máme doma uřvánka

18.12.09 14:56

máme doma uřvánka

Ahoj maminky tak koukám,že tu nejsem sama,máme doma to samé před spaním řve jak tur je mu 8 měsícu a do teď spinkal krásně celou noc i přes den,ale teď když ho dám do postýlky tak řve a řve a řve,kolikrát i dvě hodiny a neni unavenej a večer než usne tak se uřve,sem s toho na prášky. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
18.12.09 15:05

Něco se doma změnilo? Nebo se jemu změnil režim, dětičky to tak mívají. Zkusila bych posunout na dřív odpolední spaní, aby byl večer opravdu unavený, používat uspávací rituál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
18.12.09 15:06

a co zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
18.12.09 15:52
Ahoj tak my máme doma to samý od těch 8 měsíců,dříve spával pěkně i přes den dala jsem ho do postýlky pohrál pobrblal a usnul a teď pokaždé s řevem jak přes den tak večer,někdy se podaří že usne u mlíka tak ho dám rovnou spát a je klid.Ale většinou ho musím chovat dokud neusne,zpívat mu.A taky někdy nechávám vyřvat jinak to nejde.A jsem z toho už někdy nešťastná.A tohle všechno dělá aniž by mu rostly zuby to je pak ještě horší.A navíc teda prožíváme separační úzkost,úplná nádhera,jinak je to zlatíčko :pankac: :pankac:
katkaherna píše:
Ahoj maminky tak koukám,že tu nejsem sama,máme doma to samé před spaním řve jak tur je mu 8 měsícu a do teď spinkal krásně celou noc i přes den,ale teď když ho dám do postýlky tak řve a řve a řve,kolikrát i dvě hodiny a neni unavenej a večer než usne tak se uřve,sem s toho na prášky. :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.12.09 16:04

Myslím, že to s tou separační úzkostí přímo souvisí. Míša ji má tak od 9. měsíce a taky už sám neusne, tak kojím, zpívám, nebo usíná u mne v posteli. Na vyřvávací metody nemám nervy, tak doufám, že ho to snad někdy přejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.12.09 16:09

My máme uřvánka před večerním spaním poslední měsíc. Defacto se to shoduje s první dávkou hexavakcíny. Do tý doby odbila devátá a byl tuhoň. Vydrží spát celou noc nebo maximálně jedno krmení. Je plně kojený…Každý večer před spaním to samé. Kolem osmé usne vydrží spát cca půl hodiny a pak řve, vyžaduje pozornost a jediný, kdy je klidný je v náručí, ale to zase nějak extra neuznávám. On ani jako nebrečí, spíš vztekle kňourá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
18.12.09 16:20

u nás je to taky spíše vztekání,já úplně někdy už na to nemám když to máte každý den a do toho třeba ještě řešíte jiný věci nic moc příjemný.Ale on za to chudák nemůže a někdy jsem na něj protivná. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.09 21:37

Zuby to můžou být,chodim hoi chovat ale jakmile ho vemu do náručítak se mi směje tak to asi zuby nebudou,musime to nějak vydržet,ale mateřská dovolená se tomu říci nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.12.09 21:48

Taky jsem si myslela, že to jsou zuby, jenže v momentě, kdy ho vyndám z postýlky, tak samozřejmně úsměvy na všechny strany. Snažím se ho z toho pelíšku vyndavat co nejméně, ale občas už to fakt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
18.12.09 22:04

no přesně úsměv od ucha k uchu a hned ztichne,no prostě to semnou umí chlapec jeden. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
19.12.09 21:45

Holky vyvstala u nás doma otázka co s tím jeho večerním vztekáním a hysterčením? To co předvedl dneska to je jako hardcore. Ležel v postýlce a vztekle mlátil zadkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.09 17:06

No a mi máme teď ještě k tomu horečky,rýmu a kašel máme nonstop hlídáni,už vypadá jak smrtka ještě,že je to kafe jinak bych asi už nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.09 19:21

Chodí spát jen po obědě dvakrát deně jsem to už vzdala a stejně neni unavenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat