Proč mají chlapi dávat prkýnko dolů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
8.3.13 15:37
@Pipet píše:
Můj si sedá i na čůrání a tím se to vyřešilo :mrgreen: plus není ohozená půlka místnůstky, že.

Tak jsem ho to musela naučit, hodný kluk, sedá si :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1048

@hanapospis přesně, my taky, oba dva nemáme rádi pohled na otevřený záchod, takže ho zavíráme a tyhle věci se zvednutým nebo nezvednutým prkýnkem tak vůbec nemusíme řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
@kvaček píše:
Za mě.. záchod v běžném stavu je s prkenkem dolů, za druhé chlapům ruka neupadne :mrgreen: a proč by to po nich měl dělat někdo jiný…
jinak mě to taky nepohoršuje, ale říkám si, že chlapům to moc práce nedá ne :think: :nevim: :mrgreen:
Zase mají výhodu, když potřebují na malou, stači si někde stoupnou a je to, my ženské si nejdřív musíme najít místo, pak, jestli neni někde na nás vidět, než se celé rozkasáme, dřepnem, přehazujem kabelku, jestli nemáme kousek papíru na utření, znovu se celá oblékat..a ještě si vyslechnem, co jsme tak dlouho na té mezi dělaly, když chlap je hned :mrgreen:

Hele kamarád to zase komentoval, že my ženský to máme jednodušší, že si na záchodě prostě sednem a nemusíme přemýšlet co bude jako oni, jestli zůstat stát nebo sednout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.3.13 15:42
@Baba píše:
No pockej, nedoporucuju jen tak. Ja shewee mam :mrgreen: A ne, nepouzivam ho.

Taky mám a nepoužívám, páč ho vždycky zapomenu. Musím to znovu natrénovat, blíží se zájezd na Irony a Mastři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
8.3.13 15:43
@kjhui píše:
Hele kamarád to zase komentoval, že my ženský to máme jednodušší, že si na záchodě prostě sednem a nemusíme přemýšlet co bude jako oni, jestli zůstat stát nebo sednout :-)

Bývalej si taky sedal, že prý je línej zvedat prkýnko a bolej ho z toho nohy když stojí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
60142
8.3.13 15:43
@Angua píše:
Taky mám a nepoužívám, páč ho vždycky zapomenu. Musím to znovu natrénovat, blíží se zájezd na Irony a Mastři :lol:

Koukam, zes mela pro porizeni stejny duvod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.3.13 15:47

Prkýnko dole jsem si nedokázala obhájit, takže u nás je nahoře

vyrostla jsem v gentlemanské rodině, kde se prkýnko dávalo dolů samosebou podobne jako ze muz podrzi zene dvere a podobne… proste z ohleduplnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.3.13 15:47

U nás je tak chlap nauceny už z domu, že prkynko se sklapi dolů a je tak nauceny i starší kluk, ono když je ženská těhotná a už má poradny pupek, tak to není 2× příjemný se ohybat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.3.13 15:52

Babo, aby tě zas neblokli :mrgreen: :mrgreen: Taková témata zas… :mrgreen: :mrgreen: Ti chlapi to mají v sobě snad nějak zakódované, že to prkýnko nedají zpátky dolů. Náš malý co se naučil čůrat na záchod ve stoje, zásadně zvedá prkýnko a nikdy ho nedá dolů. A to nemá žádný mužský vzor 8o Prostě to má v sobě. A o dva roky starší dcera ho za to pokaždé kárá, protože si toho všimne pokaždé až když dosedne a zastudí ji mísa do zadku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.3.13 16:00

Nejen prkynko, ale i ten dekl nahore se ma davat dolu proto, protoze pri splachovani se rozstriknou po okoli mirkoocastecky humusu. Takze je jedno, jestli je tam chlap nebo zenska, zachod se ma nejdriv zavrit, nez se splachne.
Pokud je takovy zachod hned vedle umyvadla, kde se nachazi napr. zubni kartacek, tak si bud jista, ze je na nem eňo něňo fuuuuj - proste fekalie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.3.13 16:03
@74paja píše:
Nejen prkynko, ale i ten dekl nahore se ma davat dolu proto, protoze pri splachovani se rozstriknou po okoli mirkoocastecky humusu. Takze je jedno, jestli je tam chlap nebo zenska, zachod se ma nejdriv zavrit, nez se splachne.
Pokud je takovy zachod hned vedle umyvadla, kde se nachazi napr. zubni kartacek, tak si bud jista, ze je na nem eňo něňo fuuuuj - proste fekalie.

A to ho pak znovu po spláchnutí otevíráš, aby ses přesvědčila o tom, jestli není potřeba použít štětku? :think: Nebo tam necháváš překvapení pro ostatní? ;) jáj bych teda byla líná ho pokaždé pro kontrolu otevírat. takže jsem prae a splachuju s nezavřeným deklem. Ale je fakt, že máme WC samostatně, tedy ne v koupelně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.3.13 16:04

@lulje Jo, predstav si, ze po sprachnuti ho otevru. Teda jen pokud jdu na velkou a vim, ze ho budu cistit. Co je na tom, tak strasnyho? Jeden pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.3.13 16:12

@lulje :mrgreen:
Myslela sem, ze kontroverzni temata jsou pliny, ockovani a domporody, prkynka me nenapadla :D
Takze zaver je - je to v genech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.3.13 16:12

Teeda, mě docela překvapilo, že má tolik lidí otevřený záchod :). Ani nevím proč ho zavíráme, prostě všechno co chci použít otevřu a pak zavřu :nevim:. Skříň, šuplík, záchod, dveře.. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.3.13 16:16

Jinak otevrenym zachodem vam do domu muze vlezt i krysa… :mrgreen: Ona je totiz voda jen v tom kloubu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí