Zamiloval se a opustil nás. Co dál?

Anonymní
1.10.19 08:38

Zamiloval se a opustil nás. Co dál?

Ahoj, s přítelem jsem 10 let. Občas byly hádky, asi jako v každém vztahu ale vždycky jsme si nějak promluvili a bylo to zase dobrý. Máme spolu dvě malý děti a on se v práci zamiloval do mladé, bezdětné kolegyně a chce být s ní a nás hodil přes palubu. Náš vztah a všechno, co jsme si do teď budovali pro něj už nemá žádný smysl.
Pro mě to byl šok a vůbec nevím co dál dělat…
Jsem z dětma u rodičů protože v tom bytě nemůžu být a je mi tam fyzicky špatně. Takže si hledám nové bydlení pro nás tři.
Nemůžu spát, jíst, pořád přemýšlím.

Je tu někdo ze stejnou zkušeností a podělil se jak to zvládl?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1310
1.10.19 08:43

Jak stare jsou deti? U rodicu máte soukromi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 08:45

@robinka čtyři a rok a soukromí žádný…

• Citovat
  • Upravit
81480
1.10.19 08:48

A byt byl čí? Jste v nájmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
1.10.19 08:51

No lepsi by bylo, kdybys zustala s detmi v byte a vypakovala jeho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
1.10.19 08:54

Jaj, to jsou ještě malí. :( Radu nemám, protože jsem to osobně zaplaťpánbůh řešit nemusela, ale známé se stalo něco podobného - paralelní vztah, trvající roky, nakonec se vrátil zpět k rodině. Já bych to sice nezvládla, ale prý kvůli dětem jsou spolu (říká ona) a snad jim to nějak funguje, i když nevím, no… Za mě raději bez chlapa, než s takovým podrazákem. Ale ty máš malé dětičky, to je složité. Držím pěsti. Třeba se tvůj přítel taky umoudří a srovná priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 08:56

@Oudrey @Lama Lama byt je jeho rodiny… stejně bych si musela najít jiné bydlení a teď, tady jsem aspoň trošku v klidu ale v tom bytě je mi strašně úzko :,(

• Citovat
  • Upravit
53190
1.10.19 08:56

Kruci, chlapi pitomý :zed: Je mi to moc líto, naprd hlavně je, že menší dítě je ještě dost malé na to, abys mohla jít do práce a brzy se osamostatnit… Pro uklidněnou, kamarádku opustil manžel 14 dní před porodem druhého dítěte se 17ti letou slečnou :poblion:, ale ona (myslím že hlavně díky pozitivnímu přístupu) velmi brzy našla úžasného chlapa (také se dvěma dětma) a je z nich úžasná velká rodina. Držím palce, ať se z toho brzy vymotáš a je zase dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.10.19 08:58

Tyjo, co ti poradit? To je blbec. Bojím se, že s dětmi teď to bude s mít těžší, co se bydlení týče.
Máš sr kam vrátit do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56113
1.10.19 09:00
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelem jsem 10 let. Občas byly hádky, asi jako v každém vztahu ale vždycky jsme si nějak promluvili a bylo to zase dobrý. Máme spolu dvě malý děti a on se v práci zamiloval do mladé, bezdětné kolegyně a chce být s ní a nás hodil přes palubu. Náš vztah a všechno, co jsme si do teď budovali pro něj už nemá žádný smysl.
Pro mě to byl šok a vůbec nevím co dál dělat…
Jsem z dětma u rodičů protože v tom bytě nemůžu být a je mi tam fyzicky špatně. Takže si hledám nové bydlení pro nás tři.
Nemůžu spát, jíst, pořád přemýšlím.Je tu někdo ze stejnou zkušeností a podělil se jak to zvládl?

jak se stavi k alimentum a peci a tak?
to prezijes, neboj. za par let Ti to prijde jak trapna epizodka.
Musis se drzet kvuli detem….a jednou bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
1.10.19 09:03
@Oudrey píše:
No lepsi by bylo, kdybys zustala s detmi v byte a vypakovala jeho :think:

No, tak to záleží, jaká má užívací práva. Pokud je jeho, tak prakticky žádná. Nelze to hodit ani na rodinnou domácnost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 09:08

@unuděná děkuju

@g.sandova vrátit se mám kam, ale děti, respektive to menší je ještě maličký.

@jkra alimenty platit bude, toho se nebojím a za dětma jezdit taky bude.
Právě! Za pár let…ale já jsem teď tady a teď a nevím kudy kam :(

• Citovat
  • Upravit
53190
1.10.19 09:10

Kde bydlíte? Ptám se kvůli tomu, jaké jsou tam bytové možnosti. Třeba bys měla nárok na nějaký státní byt, případně bys z rodičáku+alimentů+příspěvku na bydlení zvládla platit nájem? Máš nějaké možnosti práce z domova, případně hlídání (rodiče)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56113
1.10.19 09:13
@Anonymní píše:
@unuděná děkuju

@g.sandova vrátit se mám kam, ale děti, respektive to menší je ještě maličký.

@jkra alimenty platit bude, toho se nebojím a za dětma jezdit taky bude.
Právě! Za pár let…ale já jsem teď tady a teď a nevím kudy kam :(

ted prezit, zamestnat se. nic jineho asi neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.10.19 09:14

Jo, zkus zažádat o obecní být.
U soukromníky nevím, jak bys zaplatila kauci a zda bys to s příspěvkem na bydlení utahla.
By ti frajer mohl zaplatit kauci, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí