Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj, vím že té corony je už všude dost, ale celkem mě zrovna šokoval ve zprávách ten systém co chtějí od středy zavádět v obchodech. Dokážete si to někdo představit?
Dokazu, bydlim v Anglii a takhle tu jedeme od brezna. Uz jsem vychytala, kdy nejsou fronty. V Tescu a par obchodech maji uz naistalovany semafor, kdyz se naplni kapacita lidi, tak te pak dvere nepusti do te doby, nez nekdo nevyjde ven. Jinde maji na t zamestance.
Taky je u vchodu takovy pultik, kde mas desinfejci na ruce a na vozik.
Uz jsem si zvykla. To date taky.
Normalka. Podle plochy spocitaji max pocet zakazniku. Jak to obchody poresi, je jejich vec a nechame se prekvapit.
Ja se toho bojim právě, u nas maj nakupy důchodci místo dopolední procházky, kdyz vidím to tempo jakym nakupují, tak to tam bude 2 hodiny parta babek a pred kramem kilometrova fronta ![]()
Jak me ty opatreni do ted vicemene nestvaly, tak ted me zacinaji primo sr**. Dceri se rozlepily 1,5 mesic stare boty. Sehnat ji boty je peklo, takze zuzo. Ted budu stat frontu na rohliky. ![]()
Příspěvek upraven 16.11.20 v 22:04
@Kriss Tina píše:
Ja se toho bojim právě, u nas maj nakupy důchodci místo dopolední procházky, kdyz vidím to tempo jakym nakupují, tak to tam bude 2 hodiny parta babek a pred kramem kilometrova fronta
Přesně. Ty důchodci to berou jako procházku s pokecem. Už se nemůžu dočkat až budu čekat venku v té zimě, než se dostanu na nákup
Mě tady tohle teda vytočilo úplně na max! Větší kravinu do včil nevymysleli
Teď místo nákupu co mi zabral pár minut mi zabere kvůli frontě před obchodem x hodin ![]()
Já bych i byla pro, ale kdyby k tomu prostě už otevřeli všechno ostatní. Jinak je to podle mě nesmysl ![]()
No začnu jezdit raději do Tesca, které je v OC, má větší plochu a čekat snad budu uvnitř než do Lídlu nebo Penny kde bude masakr. Nakoupím zítra ať mám do konce týdne klid.
Já do potravin v podstatě nechodím a nákupy si nechávám vozit. Takže mě toto nechává klidnou… Jen je otázka, jestli zase nezačnou kolabovat online obchody s jídlem. Na jaře byl slušný adrenalin ulovit volný čas dovážky.
Jak jsem doteď byla v klidu a říkala si to je v pohodě to zvládnem, tak tady ta ptakovina mě totálně vytocila
. Pro mě je to poslední kapka.
@Petkaelik no nevím jestli to zítra bude lepší
to asi pojedou všichni ![]()
@kavenka také si myslím, že zítra bude nájezd na obchody. Já mám do konce týdne klid, odpoledne mi přijel nákup.
@nozu ja mam objednany rohlík na stredu, ale jak tohle propukne, tak dovoz bude podle me kolabovat a zas budu cekat mesic na volny termín, to bude horší jak na jaře ![]()
@Verpa5 píše:
Jak jsem doteď byla v klidu a říkala si to je v pohodě to zvládnem, tak tady ta ptakovina mě totálně vytocila. Pro mě je to poslední kapka.
Přesně tak, poslední kapka, už těch všech omezení mám dost