Neuznany otec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stinga píše:
@neila jako myslíš peklo v soudní síni?
myslím peklo, které se může rozjet se začátkem soudního sporu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila hm, pořád si nějak nedovedu představit, jaké peklo může dělat muž, který tvrdí, že není otcem, dítě si přece brát nechce, když tvrdí, že není jeho a pokud tím myslíš, že partnerce nějak vyhrožuje, nebo ji napadá, tak to bych nahlásila na Policii, fakt nevím, co tím myslíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga ano, přesně to jsem měla na mysli. Výhružky kvůli soudu a pod. Je dost naivní si myslet, ze to bude dělat tak, aby ho mohla naprášit orgánům…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila aha, tak to jsem nezažila, to asi normální muž nedělá, i když se nechce být otcem. Ale u nějakých feťáků a psychopatů to je asi možné, ale u takových je zas úplně nejlepší ho vůbec do rodného listu nechtít a žádný soudní spor nezačínat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga u chlapů nikdy nevíš. Já si tím třeba prošla, paradoxně jsem otce do RL nezapsala, alimenty nechtěla. A nebyl to žádný psychopat, proste jsem jen odmítla doprošovat se o to, co měla byt jeho povinnost a devastovat tak své sebevědomí ještě víc. Ex nerozdychal, když jsem si našla po třech letech přítele, dnes manžela. Asi půl roku byl docela sprostý, zejména prostřednictvím sms. Nicméně v jeho případě platí, ze pes, který štěká nekouše, tak jsem to nějak nerešila. Když už mě to vyloženě obtěžovalo, řekla jsem mu, ze když si nedá pohov, tak na nej pošlu finančák a par dalších kontrol a byl klid. Vzhledem k tomu, ze jsem věděla, jak funguji jeho obchody, tak to bohatě stačilo. Ale věřím tomu, ze kdybych byla labilnejsi povaha a ukázala strach, tak by mě dusil mnohem víc
Takže někdy to přijde i od lidí, u kterých to zas tak úplně nečekáš, kteří k tomu přímý důvod nemají… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit