Nákaza Covidem v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
19.11.20 11:03
@Anonymní píše:
Chodím i doma v roušce, dezinfikuji pořád ruce, tak doufám že na jednu blbou chybu nedojedu…

Dej se do klidu, protože nedojedeš na jednu blbou chybu kdy jsi neměla roušku a covid nechytneš, ale psychicky se zhroutíš z toho šílenství co si sama sobě vytváříš

• Citovat
  • Upravit
3155
19.11.20 11:04

Stejně to dřív nebo později chytneš. A když to chytneš teď, budeš ok přes Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
19.11.20 11:08
@Anonymní píše:
@cecetka není,nemá žádné příznaky.

Tak pokud on neni nemocny, tak ta nemoc se neobjevi jen tak z niceho. Zase to chce nepanikarit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
19.11.20 11:09

@Cenarius to není pravda, může sedět ve filtru třeba..a čekat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.20 11:18

Kamaradka jela hodinu v plnem aute lidi. Mela velmi mirne priznaky, nikdo to neprisuzoval Covidu. V aute to nikdo nechytil

• Citovat
  • Upravit
6654
19.11.20 11:20

Nemusis se nakazit, ani kdyby on nakazeny byl. Kazdy je jiny prenasec, nekdo nakazi kazdeho koho potka a nekdo nenakazi vubec nikoho i kdyby jedli ze stejneho priboru. Ale ty se laskave hod do klidu, protoze se chovas jako magor, pokud jsi mlada a zdrava, tak se nemas ceho bat, tak prestan silet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
19.11.20 11:24

Jinak ja jela v malem uzavrenem aute s tchanem tesne pred propuknutim priznaku, bez rousek a zive jsme si u toho vykladali. Nenakazil se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
19.11.20 11:26
@Anonymní píše:
Chodím i doma v roušce, dezinfikuji pořád ruce, tak doufám že na jednu blbou chybu nedojedu…

promin, ty jsi psychicky nemocná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
19.11.20 11:28

Tak jednak je celkem malá pravděpodobnost, že by kamarád byl pozitivní a pak by to musela být další náhoda, abys to chytla. Ne toho bych se opravdu nebála. Psychika je ale samozřejmě mocná čarodějka, takže když budeš pořád takhle vystreslá, pravděpodobnost, že to někde chytneš je vyšší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
19.11.20 11:30

Já byla s nakazenym bezpriznakovým kamarádem v autě cca 30 minut a mezi tím asi dvě hodiny venku a mám negativní test. Uvádělo se na jaře, že na nákazu je třeba společný pobyt 2 hodiny v nevetranem prostoru. Takže bych byla celkem klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
19.11.20 11:31
@Anonymní píše:

A co v noci? Spíš taky v roušce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.20 11:32

Já vím, že jsem magor, už se s tím i léčím ( psychická nemoc není fakt sranda). Moc zdravá nejsem ( kromě psychiky i astma, nemůžu lepek, problémy s páteří, se zuby, chronická rýma ).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.20 11:32

@Moringa 2krat jsem v ní usnula a neudusila se :D

• Citovat
  • Upravit
76763
19.11.20 11:36
@Anonymní píše:
@Moringa 2krat jsem v ní usnula a neudusila se :D

no, ale to neděláš dobře, pokud máš astma, tak by sis neměla omezovat saturaci kyslíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.11.20 11:38
@Anonymní píše:
Já vím, že jsem magor, už se s tím i léčím ( psychická nemoc není fakt sranda). Moc zdravá nejsem ( kromě psychiky i astma, nemůžu lepek, problémy s páteří, se zuby, chronická rýma ).

A hypochondrie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+