Najednou špatné spaní

50
14.1.10 21:16

Najednou špatné spaní

Ahoj, dcera spala od ukončení kojení v 11 měsících krásně. Teď je jí 14 měsíců a posledních 14 dní ale usne v pohodě, spí tvrdě první tři hodiny a pak se probudí, sedá si v postýlce, převaluje se a nemůže znova usnout. Zkouší to a když jí to dlouho nejde tak začne brečet. Utiším jí, usne třeba na 10 minut a znovu. Jediné jak usne klidněji je tehdy, když si jí dám k sobě do postele, to spí trochu klidněji, ale i tak se budí a musím jí znova a znova uspávat. Včera mi ale z našich postelí spadla a praštila se o topení, takže jí už k sobě dávat nechci. Nevíte čím by to mohlo být? Zoubky to asi nebudou, když jí rostly, tak stačila mastička, navíc jiné příznaky růstu zoubků nemá (takové jako měla když jí rostli první). Nemáte někdo podobné zkušenosti? Zkoušela jsem homeopatickou Sedalii, ale pokaždé mi ji vyzvracela. Jsem zničená a nevyspalá, hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aki
1280
14.1.10 21:28

Malý mi to taky dělal. Nejdřív 3 hodinky klid a pak to začlo. Naštěstí to časem odeznělo samo. Nemusela jsem ho ale brát k sobě do postele, chvilku jsem s ním pobyla (max 5 minut) a pak chodila i prodlužujících se intervalech. Má od 15ti měsíců velkou postel, tak si pro mě občas přišel, ale necpal se ke mně.

Nezačala ti malá chodit? Nebo nějaký jiný vývojový skok? Většinou to dětem rozhodí spaní. Já jsem obvykle zjistila, že pokud se nic takového nedělo v tu chvíli, tak to za chvilku přišlo.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.1.10 21:43

Zoubky

Ahoj, ja myslim, že by to mohly byt zoubky některý bolej mnohem vic než jiný, když rostou. Taky jsme do 18 měsíce dost ponocovaly. Nemáte zvýšenou teplotu? Jinak příčiny můžou být i jiné. Nezměnila si v posledních 14 dnech něco cokoli, třeba nějaký zajetý rituál, nebo jídlo. Nemůže třeba bolet bříško. Můžeto být i třeba změna, kterou dítě cítí z tebe.
Ale asi nejvíc bych sázela na ty zoubky, ona sice usne na první tři hodiny, protože je unavená za celý den, ale potom ji probudí nějaká bolest, takhle jsme to měly taky. Dala jsem mu nurofen, nebo panadol. Bylo to lepší. Holt některý děti s těma zoubkama to máj horší a hlavně se můžou třeba klubat dva najednou a to víš v noci je to horší, ve dne je to dítko něčim zabavené, tak tu bolest tak necítí. Určitě jí něco bolí. Když ti jinak spinká krásně. Ahoj a držim palečky, ať se zase vyspinkáte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.1.10 19:12

no je pravda, že začala chodit, tak by to mohlo být tím. Ale jinak žádná větší změna, ani u mě. Možná opravdu ty zuby, zkusím ten panadol a uvidíme. Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 15:23

Ahoj,dcera 11let se v noci budí a mluví někdy volá(křičí)strašně se mrví prostě spí neklidně :( ..jednou se stalo že chodila s polštářem po ložnici a když jsem se jí zeptala co dělá tak prý uklízí..ale spí je prostě mimo..Není to nějaký neurologický problém nebo je to normální a věkem to odezní(nerada bych něco zanedbala)raději anonym

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510