Vyrůstání bez otce

52
21.9.19 20:10

Vyrustani bez otce

Zdravim maminky :mavam: :mavam:
Tak momentalne jsem v rozchodove fazi s pritelem :) a mame spolu skoro 10 mesicbi miminko, je mi 19 zvladam to bezproblemove :dance: jen se chci zeptat… mate nekdp miminko co vyrusta bez otce?, je potreba mu otce nahradit? :) jeho pravy otec je feťak, alkoholik a totalni psychopat a uz jsem ztratila trpelivost ho tolerovat dite nedite.. nez se zeptat spis jsem se prisla sverit.. kdo ma zkusenost ve vychove kde jste na male mimco sama? Nejvic se bojim ze malemu bude ten otec chybet.. :/

Jeho otec je strasne majetnicky, jen tak nam pokoj neda, jen se bojim kdy mi zacne delat bordel v zivote :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.9.19 20:20

Nemám mimčo, ale už tříletou slečnu. Malá otce nezná, viděla ho za celý život 5×. Nepotřebuje ho. Zatím. Vše zvládáme samy ALE kolikrát s dcerou potřebuju pomoc. Kolikrát chybí ten druhý, co by dceru miloval jako já. Vidím to u mého bratra, co má stejně starou holčičku jako já. Moje malá za ním Furt běhá, chce ho objímat, pusinkovat. Dokonce mu říká tati, ikdyž jí vysvětluju, že to není její tatínek, ale strejda. Malá ho zbožňuje. Každého chlapa si hned vodí za ručičku. Zatím se ještě na tátu neptá, ale vím, že to přijde. Sama sem vyrůstala bez otce a několikrát kvůli tomu brečela a bylo mi to hrozně líto, že všichni tatínka mají a já ne. Takže těžko říct. Stejně špatně je zůstávat s někým jen kvůli dítěti. Kor když ten člověk nejde správně příkladem. Takže těžko radit. Vše má svoje pro i proti. Můj ex taky feťák. Odešla jsem od něj po 5 letech vztahu, ve třetím měsíci těhotenství. Je mi 23. Od té doby jsem sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.19 20:21

Dieťa síce sama nemám, ale bez otca som vyrastala asi od 14tich. Áno, chýbal mi, mojim mladším bratom tiež chýbal chlapsky vzor. Ale ďakovala som mame, že sa rozviedla a už sme nemuseli zažívať otcov psychicky teror. Za mňa je lepši žiaden otec, než debilny otec.. Drž sa!

• Citovat
  • Upravit
15263
21.9.19 20:31

@Reina19 Lepší žádný otec než nějaký psychopat.. Ale každopádně táta dítěti chybí, především kluci touží po mužském vzoru.. Jsi ještě mladá, sama určitě nezůstanes, třeba ti časem vstoupí do života někdo kdo roli otce aspoň částečně nahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.9.19 20:36

1a @Alušáček No nevim jestli se s malym bude snadno hledat novy pritel :nevim: zatim na to nejak nemam naladu bo mi otec ditete udela peklo ze zivota… Je mu 28 fetuje, je na nemocenske uz par mesicu… bydli s tatou… a 20 tisic vyplatu ma na jeden den :/ s nim to budoucbost nema no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
21.9.19 20:42

No tak feťák, alkoholik a psychopat dítěti chybět nebude
vybrala jsi dítěti teda fakt úžasného tatínka
a tento feťák, alkoholik a psychopat požádá o styk s dítětem soud a zřejmě se beztak s dítětem bude stýkat
proč jsi měla za přítele feťáka, alkoholika a psychopata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
21.9.19 20:42

@Reina19
Bohužel no, ale vybrala jsi si ho sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.9.19 20:44
@Reina19 píše:
1a @Alušáček No nevim jestli se s malym bude snadno hledat novy pritel :nevim: zatim na to nejak nemam naladu bo mi otec ditete udela peklo ze zivota… Je mu 28 fetuje, je na nemocenske uz par mesicu… bydli s tatou… a 20 tisic vyplatu ma na jeden den :/ s nim to budoucbost nema no :nevim:

A proč máte spolu mimíska? Jinak - než takový otec, tak radši žádný. Chlapa radši nehledej, nemáš zrovna nejlepší startovací pozici. Spíš si ujasni, co v životě chceš a nenajdi zas dalšího trotla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
21.9.19 20:44

@Reina19 a sama určitě nezůstaneš, i s dítětem se dá najít nový fajn chlap, ale radila bych - příště víc přemýšlet, koho si za přítele vybereš
než feťáka a alkoholika tak to raději nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.9.19 20:46

@stinga protoze jsem se zamilovala mlada a predtim jsem to tak nevidela no mlada, v 16.. :/ ale jak se nam narodil maly (neplanovane) tak jsem svuj zivot od zakladu zmenila.. mam byt… vse. Ale on se ne a ne zmenit… :/ proste driv jsem byla slepaa… :think: hlavne se bojim ze on nezvladne to ze ztrati me a maleho a bude mi delat bordel ( jako furt vydirat lozit a tak) no malemu je teprve 9 mesicu takze styk nestyk porad kojim a jen tak to nepujde prece mu nemuzu davat maleho kdyz nema byt, pracu proste nic… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.9.19 20:48

@Russet jak jsem psala o mimcu jsem se dovedela az v na konci 6 mesice tehotenstvim, a nic jineho uz udelat neslo, a jsem rada bo maly je nejlepsi co mam, jen otec trosku pokulhava :/ :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.9.19 20:49
@Reina19 píše:
@stinga protoze jsem se zamilovala mlada a predtim jsem to tak nevidela no mlada, v 16.. :/ ale jak se nam narodil maly (neplanovane) tak jsem svuj zivot od zakladu zmenila.. mam byt… vse. Ale on se ne a ne zmenit… :/ proste driv jsem byla slepaa… :think: hlavne se bojim ze on nezvladne to ze ztrati me a maleho a bude mi delat bordel ( jako furt vydirat lozit a tak) no malemu je teprve 9 mesicu takze styk nestyk porad kojim a jen tak to nepujde prece mu nemuzu davat maleho kdyz nema byt, pracu proste nic… :/

Mladá, vždyť je to tři roky zpět…To je jako nic… :roll: Prostě sis dost podělala život, ale jestli je ten otec v rodném listu a bude sekat trochu latinu, nárok vídat svého syna má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
21.9.19 20:50

@Reina19 ach jo, tak asi bez tvého dozoru mu malého nedávej, a zkus získat nějaké důkazy o tom, že fetuje a pije, protože když si přes soud zažádá o styk s dítětem, tak může nějaký styk vysoudit
jedině, že už by byl tak mimo, že by nedokázal podat ten svůj podnět k soudu
no je to těžká situaci, ale už se stalo
a alimenty ti bude platit? je v rodném listě? asi jo, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.9.19 20:51
@Reina19 píše:
@Russet jak jsem psala o mimcu jsem se dovedela az v na konci 6 mesice tehotenstvim, a nic jineho uz udelat neslo, a jsem rada bo maly je nejlepsi co mam, jen otec trosku pokulhava :/ :,(

Aha. Šest měsíců v tom a ty nemáš páru… :roll: Menstruace probíhala, břicho nerostlo, vše bylo jako normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.9.19 20:51

@Russet no je to tri roky z5 ale za tu dobu uz jsem zmoudrela :D :/ je v rodnem listu no.. ten sekat latinu nikdy nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí