Vyrůstání bez otce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga ono asi hodne zalezi jak se pritel vyspi.. ja bych to tak brala… no nechat ho s malym samotneho urcite nenecham… nikdy nevim co toho blazna muze napadnout… on je celkove „hodny“jen proste ma nekdy takove svoje dny kdy je proste psychopaticky z**d… jinak s malym si hraji pekne..
tak mu to nechci brat malemu… jsem premyslela kdyz se mi omluvi a tak… tak ze to s njm zkusim jen kdyz pujde na leceni, najde si praci… a najde si byt a bude zit jako clovek… tak bych mu jeste dala sanci… protoze at je to vul jaky je.. mam ho rada… ale nechci at je malemu spatnym prikladem… prece jenom chlap ma uživit rodinu… ale to on nepodstoupi, tak moc mu asi za to nestojime (jinak dekuju za rozhovor, jsem rada ze do me nekdo jenom nerype ale normalne si povida
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy Netřeba komentovat
děkuji.. proste tuto konverzacu preskoc a jdi dal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reina19 píše:
@Fofrník stejnak se tu objevil nejaky rejpal…
No cos čekala. Tvůj příběh je má noční můra. Starat se a podporovat dceru s mimčem není to co bych si představoval. Trošku bych to bral jako své selhání ve výchově. Ale neber to zle. Prostě jsi to partnerem nevyhrála (myslím že z vlastní hlouposti) tak nečekej jen uznání ale taky trošku kritiky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fofrník no me to je jasne ze jsem si nevybrala dobre, taky to tu pisu
ale co nadelam kdyz uz s nim mam dite.. jakoze jsemm selhala si nemyslim
zvladam vse skvele… akorat jsem se chtela sverit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reina19 no já nevím
jestli mu máš ještě dávat šanci, jedině opravdu až kdyby šel na to léčení, ale málo lidí - feťáků se k tomu donutí, no však uvidíš
my jsme měli v rodině feťačku holku a ta teda na léčení šla a vyléčila se, i když má už různě pošramocené zdraví - ledviny, játra, ale už nikdy fetovat nezačala
tak mu dej „nůž na krk“, ať se jde léčit, ale moc bych si od toho neslibovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reina19 píše:
@_.Emilyyy Netřeba komentovatděkuji.. proste tuto konverzacu preskoc a jdi dal
Zlaticko, založila si diskuzi, tak se smiř, ze ti sem napise nekdo, koho tu nechces
.
Takze sorry, ale nepreskocim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy @Fofrník no ale - už se stalo a dítě je 9 měsíců na světě, to už vrátit nejde - Reina ví, že to není dobrý partner, ale co už teď - vrátit minulost nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci se zastat zakladatelky, já zjistila těhotenství ve 22 týdnu kdy jsem šla k doktorovi, že mám asi zánět močáku, že mi tam něco jako bublá, a to jsem byla cca 14 dní po menstruaci. I gynekolog říkal, že žádné bříško nemám, vážila jsem 58kg, což bylo asi o dvě kila víc než normálně. K té výchově bez otce, mně se to naštěstí zatím netýká, ale mám v okolí kamarádky co také měli děti bez otce a později našli toho správného chlapa i s dítětem. Rozhodně bych se toho nebála jestli máš zázemí a muž v rodině může být zatím děda. Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga No taky tomu moc neverim, tak to je parada ze se vylecila
no ja uz valim na kutě
dekuji za nazory
nekdy dam vedet jak se to vyvrbilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reina19 píše:
@Fofrník no me to je jasne ze jsem si nevybrala dobre, taky to tu pisuale co nadelam kdyz uz s nim mam dite.. jakoze jsemm selhala si nemyslim
zvladam vse skvele… akorat jsem se chtela sverit
Samochvála smrdí - říkával můj děda. V devatenácti nemáš odpracováno - tzn. příjem 3.000,–Kč. Alíky 2.500,– (a to je částka velmi nejistá). Našetřeno vzhledem k věku taky dohromady nic. Potom asi nějaké sociální dávky. Bydlíš u rodičů a platíš nájem. Nezlob se ale mně to nějak do sebe nezapadá. Leda že jsi kouzelnice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X_Cassiopea děkuji
no ja doufala že to nebudu muset řesit ze se spravi jak se maly narodi, ale ejhle..
no jak jsem psala valím spaat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reina19 píše:
@Fofrník no me to je jasne ze jsem si nevybrala dobre, taky to tu pisuale co nadelam kdyz uz s nim mam dite.. jakoze jsemm selhala si nemyslim
zvladam vse skvele… akorat jsem se chtela sverit
Ale strasne te mrzi, ze malému beres otce
.
Zamysli se nad sebou, ty bys chtela, aby ho vychovával otec, ltery pije a bere drogy? Nema te mrzet, ze malymu beres otce, v tomhle pripade ne
.
Jsi mladoučká, sance ze si najdeš muze je obrovská
a snad uz se poučis a budes mit chlapa na urovni
- a to ti moc preju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fofrník platim si najem a tak jsem byla nezkusena tak maly ma vse co potrebuje az na normalniho otce O:) jako selhani to opravdu neberu
bydlim u nasich ale je to jako kazdy normalni podnajem kdekoliv
akorat s tou vyhodou ze nemusim platit moc, bydlim v casti po babicce je to neco jako dvou generacni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit