Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@kavenka píše:
Na tiskovce říkali, že prý se nemusíme bát, že by v 21:00 čekala před obchody policie a pokutovala zákazníky
Jsou normalni? Tak nejaky opatreni vydaj, ale tak dodrzovat ho nemusite.
Fakt tragedi.
@Quinn7 píše:
Je to kravina a nechapu k cemu to je. A proc ted jako? Korona tu bude navždy, tak by me zajimalo, kdy to lidem jako dojde.
Lidem to došlo už dávno
Jestli myslíš ty idio*y navrchu tak těm to nedojde nejspíš nikdy
![]()
@smajlik345 píše:
Lidem to došlo už dávnoJestli myslíš ty idio*y navrchu tak těm to nedojde nejspíš nikdy
![]()
Nejspis ne, zvlast kdyz vymysli takovy nesmysly.
Tak já tak žiju s přestávkami půl roku, úplně bez problémů, prostě je omezený počet košíků. Většinou nečekám buď vůbec, nebo do 2 minut. Jednou jsem čekala asi 4 minuty. A i kdyby déle, tak fakt nevidím problém - vždyť nakupovat se chodí tak 1× za 1-2 týdny. Zbytečná hysterie, děvčata…
@topazio píše:
Já jsem vytočená.
Asi objednám jídlo přes internet.
Bohužel asi nebudeš sama s tímto nápadem? Vzpomínám na jaro, kdy měly ty rozvážkové služby typu rohlik, itesco atp. první volný termín objednávky až za 14 dní…
@listento píše:
Tak já tak žiju s přestávkami půl roku, úplně bez problémů, prostě je omezený počet košíků. Většinou nečekám buď vůbec, nebo do 2 minut. Jednou jsem čekala asi 4 minuty. A i kdyby déle, tak fakt nevidím problém - vždyť nakupovat se chodí tak 1× za 1-2 týdny. Zbytečná hysterie, děvčata…
Zbytecne opatreni, devce…
@Quinn7 píše:
Nejspis ne, zvlast kdyz vymysli takovy nesmysly.
Já si vždy myslím, že už mě od nich nic překvapit nemůže. Jako např. jejich hodiny pro důchodce
Ale oni mi vždy dokážou, že překvapit mohou vždy ![]()
@smajlik345 píše:
Já si vždy myslím, že už mě od nich nic překvapit nemůže. Jako např. jejich hodiny pro důchodceAle oni mi vždy dokážou, že překvapit mohou vždy
@kavenka píše:
@listento pro mě je to spíš zbytečné opatření
Ale tak zase pěkně vyvolá takovou lehkou paniku a to se počítá ![]()
No jsem na to zvědavá. Bude to masakr. Hlavne tady u nas (Dobříš a okoli).Lidl je tu sirokodaleko jediný krám. Vecne narvanej, že se nedá zaparkovat a teď ještě tohle.Asi začnu online nakupovat, protože tam je to sakra na dlouho.
@Anonymní píše:
No jsem na to zvědavá. Bude to masakr. Hlavne tady u nas (Dobříš a okoli).Lidl je tu sirokodaleko jediný krám. Vecne narvanej, že se nedá zaparkovat a teď ještě tohle.Asi začnu online nakupovat, protože tam je to sakra na dlouho.
Aby online nákupy nebyly ještě na dýl ![]()
@smajlik345 píše:
Já si vždy myslím, že už mě od nich nic překvapit nemůže. Jako např. jejich hodiny pro důchodceAle oni mi vždy dokážou, že překvapit mohou vždy
Ještě cekam, az za 2 dny uvidi ty fronty důchodců, tak zavedou jeste hodiny pro důchodce, aby jim nezabírali misto ve frontě ještě ostatni spoluobčané
zas život by byl nudny, kdyby člověka nemohlo nic překvapit ![]()