Najdu ještě toho pravého - sama s miminkem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Najdu ještě toho pravého?
Dobrý večer, přítel mě opustil a máme spolu dítě holčičku 2 mesice. Opustil nás kvůli ženský se kterou mě podváděl.
chci se zeptat našla jste nějaká i z dětmi někoho kdo svami chtěl být a že bral dítě nebo děti jako vlastní?
Jen pro chytráky další vztah nehledám chci si užít malou a z chlapama si dát aspoň rok nebo dva pauzu..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Klara Steblikova
Pred rokem se mi stalo neco podobneho. Zustala jsem s rok a pul starym ditkem. Nasla jsem si noveho partnera. A myslim si, ze je to ten pravy. Syna bere jako vlastniho. A ja jsem zjistila, ze se da zit i jinak nez driv- travime spolu vic casu jako rodina, nez s ex. Takze neklesej na mysli. Ted bude blbe tezke obdobi. Chce to cas. Nicmene bude lip. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Klara Steblikova
Pred rokem se mi stalo neco podobneho. Zustala jsem s rok a pul starym ditkem. Nasla jsem si noveho partnera. A myslim si, ze je to ten pravy. Syna bere jako vlastniho. A ja jsem zjistila, ze se da zit i jinak nez driv- travime spolu vic casu jako rodina, nez s ex. Takze neklesej na mysli. Ted bude blbe tezke obdobi. Chce to cas. Nicmene bude lip.
Trvalo ti to dlouho?? Já k nemu právě pořád něco cítím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klara Steblikova píše:Urcite jo, jen tomu das trochu casu, nas si takhle nasel muj nevlastni tata a je to nejlepsi chlap co znam
Dobrý večer, přítel mě opustil a máme spolu dítě holčičku 2 mesice. Opustil nás kvůli ženský se kterou mě podváděl.chci se zeptat našla jste nějaká i z dětmi někoho kdo svami chtěl být a že bral dítě nebo děti jako vlastní?
Jen pro chytráky další vztah nehledám chci si užít malou a z chlapama si dát aspoň rok nebo dva pauzu..![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klara Steblikova píše:
Dobrý večer, přítel mě opustil a máme spolu dítě holčičku 2 mesice. Opustil nás kvůli ženský se kterou mě podváděl.chci se zeptat našla jste nějaká i z dětmi někoho kdo svami chtěl být a že bral dítě nebo děti jako vlastní?
Jen pro chytráky další vztah nehledám chci si užít malou a z chlapama si dát aspoň rok nebo dva pauzu..![]()
Najdu ještě toho pravého? Ale aby bylo jasno, další vztah nehledám, chytráci.
Hm… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně že najdeš, já našla a už máme spolu dítě, a my čtyři jsme rodina. A že si chceš dát pauzu, dej…ale já ho našla velice záhy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klara Steblikova píše:
Trvalo ti to dlouho?? Já k nemu právě pořád něco cítím..
Z vlastní zkušenosti - najít se dá i s miminkem. Jestli ale k bývalému pořád něco cítíš, byl bych chvilku sám. Mně to trvalo zhruba rok a půl- ale byl jsem v jiné situaci a i moje dcerka byla starší. Přeji vám, ať nějakého prima tátu najdete. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klara Steblikova ano našla jsem s miminkem vztah - dokonce jsem se teda seznamovala víckrát, první, když malá měla 4 měsíce - byl to moc fajn chlap, ale neklaplo to kvůli intimním záležitostem, pak o nás byl několikrát zájem, kdy ovšem ti muži měli nějaký problém, který já nepřekousnu- např. exekuce, nyní jsem ve vztahu, kdy se se mnou přítel seznámil, když jsem s sebou měla dvouletou v kočárku - takže ano, malé dítě není vůbec na překážku
spíš bych radila moc neotálet, ty jsi ještě mladá a dítě ještě malé, obojí je plus, větší dítě už nemusí nového přítele vzít dobře, malé dítě ho bere automaticky za kamaráda i něco víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klara Steblikova urcite ano, ale budte opatrna, nejde uz o vas, ale i o malou. Ja mela prvni ditko s chlapem, ktery nestal ani za pohled (s odtupem casu to vim) byla to kratka znamost, po ktere mam krasnou, zdravou dceru (2roky 4mes.), Kdyz ji bylo 8 mesicu poznaly jsme „dokonaleho“ nahradniho tatinka. Po roce a ctvrt, jsme se shodli, ze bysme chteli miminko. To se nam docela rychle zadarilo. Ted tomu byl rok a 7mesicu, kdy jsme byli spolu a oznamil mi, ze me vlastne dlouho nemiluje a nechce se mnou byt. Odesel od nas a hned si „nasel“ nahradu. Pravdu se nikdy nedozvim, ale dle me to trva dele. Problem je, ze jsem v 5.mesici tehotenstvi. A nezvladam to. Dokonce si preju, aby to dite nebylo (a rikejte si co chcete, ja fo tak citim a nekde to ventilovat musim) takze pozor na vyber, ne vsechno je tak dokonale jak se zda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klara Steblikova píše:
Docela by mě zajímalo, jak to s vámi dopadlo. Nepochopila jsem možná taky úplně dotaz. „Najdu ještě toho pravého?“ a zároveň: „Další vztah nehledám“.. Jinak, roční pauza je možná nejen nutná, ale taky přirozená. Nevím jak se dá s malým miminkem najít nový partner… čerstvá maminka moc možností nemá a dát dítě k babičce a jít hledat někam do baru určitě není na pořadu dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@trnčka Od té doby jsme s malou pořád sami našla jsem si brigádu, byt, malou hlida babička občas tety. Pochopila jsem i to že na vztah mám čas a ani bych asi nechtěla někoho hned zvykla jsem si na to být sama a věnovat se malé a ten pravý přijde do cesty jednou sám už nepospicham na další vztah to už by musel být chlap jak se říká ze zlata aby mě nečím zaujmul, už se našlo hodně expertů kteří chtěli aby jsme to spolu zkusili ale nějak jsem cítila ze to nejsou ti praví. Jsem hodně opatrná koho pustím do mého a dceřiného života
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to můžu dát z pohledu dítěte. Když jsem byla malá mamka se rozvedla a v mých 3letech (bráchovibylo 5) si našla jiného, který se k nás bral a dodneška bere jako svoje, ačkoli spolu měli další dvě děti a tedˇ už spolu nejsou máme dobré vztahy.
- Citovat
- Upravit