Proč mají chlapi dávat prkýnko dolů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
612
8.3.13 15:09

Mě nevadí, když ho nedá dolů. Já ho po sobě taky nedávám kvůli němu nahoru. Přijde mi to jako šikana chlapů. Nikomu ruka neupadne, když si záchod před potřebou přizpůsobí. Důležitější pro mě je hygiena. Aby jsme každej ten záchod uměli umejt, tak nějak spravedlivě. Ne jen ženská, jak to často v českých domácnostech bejvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jabadabadu
8.3.13 15:10

A co my, co máme turecké záchody? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
805

A nejhorsi je kdyz je na zemi trochu nachcano. Omlouvam se za ten vyraz ale kdyz je to na zemi tak jsem fakt vytocena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

Můj bejvalej čůral v sedě a současnej přítel teda zásadně nechává prkýnko dole :pankac: Bycch mu dala.Ale je fakt, že tuhle jsem šla v noci čůrat a jakej to byl šok, když bylo prkýnko nahoře a mě pěkně studila zadnice - v noci si zásadně nesvítím a chodím v polospánku, tohle mě totálně probudilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
8.3.13 15:11

Mně to nikdy nevadilo, brala jsem to jako rovnoprávnost :-D ale jsme zatím dva a prkýnko je tam, kde ho nechá ten před námi. Tzn manžel si ho zvedá, já ho dávám dolů :-) jen v noci máme dohodu, že i on sedí, ptž je rozespalý a netrefil by se a nechce se mu svítit :-D

nějak mě to nepohoršuje, nikde není dáno, jak to má být :palec:

• Citovat
  • Upravit
6391

Tak to jo…Ja jen ze jsem to pred chvili psala v te diskuzi…Docela nahode, ze pak bylo i o tom zalozeny tema..
Prkynko nahore me vytaci, presny duvod asi nemam, sama ho nevim, ale vadi mi..
Obcas nemam rada kdyz si nevsimnu ze je nahore dosednu a leknu se studene misy. Proste chlap kdyz si ho zvedne to prkynko ma ho dat zpet..Jsem tak i zvykla z domu kdyz jsem bydlela jeste pred par lety s nasima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li

U nas manzel taky sedi ;-) Takze toto resit nemusim. Ale prijde mi to jako oheduplnost k zene, ji dat prkynko dolu - jak manzel rika, zena by na to pochcany prkynko sahat nemela :-D

• Citovat
  • Upravit
5269
8.3.13 15:12

Po rekonstrukci wc jsme začli záchod zavírat víkem, takže otevíráme oba dle potřeby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
8.3.13 15:12

Jen ať si chlapi sedají - alespoň nemusí řešit, s čím tam vlastně jdou, prostě sednou a uvidí :lol:.

• Citovat
  • Upravit
G12
8.3.13 15:13

Je mi to srdečně jedno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14856
8.3.13 15:14

Za me je prkynko dole teda estetictejsi! takze i kdyby bylo v rodine dvacet chlapu a jedna zenska budu trvat na prkynku sklopenem…navic (nechapu jak :mrgreen: ) se rychleji zasvinuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
8.3.13 15:15

Tohle mame vyresene. Vsichni jsme nauceni po pouziti WC sklopit i ten horni dekl, takze u nas je vetsinu casu zachod zavreny uplne. Ted si vlastne jeste vybavuju, ze nam samotne prkynko v poloze nahore ani nedrzi.
Prkynko nahore by mi vadilo. Zachod nam stoji v koupelne, koupelna je mala. Dite kdyz na ten zachod nahodou sahne, tak nesaha alespon rovnou na tu misu. Celkove mi to prijde nejake estetictejsi s prkynkem dole, nic jineho me nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.3.13 15:16
@G12 píše:
Je mi to srdečně jedno :mrgreen:

A tak mne celkem taky, jen proste nechapu, co na tom muze nekoho vytocit. Spinave fusky na kresle, rozkopane boty, i tu blblou past mackanou odprostred, to jeste chapu, ale prkynko? :D
Nejracionalnejsi mi zatim prislo vysvetleni, ze to studi na zadku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.3.13 15:19

Za mě.. záchod v běžném stavu je s prkenkem dolů, za druhé chlapům ruka neupadne :mrgreen: a proč by to po nich měl dělat někdo jiný…
jinak mě to taky nepohoršuje, ale říkám si, že chlapům to moc práce nedá ne :think: :nevim: :mrgreen:
Zase mají výhodu, když potřebují na malou, stači si někde stoupnou a je to, my ženské si nejdřív musíme najít místo, pak, jestli neni někde na nás vidět, než se celé rozkasáme, dřepnem, přehazujem kabelku, jestli nemáme kousek papíru na utření, znovu se celá oblékat..a ještě si vyslechnem, co jsme tak dlouho na té mezi dělaly, když chlap je hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.3.13 15:21
@Baba píše:
A tak mne celkem taky, jen proste nechapu, co na tom muze nekoho vytocit. Spinave fusky na kresle, rozkopane boty, i tu blblou past mackanou odprostred, to jeste chapu, ale prkynko? :D
Nejracionalnejsi mi zatim prislo vysvetleni, ze to studi na zadku :D

Tak to já nechápu ani výše uvedené. Jako proč řešit krávoviny? Když něco takového vidím, tak upozorním (spíše děti, než muže), ale jako nějak se tím rozčilovat? Nechápu proč :nevim: :lol:

Jenom to studené noční dosednutí, pravda, to mě dokáže trochu rozhodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria