Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženo
vůbec se netrap, chlapy to tak zkrátka někdy mají…určitě by jste měly sexíkovat častěji, stimulovat jak se dá
..co se týče orálního sexu a tak…určitě se to brzy zpravý..můžu se zeptat na věk manžela?
Orální sex nás oba moc nebere. Já jsem si právě říkala, že tu intenzitu musím posílit. A stimulovat to je co? ![]()
Manželovi je 41.
No všelijak jak to jen jde…předehra a tyhle věci udělají hrozně moc…na toho mého platilo když měl tuhle krizi…že jsem ho těsně před vyvrcholením z něj slezla..líbaly se a tak…a znova..měnit polohy…toho mího orál taky nebral..ale ted´je z toho hotovej..za zkoušku nic nedáš..ale opravdu častěji..když budete odpočinutý…co si zajit do kina, večeře..doma vínečko? děcka u babičky…myslím že by neodolal..
A hlavně oživit tu všednost..jste spolu dlouho..sex se nesmí stát poviností…a to je na tobě… ![]()
A hlavně oživit tu všednost..jste spolu dlouho..sex se nesmí stát poviností…a to je na tobě… ![]()
No já bych z něho taky slezla, ale on vůbec vyvrcholení nemá a ani se to neblíží. Tak půl hodky zpátky jsme dětem pustili pohádku a já jsem ho zatáhla do budoáru:-)) všechno o. k. ale uplně cítím, že to nebylo ono, prostě uplně změkl. No to je konec, toto se mě v životě nestalo, sem to dopracovala ![]()
Myslím, že andropauza to určitě není.
Spíš bych to viděla na ten častější sex a povzbuzovat nějak a uvidíme ![]()
Zakladatelka.
@Anonymní píše:
Myslím, že andropauza to určitě není.
Spíš bych to viděla na ten častější sex a povzbuzovat nějak a uvidíme
Zakladatelka.
No to teda urcite je, uz jen to chtit sex jednou mesicne a byt spokojenej, to je jasny, navic unava, po 40 ma az trtina muzu problemy se sexem v dusledku poklesu hormonu…
Lekar a zmerit hladinu testaku.
To mas dobry ze ti aspon vyhovi
muj by taky mohl jednou za mesic a ja jak to nemam dvakrat do tydne tak jsem nevrla
M.
@anonym123 píše:
No to teda urcite je, uz jen to chtit sex jednou mesicne a byt spokojenej, to je jasny, navic unava, po 40 ma az trtina muzu problemy se sexem v dusledku poklesu hormonu…
Lekar a zmerit hladinu testaku.
Spíš myslím, že je to jen období, který přejde. Určitě do něj nechci rvát hormony.
Holky, chtěla bych vědět, zda máte některá podobnou situaci.
A manželem se známe 8let z toho jsme 6let manželé. Sex byl vždycky vynikající, milovali jsme se každý den. Jak přišly děti (5a3), stavění domu a takový ten rodinný život, tak se samozřejmě sex smrsknul třeba jedenkrát za měsíc. Ale ted už děti povyrostly a já bych chtěla mít pravidělný sex ideálně třeba alespon 2× týdně.
Jde ale o to, že manžel nemá vyvrcholení. Orgasmus má třeba při každém 8 styku. Dost mě to vadí, když mu to opatrně řeknu, odpoví, že má hodně práce a je unavenej.
Vím, že je to u něho psychická záležitost. Nedokáže se tak uvolnit a od starostí odprostit. Já mu říkám, ať to zkusí, že sex je právě to odreagování.
Nechci na něj ale zase tlačit, aby neměl trauma.
Vadí mi že dřív s tím vůbec neměl problém a teď je to dost dřina
Máte některá podobnou situaci a jak ji řešíte?