Neuznany otec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ne. Máš nárok podat k soudu žalobu na uznání otcovství a stanovení alimentů. Stát rodiče suplovat nebude. Naopak, pokud otec v rodném listu zapsán nebude, na spoustu dávek nebudeš mít nárok.
- Citovat
- Upravit
To, že se otec nehlásí k dítěti není překážka pro zapsání do RL. Nech ho tam zapsat, dítě má nárok na alimenty a ty budeš mít pak taky nárok na nějaký příspěvek navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tim ze neni otec napsany v RL nemas narok na zadny prispevek. vsude pozaduji rozsudek o svereni do pece a vyrizene vyzivne. podej zalabu o uznani otcovstvi a alimenty a pak muzes zadat o prispevky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@migmina jenže soud chce cca 25tis za uznání otcovství a vyřízení papirovani a na to já nemám…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@migmina jenže soud chce cca 25tis za uznání otcovství a vyřízení papirovani a na to já nemám…
Pokud bude skutečně otec, bude to hradit on.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, v první chvíli to platíš ty, ale pokud soud prohraje (bude otcem i když to popírá), tak ti musí soudní výlohy zaplatit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je 25tis proti alimentům na dalších 18let a možnosti získat příspěvky?? Finanční gramotnost pokulhává, což?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná tak vdzycky 25tisic ted je vic nez stovky tisic nekdy v daleke budoucnosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius No právě ![]()
Tak zakladatelko, jen pro prču, kdybys dostala jen 2tis alimenty a 2tis výživné na sebe, tak to máš 48 tisíc za rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro někoho kdo je ted zrovná sám s dítětem může být problém dát dokupy 25tis…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 dekuju…kazdej si myslí že se asi ze 7tis mes da usetrit 25tis
- Citovat
- Upravit
I kdybych si na to měla půjčit, tak pořád lepší než se ochudit o vše. Plus riziko žádného otce v RL může být problém i z hlediska zdraví dítěte..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Chtela bych se zeptat, když se otec nehlásí k dítěti, tudíž není zapsán ani v rodném listu, mám nárok od státu na nějaký příspěvek? Děkuji