Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Stejně to dřív nebo později chytneš. A když to chytneš teď, budeš ok přes Vánoce.
@Anonymní píše:
@cecetka není,nemá žádné příznaky.
Tak pokud on neni nemocny, tak ta nemoc se neobjevi jen tak z niceho. Zase to chce nepanikarit.
@Cenarius to není pravda, může sedět ve filtru třeba..a čekat
![]()
Kamaradka jela hodinu v plnem aute lidi. Mela velmi mirne priznaky, nikdo to neprisuzoval Covidu. V aute to nikdo nechytil
Nemusis se nakazit, ani kdyby on nakazeny byl. Kazdy je jiny prenasec, nekdo nakazi kazdeho koho potka a nekdo nenakazi vubec nikoho i kdyby jedli ze stejneho priboru. Ale ty se laskave hod do klidu, protoze se chovas jako magor, pokud jsi mlada a zdrava, tak se nemas ceho bat, tak prestan silet.
Jinak ja jela v malem uzavrenem aute s tchanem tesne pred propuknutim priznaku, bez rousek a zive jsme si u toho vykladali. Nenakazil se.
@Anonymní píše:
Chodím i doma v roušce, dezinfikuji pořád ruce, tak doufám že na jednu blbou chybu nedojedu…
promin, ty jsi psychicky nemocná ![]()
Tak jednak je celkem malá pravděpodobnost, že by kamarád byl pozitivní a pak by to musela být další náhoda, abys to chytla. Ne toho bych se opravdu nebála. Psychika je ale samozřejmě mocná čarodějka, takže když budeš pořád takhle vystreslá, pravděpodobnost, že to někde chytneš je vyšší ![]()
Já byla s nakazenym bezpriznakovým kamarádem v autě cca 30 minut a mezi tím asi dvě hodiny venku a mám negativní test. Uvádělo se na jaře, že na nákazu je třeba společný pobyt 2 hodiny v nevetranem prostoru. Takže bych byla celkem klidná.
@Anonymní píše:
Chodím i doma v roušce, dezinfikuji pořád ruce, tak doufám že na jednu blbou chybu nedojedu…
A co v noci? Spíš taky v roušce? ![]()
Já vím, že jsem magor, už se s tím i léčím ( psychická nemoc není fakt sranda). Moc zdravá nejsem ( kromě psychiky i astma, nemůžu lepek, problémy s páteří, se zuby, chronická rýma ).
@Anonymní píše:
@Moringa 2krat jsem v ní usnula a neudusila se
no, ale to neděláš dobře, pokud máš astma, tak by sis neměla omezovat saturaci kyslíku
@Anonymní píše:
Já vím, že jsem magor, už se s tím i léčím ( psychická nemoc není fakt sranda). Moc zdravá nejsem ( kromě psychiky i astma, nemůžu lepek, problémy s páteří, se zuby, chronická rýma ).
A hypochondrie ![]()
Dej se do klidu, protože nedojedeš na jednu blbou chybu kdy jsi neměla roušku a covid nechytneš, ale psychicky se zhroutíš z toho šílenství co si sama sobě vytváříš