Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak si napravit špatnou pověst mé samé a moji minulosti?
Jooo holka.. zmenit bydliste? Okruh lidi, kteri te neznaji a zacit znovu? Nevim, o co jde, ale jsou situace, ze kterych ti nepomuze ani intenzivni charita
To ano. Ale i tak už to bude nademnou vyset. Hlavně se musím s tím srovnat já
@karafiatek špatnou pověst si nenapravíš. Chovej se prostě normálně. Lidé si vždy něco najdou. I na člověku který vživotě nic neudělal
snad to budeš mít brzo dobré
Někam hooodně daleko, kde tě nikdo nezná a začni úplně znovu. Pokud budeš dělat to, co psala Maluzik2, ti lidé v tvém okolí budou mít vždy v hlavě tvou pověst zarytou…takže pryč z původního místa a jít jinam.
@karafiatek Tak nevím co jsi provedla. Bydlím na malém městě a je tu ženská, která prokazatelně způsobila podvody na peníze. Spousty lidí ji naletělo, dokonce i v televizi to bylo. Ženská tu bydlí dál a nic si z toho alespoň navenek nedělá.
Já musím nesouhlasit!!! Odstěhovat se? Uteci před tím?!! No to podle mě nění žádné řešení před pár lety sem si pověst pokazila (jako mlada sem vyváděla ty nejhorší vylomeniny které měli za následek věci které se semnou potáhnou nejdou vymazat sou tu) a okruh lidi, bydliště a vše kolem neměnim. Právě naopak každým dnem mě těši jak se mě někdo pochválí a nebo jak pyšně se moji rodiče nesou že sem se ze všeho dostala.. já bych se stím tedy poprala at de ocokoliv(a stejně čas vyřeší vše sám) Pokud chceš pisni mi SZ…
@karafiatek tak z toho se svet nehrouti..lidi budou mit kecy vzdycky a do vaseho vztahu nevideli..a myslim si, ze nevera je jedno z nejmensiho zla, co muze byt.. ![]()
@karafiatek píše:
Nevěra partnera
Partner byl nevěrný tobě, nebo ty partnerovi?
To první by ti přece u normálních lidí pověst nekazilo!
Ostatně - řeči se vedou a voda teče a každý má svých starostí dost, než aby nějako obzvlášť řešil vztahy v cizí domácnosti.
Příspěvek upraven 11.03.13 v 17:46