Neuznany otec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lama Lama To je právě ta otázka. Jestli teda ty poplatky nikdo neplatí, dokud se neprokáže, kdo je skutečně otec…
@neila Čili určitě by to pak hradil on, kdyby soud prohrál, jenže do té doby?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
@Lama Lama To je právě ta otázka. Jestli teda ty poplatky nikdo neplatí, dokud se neprokáže, kdo je skutečně otec…@neila Čili určitě by to pak hradil on, kdyby soud prohrál, jenže do té doby?
ona může na základě špatné sociální situace požádat soud o osvobození od soudních poplatků a měla by tak učinit, protože soud může po ní, jako po žalobkyni, chtít zálohu na soudní výdaje spojené s dokazováním. Když jí ovšem vyhoví a osvobodí ji od poplatků (což je pravděpodobné), pak po ní tyto poplatky žádat nesmí. Vše pak jde na vrub toho, kdo soud prohraje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná znalecký posudek zaplatí soud. Tedy my vsichni. Potom dostane k zaplaceni naklady strana, ktera prohraje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila @mag Holky a proč jste jí to nenapsaly hned zkraje? Vždyť to je přesně ta informace, kterou potřebovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná no přesně, každý jí tam psal, že si má vypůjčit 25000,–- což je blbost. Ale mě to také zviklalo, já jsem v roce 2016 neplatila nic, ale řekla jsem si, co když se to za ty 3 roky změnilo ![]()
a ani znalec cenarius to nerozporoval a neodpověděl mi, jestli byla nějaká změna v placení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
@neila @mag Holky a proč jste jí to nenapsaly hned zkraje? Vždyť to je přesně ta informace, kterou potřebovala
ptala se jestli má nárok na nějaký příspěvek od státu, ne na to jak má postupovat…
ono je také fajn se hned nezdejchnout a věci upřesnit, když chci něco vědět. Já osobně nemám ráda to, když někdo založí diskuzi, přihodí minimum informací a pak doufá, že někdo bude jasnovidec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila Ale o tom, že to stojí 25tis, které nemá, psala hned na první stránce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
@neila No jasně, ale tady jde hlavně o to, že náklady na testy otcovství jsou vysoké a pro ženskou s pár tisíci rodičáku až likvidační. A zda tedy existuje cesta, jak to nehradit.
Ale ona nic platit nebude! Ani ten soudní poplatek. Pokud je otcem ten, kdo skutečně tvrdi, tak to zaplatí on. Ale až po rozsudku! Zakladatelka informaci z úřadu jen blbě pochopila
. Nemajetnost nemůže zabránit matce, aby se domáhala práv dítěte, tak blbý soudy zase nemáme.
- Citovat
- Upravit
@Janli No já to chápu, nemusíš mě vykřičníkovat
Však píšu, že jste jí to měli napsat hned, jak se vytasila s tím, že na to těch 25tis nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná já to psala už na druhé straně, že se platí jen soudní poplatek a ani ten nebude platit ![]()
- Citovat
- Upravit
@unuděná tak se to dočetla o tři stránky později, myslím, že pořád v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
@unuděná tak se to dočetla o tři stránky později, myslím, že pořád v pohodě
Se obavam, ze po tom, co si tu vyslechla tu smrst, uz sem adi nevleze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Se obavam, ze po tom, co si tu vyslechla tu smrst, uz sem adi nevleze
jestli neustojí epipi, pak ať se do žádné soudní bitvy radši nepouští
jako lehká příprava dobrý, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
jestli neustojí epipi, pak ať se do žádné soudní bitvy radši nepouštíjako lehká příprava dobrý, ne?
když je označený muž skutečně otcem, nekoná se žádná bitva - akorát soud neustále chce, aby se žalující a žalovaný dohodli sami, což je trochu absurdní, to by soudy nemusely existovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
když je označený muž skutečně otcem, nekoná se žádná bitva - akorát soud neustále chce, aby se žalující a žalovaný dohodli sami, což je trochu absurdní, to by soudy nemusely existovat
ale koná… než soud dojde k rozsudku „vinen“ může chlap nadělat slušné peklo. Obzvlášť ten, který ví, že prohraje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit