43
@jessikka píše:
@Naima to je fakt. Frnda ale zase může být pěkně potečená :mrgreen:

U nás používáme toaletní papír na frndu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
9.3.13 20:23
@rozmary píše:
U nás používáme toaletní papír na frndu :mrgreen:

No a o jarabákách tu už byla diskuze, jestli si ho pak mejou v umyvadle nebo ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.3.13 14:52
@74paja píše:
@lulje Jo, predstav si, ze po sprachnuti ho otevru. Teda jen pokud jdu na velkou a vim, ze ho budu cistit. Co je na tom, tak strasnyho? Jeden pohyb.

Já raději provádím jiné pohyby a tam na četnosti nezáleží a problém mi nedělají :mrgreen:
Mně se prostě ekluje pořád sahat na prkýnko od záchodu. I když si potom umyju tak jako tak ruce, tak prostě to, že sahám na prkýnko, mi nedělá dobře. Kolikrát sedím na záchodě i půl hodiny a nesnesla bych, že mám špinavé ruce od toho, jak jsem před jeho použitím zvedla to prkýnko :think: Já raději dosednu, vykonám potřebu, spláchnnu a odejdu, aniž bych se čehokoli dotýkala. Ale jak ríkám - máme WC oddělené od koupelny. Kdybych měla kartáček na zuby hned nad hajzlíkem, tak bych asi taky dekl pokaždé zavírala. Naštěstí tohle řešit nemusím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.3.13 14:58
@Gina108 píše:
No a o jarabákách tu už byla diskuze, jestli si ho pak mejou v umyvadle nebo ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo - tu tehdy asi před dvěma lety zakládala KamčaDalmatinka a pěkně se to tam zvrhlo. Pamatuješ? Jedna z nejlepších diskuzí tady. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.3.13 16:26
@lulje píše:
Jo - tu tehdy asi před dvěma lety zakládala KamčaDalmatinka a pěkně se to tam zvrhlo. Pamatuješ? Jedna z nejlepších diskuzí tady. :potlesk:

Ty jo, už přede 2 lety 8o 8o 8o ale je to tak. Jasně že pamatuju - jako by to tu bylo včera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.3.13 17:09
@Gina108 píše:
Ty jo, už přede 2 lety 8o 8o 8o ale je to tak. Jasně že pamatuju - jako by to tu bylo včera :mrgreen:

Víc jak řed dvěma lety. Da roky jsem odstěhovaná od chlapa a pamatuju si, že tu diskuzi jsem četla ještě když jsem bydlela u něj. Takže to možná bude i tři 8o Ale byla úúúžasná. Neblokli ji nakonec???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
10.3.13 18:51

No tady se to taky pěkně zvrhlo :mrgreen: Ale taky nesnáším prkýnko nahoře, takže jsem to odnaučila i přítele své dcery :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.8.23 02:59

Nedokážu vysvětlit proč mi to vadí z nějakého důvodu jsem na to ale alergická :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
25.8.23 10:20
@Baba píše:
Spoustu ženských rozčiluje, že chlapi nedávají na záchodě prkýnko dolů. Má to nějaké racionální zdůvodnění? :nevim:
Narazila jsem na tohle zdůvodnění :D Prkýnko má být dole, přirozeně, protože při pozici v sedě se dá dělat více věcí. Ženy tak provádí všechny potřeby a muži si musí sednout, když včerejší večeře buší na dveře z druhý strany. Nahoru se prkýnko dává jen v případě, že si je hlava rodiny líná sundat celý kalhoty. 3:1 pro prkýnko v pozici dole.ALe to by se měla započítat i frekvence různých potřeb jednotlivých členů rodiny a vzít v úvahu i zastoupení pohlaví v rodině. :nevim:

Protože to všude prska a prasátka to po sobě neublíží, fuj tajbl. Ale ono na západě je normální že chlapy u toho nestojí, to spíš na východě je tohle bezne

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
25.8.23 10:24
@Jaja87 píše:
Tak to jo…Ja jen ze jsem to pred chvili psala v te diskuzi…Docela nahode, ze pak bylo i o tom zalozeny tema..
Prkynko nahore me vytaci, presny duvod asi nemam, sama ho nevim, ale vadi mi..
Obcas nemam rada kdyz si nevsimnu ze je nahore dosednu a leknu se studene misy. Proste chlap kdyz si ho zvedne to prkynko ma ho dat zpet..Jsem tak i zvykla z domu kdyz jsem bydlela jeste pred par lety s nasima..

My dáváme dolů nejen prkynko, to je dole pořád neboť manžel nikdy necural ve stoje, jsko většina chlapů co znám od západu českých hranic.My měli kdysi na tohle tems mezi kamarády diskuzi, a podivovali se nad tím, proč čeští chlapi si na tom tak zakládají. Opravdu to neříká nic o mužství, když vykonává potřebu ve stoje. Vždy to stříká.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
25.8.23 10:27
@Gina108 píše:
@Baba Já jednou četla cosi o Feng- shuej a psali tam, že prkýnko i poklop na hajzlu mají být dole, neb jinak ti z obydlí záchodem uniká energie čchi. Když jsem to zkoušela na přítele jako racionální argument, tak odpověděl, že tam tu energii čí pokaždý načůrá, že jako nemusím mít strach z úniku :mrgreen: Pravým důvodem, proč jsem ho buzerovala byla samozřejmě moje lenost to prkýnko dávat dolů. No a teď jsme naše hádky vyřešili tím, že máme i hajzlík i pisoir - nejlepší investice, co jsme kdy udělali :pankac: :mrgreen:

Poklop máme vždy dole, už proto že máme 2 wc v koupelně a jedno jen smostatne.wc, tam mi je to jedno

• Citovat
  • Upravit
31106
25.8.23 10:51
@Cizinka 999 píše:
Protože to všude prska a prasátka to po sobě neublíží, fuj tajbl. Ale ono na západě je normální že chlapy u toho nestojí, to spíš na východě je tohle bezne

Já spis nechápu jak může nějaký chlap tak často pomocit zbytek místnosti :think: :lol:. Když už se jednou za čas stane, tak to přirozene uklidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí