Vyrůstání bez otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4705
21.9.19 21:43
@Russet píše:
Aha. Šest měsíců v tom a ty nemáš páru… :roll: Menstruace probíhala, břicho nerostlo, vše bylo jako normálně…

Příběh ze života : známou v noci manžel odvezl do nemocnice se žlučníkovým záchvatem, řekli mu, že si má ráno zavolat pro info. Pak to začalo být zajímavé, po několika přepojeních postupně na další a další oddělení to celé skončilo na porodnici, kde mu oznámili, že se mu nad ránem narodil syn " a oba jsou v pořádku, tatínku".
Myslel si, že ho šálí sluch - den předtím oba strávili na stavbě, budoucí maminka vozila cihly a statečně makala :)
Skryté těhotenství… podle toho, co později zjišťoval, to není až tak neobvyklé.

K zakladatelce se nechci vyjadřovat - jak píše Fofrník, noční můra každého rodiče, dcera zkomplikovaný život a životní start vnoučete taky nic extra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.9.19 21:44

@_.Emilyyy jako myslim ze syn proste potrebuje otce ale ne takoveho :/ tak snad se nam postesti a behem nasledujicich let zacneme spolu nanovo :srdce: dekuji a dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.9.19 21:45

@Dája999 ale ja ten jeho start zivota zmenim :dance: :dance: chlapa poslu pryc a budem spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.9.19 21:47
@stinga píše:
@_.Emilyyy @Fofrník no ale - už se stalo a dítě je 9 měsíců na světě, to už vrátit nejde - Reina ví, že to není dobrý partner, ale co už teď - vrátit minulost nejde

To máš pravdu. Jen jsou i tací co jí nebudou poplácávat po ramenou. Jasně že to nejde vrátit. Jen mi trošku vadí jak to „skvěle zvládá“. Tomu bych uvěřil tak ve dvaceti. Možná to zvládá ale podpory rodičů a to sem jaksi nenapsala. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.9.19 21:49

@Fofrník Bez podpory rodicu, jenom u nich bydlim to je vse… je jedno jestli bych byvala v panelaku nebo tady :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77320
21.9.19 21:50

@Fofrník však to je úžasné, pokud má podporu rodičů, rodina je od toho, aby si pomáhala - funkční rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.9.19 21:52
@Reina19 píše:
@Fofrník Bez podpory rodicu, jenom u nich bydlim to je vse… je jedno jestli bych byvala v panelaku nebo tady :P

3+1 v paneláku je dneska 10.000,– nájem. Ty tu uvádíš příjem 5.500,– Asi mám mezeru ve vzdělání. Tedy ve sčítání a odčítání. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
21.9.19 21:55
@Reina19 píše:
@_.Emilyyy jako myslim ze syn proste potrebuje otce ale ne takoveho :/ tak snad se nam postesti a behem nasledujicich let zacneme spolu nanovo :srdce: dekuji a dobrou noc :)

Tak jasne, kazde dite potrebuje mamu i tatu…Ale v tomhle pripade je je lepsi nemít tatu žádného..
Treba si najdeš partnera, ktery tvému diteti dokaze nahradit tatu. A fandím Ti.
Ma dcera taky byla par let bez otce, Muj ex manzel me opustil kvuli těhotenství, uz jsme pro neho nebyla krasna, ano taky jsem si udelala dite s blbcem, nikdy neviděl nase společně dite, je mu jedno, ze ma krasnou dceru.Ex manzel byl strasnej tyran a cholerik, tak ksem nelitovala, ze s nim nejsem..
Ale nasla jsem si skvělého pritele (a to jsem byla o hodne let starsi nez ty),ktery je dobrym otcem pro moji dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.9.19 22:06
@stinga píše:
@Fofrník však to je úžasné, pokud má podporu rodičů, rodina je od toho, aby si pomáhala - funkční rodina

Naprosto souhlasím. Jen se nemusí tvářit jak to dává sama! Trocha upřímnosti a pokory by jí vůbec neuškodilo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
21.9.19 22:07
@Fofrník píše:
To máš pravdu. Jen jsou i tací co jí nebudou poplácávat po ramenou. Jasně že to nejde vrátit. Jen mi trošku vadí jak to „skvěle zvládá“. Tomu bych uvěřil tak ve dvaceti. Možná to zvládá ale podpory rodičů a to sem jaksi nenapsala. 8)

Tak ta podpora rodicu by mi prisla skvela volba, vzdyt jsou to její rodice…
Ale tak zakladatelka pise, ze je bez podpory rodicu a to celkem divim, ze v tom svoji dceru nechali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77320
21.9.19 22:10

@_.Emilyyy Reina bydlí v jejich baráku, už to je velká podpora - a asi rodiče nejsou moc nadšení volbou partnera,
možná kdyby to s přítelem ukončila, podpořili by ji víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.9.19 22:15
@_.Emilyyy píše:
Tak ta podpora rodicu by mi prisla skvela volba, vzdyt jsou to její rodice…
Ale tak zakladatelka pise, ze je bez podpory rodicu a to celkem divim, ze v tom svoji dceru nechali…

Jak nechali? Bydlí u nich a asi jí docela i podporují. Přiznala tady příjem 5.500,– Kč. Kolik stojí kočár, oblečení pro dítě, botičky, pleny, příkrmy, jídlo pro zakladatelku, drogerie,… Asi neumím počítat nebo je zakladatelka kouzelnice (jak jsem tu už jednou napsal). :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
21.9.19 22:17

@stinga @Fofrník
Tak podle zakladatelky ji nepodporujou,,,jen” u nich bydli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.9.19 22:26
@_.Emilyyy píše:
@stinga @Fofrník
Tak podle zakladatelky ji nepodporujou,,,jen” u nich bydli

Pokud by u nich „jen bydlela“ tak je to zatraceně velká podpora!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14084
21.9.19 22:52
@Fofrník píše:
Pokud by u nich „jen bydlela“ tak je to zatraceně velká podpora!!!

No podle zakladatelky to podpora neni.
Holt nema zadny vděk, ale tak co si jeji rodice vychovali, to maji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí