Jak si napravit špatnou pověst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1478
11.3.13 17:43

@beručka souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
11.3.13 17:44
@mc.ellinka píše:
@beručka souhlasím
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.3.13 17:45

Já byla. Okolí to ví jen můj partner né a proto se i bojím aby se to nedovedel. Lituji toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
11.3.13 17:47

@karafiatek tak bych mu to rkla driv, nez se to dozvi od jinych..bude to lepsi pro tebe i pro nej..ikdyz to mozna skonci rozchodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.3.13 17:48

To neexistuje aby jsem mu to řekla. Musím se s tím smířit myslím hlavně já. Hodit to za hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
11.3.13 17:50
@karafiatek píše:
To neexistuje aby jsem mu to řekla. Musím se s tím smířit myslím hlavně já. Hodit to za hlavu

Takže tak nebo tak hodláš ten vztah ukončit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice

Tak beru poslední příspěvek zpět. Lituji toho chlapa, má ženu, co mu šukala s jiným.
Nato si měla myslet dřív (možný rozchod a to, že se to doví), než jsi šla do postele s jiným!
A víš co? Dobře ti tak.

• Citovat
  • Upravit
6945
@karafiatek píše:
To neexistuje aby jsem mu to řekla. Musím se s tím smířit myslím hlavně já. Hodit to za hlavu
¨ja bych twda nedokázala lhát, prostě bych nevěru řekla partnerovi, třeba za s tebou rozejde, ale aspon budeš vědět že jsi nelhala partnerovi, teprve potom se smíéřit věř mi, hodit za halvu nepomáhá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11030
11.3.13 17:51

@karafiatek Tak pěkné to není, neznáme podrobnosti. Záleží na mnoha drobnostech jak to bylo, to ví každý. Počítej s tím, že se to dozví tak jak tak. Je tedy jedno jestli spolu jste nebo ne, právě z důvodu, že to vědí všichni a nějak šetrně bych mu to řekla sama. Nejsem zastánce nevěr, ale neutíkej a postav se tomu čelem.

Příspěvek upraven 11.03.13 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.3.13 17:51
@beručka píše:
Takže tak nebo tak hodláš ten vztah ukončit?

nevím, jak to vůbec myslí, asi bych měla jít vážně do práce :) od září :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.3.13 17:52
@karafiatek píše:

To ti nepomůže. Jestli to ví tvé okolí, tak mu to stejně někdo řekne. Zvlášť jestli vám bude někdo závidět hezký vztah. Možná si to bereš víc, než je nutno. Každý považuje za nevěru něco jiného. Blbost udělá někdy každý.

• Citovat
  • Upravit
11030
11.3.13 17:56
@karafiatek píše:

Tak v tomto případě si nejsem jistá jestli platí doporučení „zatloukat, zatloukat, zatloukat“. Prostě pokud to ví hodně lidí, tak počítej s tím, že dopadneš blbě tak jako tak. Ale budeš „čistá“, pokud si promluvíte na rovinu a chlap bude vědět na čem je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jabadabadu
11.3.13 17:58

Tak já jsem v životě už několikrát zažil situaci, že všichni věděli, že někomu zahýbá žena, ale nikdo to tomu paroháči neřekl, ani ti největší kamarádi.

Takže vůbec není jisté, že mu to někdo řekna. Akorát se na něj budou soucitně dívat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11030
11.3.13 17:58

Si právě myslím, že to potom přestane okolí bavit. drbat tě. Poněvadž už nebude o čem. A každý má svých starostí dost, zas takový středobod nejsi, to si buď jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.3.13 18:01

No hlavně se nepřinávej to nikomu nepomůže, stejně na to za chvíli všichni zapomenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí