Obchody od středy

37132
16.11.20 19:37

Obchody od středy

Ahoj, vím že té corony je už všude dost, ale celkem mě zrovna šokoval ve zprávách ten systém co chtějí od středy zavádět v obchodech. Dokážete si to někdo představit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
16.11.20 19:41

Dokazu, bydlim v Anglii a takhle tu jedeme od brezna. Uz jsem vychytala, kdy nejsou fronty. V Tescu a par obchodech maji uz naistalovany semafor, kdyz se naplni kapacita lidi, tak te pak dvere nepusti do te doby, nez nekdo nevyjde ven. Jinde maji na t zamestance.
Taky je u vchodu takovy pultik, kde mas desinfejci na ruce a na vozik.
Uz jsem si zvykla. To date taky.

• Citovat
  • Upravit
20899
16.11.20 19:41

Normalka. Podle plochy spocitaji max pocet zakazniku. Jak to obchody poresi, je jejich vec a nechame se prekvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
16.11.20 19:44

Ja se toho bojim právě, u nas maj nakupy důchodci místo dopolední procházky, kdyz vidím to tempo jakym nakupují, tak to tam bude 2 hodiny parta babek a pred kramem kilometrova fronta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
16.11.20 19:46

Jak me ty opatreni do ted vicemene nestvaly, tak ted me zacinaji primo sr**. Dceri se rozlepily 1,5 mesic stare boty. Sehnat ji boty je peklo, takze zuzo. Ted budu stat frontu na rohliky. :zed:

Příspěvek upraven 16.11.20 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.11.20 19:52
@Kriss Tina píše:
Ja se toho bojim právě, u nas maj nakupy důchodci místo dopolední procházky, kdyz vidím to tempo jakym nakupují, tak to tam bude 2 hodiny parta babek a pred kramem kilometrova fronta :roll:

Přesně. Ty důchodci to berou jako procházku s pokecem. Už se nemůžu dočkat až budu čekat venku v té zimě, než se dostanu na nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
16.11.20 19:52

Mě tady tohle teda vytočilo úplně na max! Větší kravinu do včil nevymysleli :zed: Teď místo nákupu co mi zabral pár minut mi zabere kvůli frontě před obchodem x hodin :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
16.11.20 19:54

Já bych i byla pro, ale kdyby k tomu prostě už otevřeli všechno ostatní. Jinak je to podle mě nesmysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.11.20 19:56

No začnu jezdit raději do Tesca, které je v OC, má větší plochu a čekat snad budu uvnitř než do Lídlu nebo Penny kde bude masakr. Nakoupím zítra ať mám do konce týdne klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21608
16.11.20 19:57

Já do potravin v podstatě nechodím a nákupy si nechávám vozit. Takže mě toto nechává klidnou… Jen je otázka, jestli zase nezačnou kolabovat online obchody s jídlem. Na jaře byl slušný adrenalin ulovit volný čas dovážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
16.11.20 19:57

Jak jsem doteď byla v klidu a říkala si to je v pohodě to zvládnem, tak tady ta ptakovina mě totálně vytocila :zed:. Pro mě je to poslední kapka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
16.11.20 19:58

@Petkaelik no nevím jestli to zítra bude lepší :lol: to asi pojedou všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21608
16.11.20 20:00

@kavenka také si myslím, že zítra bude nájezd na obchody. Já mám do konce týdne klid, odpoledne mi přijel nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
16.11.20 20:00

@nozu ja mam objednany rohlík na stredu, ale jak tohle propukne, tak dovoz bude podle me kolabovat a zas budu cekat mesic na volny termín, to bude horší jak na jaře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.11.20 20:02
@Verpa5 píše:
Jak jsem doteď byla v klidu a říkala si to je v pohodě to zvládnem, tak tady ta ptakovina mě totálně vytocila :zed:. Pro mě je to poslední kapka.

Přesně tak, poslední kapka, už těch všech omezení mám dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+