Obchody od středy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32158
17.11.20 08:36

@Pears206 ale ve 4. stupni nejsme, ne? tvl to je fakt neskutečné, hledat v tabulce, jestli můžu ven atd…už to prostě ignoruju, je mi to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.20 08:37
@Pears206 píše:
@DoktorkaZorkaHorká Ale to je daň za otevření škol :nevim: Říkali, že když pustí do škol, budou muset přitáhnout opasky jinde.
Klesá to, protože jsme pod zámkem. Jinak by to zase raketove narostlo.
Svaz řve, protože přijde o zisk, lidi uz jsou tak nervózní a agresivní, bude to ještě horší. Prodavače lituji.

Ale vždyť to není pravda. Raketově by to rostlo kam? A pod zámkem? Když se normálně chodí do práce? Školy se neměly zavřít vůbec, vždyť to není jen o čísle R.
Přitáhnutí opasků bez epidemiologického důvodu je jen buzerace, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
17.11.20 08:37
@Monchichik píše:
@Rachel_cz no my máme třeba větší město cca 50 km…a obchody tu máme celkem malé, takže se tam těch zákazníků moc nevejde…a umíš si představit nechat stát třeba staré lidi venku na mrazu?

Ono dojde k novým soc. kontaktům, za tu hodku venku si člověk popovídá, seznámí se, vymění recepty a nápady na Vánoce, děti se budou projíždět na vozíkách po parkovišti… :mrgreen:

Vzala bych si s sebou i termosku s čajem, skládací rybářskou židličku, svačinu a hlavně teplé oblečení… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.20 08:38
@Pears206 píše:
Mám pocit, že ve 4.stupni PES je zákaz vycházení až od 23 hodin.

Jo, jenže my máme 5. stupeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.11.20 08:39
@Monchichik píše:
@Rachel_cz no my máme třeba větší město cca 50 km…a obchody tu máme celkem malé, takže se tam těch zákazníků moc nevejde…a umíš si představit nechat stát třeba staré lidi venku na mrazu?

Pro důchodce funguje donaskova služba. Organizuje to městu a neziskové organizace, realizují i dobrovolníci studentům to uznávají jako praxe. Funguje to :palec: Je ale pravda, že jim nebudou kupovat blbosti z akcí, ale základní potraviny a běžně dostupné potraviny všech sortimentů. Frontu ve 4 před Lidlem jim nikdo stát nebude. Jsme ve stavu nouze, každý musí uvážit priority.

Lidi chtěli otevřít školy, podle mnohých odborných názorů předčasně, mají to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.20 08:39
@free333 píše:
Ono dojde k novým soc. kontaktům, za tu hodku venku si člověk popovídá, seznámí se, vymění recepty a nápady na Vánoce, děti se budou projíždět na vozíkách po parkovišti… :mrgreen:Vzala bych si s sebou i termosku s čajem, skládací rybářskou židličku, svačinu a hlavně teplé oblečení… 8)

Flaška rumu ti tam chybí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
17.11.20 08:40

@free333 od jakživa nesnáším fronty a čekání…takže já tam stát nebudu…asi umřeme hlady nebo bude chodit nakupovat manžel ;)…a máme to kousek za hranice, budu jezdit tam, dokud to zase nezavřou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.11.20 08:41

Teď jsme v 5.,ale podle jejich odhadů příští týden bude skoro všude 4 :mrgreen:

Čísla jsou nízká i k vůli tomu, že se méně testuje a je více nepracovnich dní po sobě. Nicméně já si taky myslím, že je to snad na ustupu, ale nesmí se to uspechat. Předvánoční nákupy jsou riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
17.11.20 08:45
@Baba píše:

Někdo ji určitě bude mít a flaška rumu tam bude kolovat dlouhou frontou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.20 08:45
@Pears206 píše:
Teď jsme v 5.,ale podle jejich odhadů příští týden bude skoro všude 4 :mrgreen:Čísla jsou nízká i k vůli tomu, že se méně testuje a je více nepracovnich dní po sobě. Nicméně já si taky myslím, že je to snad na ustupu, ale nesmí se to uspechat. Předvánoční nákupy jsou riziko.

Vždyť obchody rizikový nejsou. Dělají všechno proto, aby pohyb v nich akorát zahustili.
V Globusu v textilu nebylo k hnutí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18231
17.11.20 08:46
@Baba píše:

A ten už na veřejnosti povolili? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.20 08:46
@free333 píše:
Někdo ji určitě bude mít a flaška rumu tam bude kolovat dlouhou frontou… :lol:
:mrgreen: To je cajk, alkohol dezinfikuje. Tak jen aby to bylo těch 40% a výš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.20 08:47
@bertoldina píše:
A ten už na veřejnosti povolili? :mrgreen:

A jó :zed:
Tak si mi zkazila den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18231
17.11.20 08:47
@Pears206 píše:
Teď jsme v 5.,ale podle jejich odhadů příští týden bude skoro všude 4 :mrgreen:Čísla jsou nízká i k vůli tomu, že se méně testuje a je více nepracovnich dní po sobě. Nicméně já si taky myslím, že je to snad na ustupu, ale nesmí se to uspechat. Předvánoční nákupy jsou riziko.

Rizikový je nejvíc to, že oni absolutně netuší, co dělají a proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18231
17.11.20 08:48
@Baba píše:
A jó :zed:
Tak si mi zkazila den :?

Můžeš se zhulákat doma a pak vyrazit na nákup :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit