Vyrůstání bez otce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Fofrník píše:
Jak nechali? Bydlí u nich a asi jí docela i podporují. Přiznala tady příjem 5.500,– Kč. Kolik stojí kočár, oblečení pro dítě, botičky, pleny, příkrmy, jídlo pro zakladatelku, drogerie,… Asi neumím počítat nebo je zakladatelka kouzelnice (jak jsem tu už jednou napsal).![]()
Tak v devatenácti bych si taky myslela, jaká jsem hvězda. Ale naštěstí jsem si nevrzla s feťákem a neudělala si dítě
Má štěstí, že ji nechali u sebe. Ono dítě poroste a i náklady. Bude potřebovat hlídání, až se vrátí do práce. Ať hvězdička na píše za tři roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fofrník muj celkovy prijem i s mym rodicakem cini 9,10 000.. a vsechno jsem si kupovala a kupuji sama… ja myslim podporu jako takovou.. ja se bavila o tom že zvladam vychovu maleho sama a zakladni veci mu zvladnu obstarat sama O:) v rodinnem baraku se najem neplati.. jen elektrina a voda
takže ano mam podporu rodiču že u nich bydlim, ale financne, si vse platim sama
o maleho se staram sama…
takze ano dekuji mamce ze mi semtam pomuze, ale svych problemu ma dost ![]()
Příspěvek upraven 22.09.19 v 07:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet ja kurňa jen napsala že to zatim zvladam dobře že nrjsem troska co se neuvlada o maleho postarat a vy tu zas z tiho delate neco co jste si vycucali z prstu… peace…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy naši jsou alkoholici a meli ted svoji problemu plno
neřeknu že mi mamka semtam nepomuze ze si ho na par minut vezme abych se mohla vysmolit nebo tak
nekdy vyžehli… ale to neni nic co bych nezvladala, akorat tu jsou proste rejpalove co za kazdou cenu musi udelat z cloveka vola… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet prave proto jsem zalozila diskuzi a ptala se matek jak to bez otce zvladaj ty rejpale
třeba je potom školka
napsala jsem ze jsem udelala chybu ze jsem byla s takovym volem, ale neee nekomu to proste nestacii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy píše:…to víš, že ji v tom nenechali. Určitě ji pomáhají a podporují. Vždyť od toho přece rodina je. Akorát to tady nechce napsat, aby se na ni nesnesli kritici.
Tak ta podpora rodicu by mi prisla skvela volba, vzdyt jsou to její rodice…
Ale tak zakladatelka pise, ze je bez podpory rodicu a to celkem divim, ze v tom svoji dceru nechali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tecumseh Tak je samozrejme ze s necim pomuzou, ale to by pomohli i kdybych bydlela jinde, prece jenom je to babicka s dedeckem ![]()
Napsat ze mi pomuzou tak uz zas budu pro nektere lidi neschopna matka a nejlepsi je dite mi vzit…
Podporujou me, ale jak jsem psala bez nich bych to taky zvladla, jenom s nima je to lepsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
Zakladatelko, nevěš hlavu, jsi mladá, určitě si chlapa zase najdeš. Jen už buď opatrnější ve výběru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reina19 … takze jsi sve dite z rodiny fetaku privedla do rodiny alkoholiku?
a jedine, co te trapi je, ze dite bude vyrustat bez otce?
no hlavne, ze zijes v presvedceni, ze by jsi to bez nich zvladla. nezvladla jsi ani to nejdulezitejsi pro sve dite - privest jej na svet do zabezpecene funkcni rodiny… ale jak bylo psano vyse, nocni mura rodicu, ze jejich dite se zacne tahat s fetkou, a vymluva, ze jsi byla mlada je vice jak usmevne. byt tebou, prestanu se trapit tim, ze dite nema otce bo fakt ze si s nim par minut hraje, neznsmena, ze mu v deliriu z narkotik nemuze ublizit
Příspěvek upraven 22.09.19 v 11:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 Naši chlastaj uz par let, mamka chodi i do prace, o vikendu si popijou
ale nedelaji bordel proste si spolu povidaji u sebe v garaži a pak jen prijdou vecer domu a jdou spat O:) jsme s malym skoro porad sami doma
a jak jsem psala, mame naše mistnosti… kde mi neleze nikdo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
@Reina19 … takze jsi sve dite z rodiny fetaku privedla do rodiny alkoholiku?a jedine, co te trapi je, ze dite bude vyrustat bez otce?
Děti z blbych rodin většinou dělají blbosti.. Holce je teprve 19let, učí se jak žít..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fofrník tak uz toho nech, jak kolovratek. Chudaci tve deti