Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj tak bych potřebovala s někým pokecat o trápení co mám. Moc se trápím ve vztahu který ani není perspektivní jelikož to je vztah s o 20 mladším mužem
Já vím že hodně z Vás řekne dobře ji tak ale nikdo netuší jak krásné 4 roky teda 3apůl krásné lásky to bylo.Ze začátku jsem se bránila do vztahu vstoupit ale jěště nikdo mi nedal tolik lásky, štěstí prostě jsme si rozuměli ve všem ale už to ochladlo a já už sním nemůžu být ale i přesto se nejde rozejít musíme se vídat každy den v práci a to je tak bolavé a tam se vždy na sebe usmějeme ale už to neklape důvěra je tam špatná ale přitažlivost pořád. Nevím zda mě chápete aspon nějaká z Vás moc bych si to přála a kdyby tady byla nějaká která měla taky o hodně mladšího a poradila mi tak by mi to snad pomohlo
ale jednoduše potřebuji poradit jak dál jak vyléčit bolavé srdce když ho musíte vídat a duši.
Uf, tak 20 let mi přijde teda hodně
to je jak kdybych chodila se svým synem, kolik ti je?
Já myslím, že v tomhle ohledu je fuk, kolik vám je, když se vztah rozpadá, tak to bolí vždycky, ve dvaceti i v padesáti.
To vídání je blbý, ale určitě si zvykneš, chce to jen čas, neříkám, že vyléčí všechno, ale už to nebude tak čerstvé.
Je mi 44let a přesně mám i syna skoro v tom věku. Asi jsem špatná ale nejvíc mě štve že se zamilovávám takhle a pak se trápím. Nejsem silná osobnost a asi jsem i slaboch a moc hodná já nevím. Toužím se zamilovat do rovnocenného partnera moc ale tak se bojím že ho nenajdu že se už nedokážu zamilovat do stejně starého. ![]()
@rebeca19 proč by jsi měla být špatná? to že to přijde divné mě, neznamená nic. Kdyby to potkalo mě, tak mi to taky přijde normální.
Proč s ním nemůžeš být? ono nikde nevydrží zamilovanost celý život ![]()
Trápím se v tom vztahu a musím z něho ven a sama vím že to budoucnost nemá a vím bude to těžké moc snad to zvládnu. ![]()
@rebeca19 tak pokud jsi rozhodnutá vztah ukončit, tak je potřeba si najít náhradu, protože už jen z představy že se rozejdete ti je smutno
náhradou nemyslím hned jiného muže, ale něco co ti zabrání se utápět v žalu.
Co máš na mysli tou náhradou? Budu ráda za každičkou radu a moc děkuji
@rebeca19 já nevím, zábavu, koníček
něco co tě zabaví, aby jsi překonala tu bolest a smutek. Někomu pomůže práce, což tobě asi ne, když se tam potkáváte
co tě baví, máš něco co je jen tvé?
Naštěstí mám rodinu a pejsky ale i hodně starostí jako asi každý v téhle době. Budu bojovat chci být štastná ale asi to třeba nejdřív vyléčit a pak se uvidí děkuji moc ahoj