Obchody od středy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
16.11.20 21:53
@kavenka píše:
Na tiskovce říkali, že prý se nemusíme bát, že by v 21:00 čekala před obchody policie a pokutovala zákazníky :mrgreen:

Jsou normalni? Tak nejaky opatreni vydaj, ale tak dodrzovat ho nemusite.
Fakt tragedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
16.11.20 21:54
@Quinn7 píše:
Je to kravina a nechapu k cemu to je. A proc ted jako? Korona tu bude navždy, tak by me zajimalo, kdy to lidem jako dojde.

Lidem to došlo už dávno :-) Jestli myslíš ty idio*y navrchu tak těm to nedojde nejspíš nikdy :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3087
16.11.20 22:08
@smajlik345 píše:
Lidem to došlo už dávno :-) Jestli myslíš ty idio*y navrchu tak těm to nedojde nejspíš nikdy :mrgreen: :mrgreen:

Nejspis ne, zvlast kdyz vymysli takovy nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
16.11.20 22:12

Evidentně o obchodníci mají z toho opatření obavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.11.20 22:15

Já jsem vytočená. :cert:
Asi objednám jídlo přes internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
16.11.20 22:20

Tak já tak žiju s přestávkami půl roku, úplně bez problémů, prostě je omezený počet košíků. Většinou nečekám buď vůbec, nebo do 2 minut. Jednou jsem čekala asi 4 minuty. A i kdyby déle, tak fakt nevidím problém - vždyť nakupovat se chodí tak 1× za 1-2 týdny. Zbytečná hysterie, děvčata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
16.11.20 22:21
@topazio píše:
Já jsem vytočená. :cert:
Asi objednám jídlo přes internet.

Bohužel asi nebudeš sama s tímto nápadem? Vzpomínám na jaro, kdy měly ty rozvážkové služby typu rohlik, itesco atp. první volný termín objednávky až za 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.11.20 22:22
@listento píše:
Tak já tak žiju s přestávkami půl roku, úplně bez problémů, prostě je omezený počet košíků. Většinou nečekám buď vůbec, nebo do 2 minut. Jednou jsem čekala asi 4 minuty. A i kdyby déle, tak fakt nevidím problém - vždyť nakupovat se chodí tak 1× za 1-2 týdny. Zbytečná hysterie, děvčata…

Zbytecne opatreni, devce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
16.11.20 22:24
@Quinn7 píše:
Nejspis ne, zvlast kdyz vymysli takovy nesmysly.

Já si vždy myslím, že už mě od nich nic překvapit nemůže. Jako např. jejich hodiny pro důchodce :-D Ale oni mi vždy dokážou, že překvapit mohou vždy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9293
16.11.20 22:24

@listento pro mě je to spíš zbytečné opatření :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
16.11.20 22:25
@smajlik345 píše:
Já si vždy myslím, že už mě od nich nic překvapit nemůže. Jako např. jejich hodiny pro důchodce :-D Ale oni mi vždy dokážou, že překvapit mohou vždy :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: dnes jsem přesně to samé říkala manželovi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
16.11.20 22:26
@kavenka píše:
@listento pro mě je to spíš zbytečné opatření :nevim:

Ale tak zase pěkně vyvolá takovou lehkou paniku a to se počítá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 22:28

No jsem na to zvědavá. Bude to masakr. Hlavne tady u nas (Dobříš a okoli).Lidl je tu sirokodaleko jediný krám. Vecne narvanej, že se nedá zaparkovat a teď ještě tohle.Asi začnu online nakupovat, protože tam je to sakra na dlouho.

• Citovat
  • Upravit
15430
16.11.20 22:29
@Anonymní píše:
No jsem na to zvědavá. Bude to masakr. Hlavne tady u nas (Dobříš a okoli).Lidl je tu sirokodaleko jediný krám. Vecne narvanej, že se nedá zaparkovat a teď ještě tohle.Asi začnu online nakupovat, protože tam je to sakra na dlouho.

Aby online nákupy nebyly ještě na dýl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
16.11.20 22:30
@smajlik345 píše:
Já si vždy myslím, že už mě od nich nic překvapit nemůže. Jako např. jejich hodiny pro důchodce :-D Ale oni mi vždy dokážou, že překvapit mohou vždy :mrgreen:

Ještě cekam, az za 2 dny uvidi ty fronty důchodců, tak zavedou jeste hodiny pro důchodce, aby jim nezabírali misto ve frontě ještě ostatni spoluobčané :mrgreen: zas život by byl nudny, kdyby člověka nemohlo nic překvapit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí