Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Baba no tak kdyz to prkynko je zespodu ocaknuty a je to zaschly tak mi to fakt hodne vadi na to sahat a to to jeste musim umyt protoze manzela nikdy nenapadne po sobe tohle umyt. Zase mi nevadi ty ostatni veci. ![]()
@Baba píše:
A tak mne celkem taky, jen proste nechapu, co na tom muze nekoho vytocit. Spinave fusky na kresle, rozkopane boty, i tu blblou past mackanou odprostred, to jeste chapu, ale prkynko?
Nejracionalnejsi mi zatim prislo vysvetleni, ze to studi na zadku
Taky to nechápu, proč to někoho točí, ale už se neptám, páč jsem tady za exota. A netočí mě ani pasta odprostřed, když už jsme u toho ![]()
@Baba Já jednou četla cosi o Feng- shuej a psali tam, že prkýnko i poklop na hajzlu mají být dole, neb jinak ti z obydlí záchodem uniká energie čchi. Když jsem to zkoušela na přítele jako racionální argument, tak odpověděl, že tam tu energii čí pokaždý načůrá, že jako nemusím mít strach z úniku
Pravým důvodem, proč jsem ho buzerovala byla samozřejmě moje lenost to prkýnko dávat dolů. No a teď jsme naše hádky vyřešili tím, že máme i hajzlík i pisoir - nejlepší investice, co jsme kdy udělali
![]()
Prkýnko nahoře mi vadí, protož ho mám nahoře jenom když jsem nemocná a zvracím. Takže mi to přijde nechutný
![]()
Nebo když vylívám nějaký blivajzy ![]()
Příspěvek upraven 08.03.13 v 15:30
Ja chci aby bylo dole kvuli bacilum, oni se vycuraji, splachnou a tim, ze nezavrou zachod, tudiz nedaji ani prkynko dolu vylitavaji fekalie ze zachodove misy do vzduchu i na misu..si to vyzkousej u cistyho zachoda..nezavri ho a splachni a tesne nad misu dej ruku, ohodi te to..,ne moc ale ohodi, alespon nas zachod to dela ![]()
@ohýnek píše:
No u nás je chlap na záchodě jen když buší ta večeře, jinak na malou chodí ven, prý si značkuje území![]()
![]()
…a předpokládám, že bydlíte v paneláku
![]()
@Gina108 teď jsem si představila jak chodí z desátého patra čůrat ven ![]()
ne, bydlíme na samotě u lesa, takže ho může očumovat leda tak veverka ![]()
My teda zavíráme zachod. Oba dva. Nemám rada a nelíbí se mi otevřeny zachod ![]()
@kvaček píše:
Za mě.. záchod v běžném stavu je s prkenkem dolů, za druhé chlapům ruka neupadnea proč by to po nich měl dělat někdo jiný…
jinak mě to taky nepohoršuje, ale říkám si, že chlapům to moc práce nedá ne![]()
![]()
Zase mají výhodu, když potřebují na malou, stači si někde stoupnou a je to, my ženské si nejdřív musíme najít místo, pak, jestli neni někde na nás vidět, než se celé rozkasáme, dřepnem, přehazujem kabelku, jestli nemáme kousek papíru na utření, znovu se celá oblékat..a ještě si vyslechnem, co jsme tak dlouho na té mezi dělaly, když chlap je hned
Kup si shewee ![]()
@Petra8a píše:
Prkýnko nahoře mi vadí, protož ho mám nahoře jenom když jsem nemocná a zvracím. Takže mi to přijde nechutný![]()
![]()
Nebo když vylívám nějaký blivajzy
Příspěvek upraven 08.03.13 v 15:30
Taky tak.
@ohýnek píše:
@Gina108 teď jsem si představila jak chodí z desátého patra čůrat ven
ne, bydlíme na samotě u lesa, takže ho může očumovat leda tak veverka
No já taky - otevře okno a…
![]()
@Gina108 no tak naštěstí chodí na zahradu
jen v noci vezme za vděk záchodem, ale to je tak rozespalej že si stejně sedne ![]()
Muj manzel po sobe prkynko sklopi
Takze me zvednute vadi proto, ze nejsem zvykla. Kdyz se sejdeme u rodicu, tak to nema chybu. Otcim zavira zachod poklopem, a svagr nechava zvednute prkynko. Moje nocni vylety obvykle konci pristanim na poklop, nebo porcelan ![]()