Obchody od středy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
16.11.20 20:03

U nas rozvoz není. Ja uz na to se.ru, budu nakupovat v Německu, tohle uz je příliš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
16.11.20 20:03

Mam dotaz, obchody, ktere jsou ted zavrene, budou zavrene dal, takze se toto tyka jen potud otevrenych obchodu? Kdo se v tom ma uz vyznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
16.11.20 20:04

@Kriss Tina no já když vstala ráno v šest, tak jsem na košíku dostala termín za cca 5 dní, takže to na jaře šlo. V Tescu jsem teda lovila termíny tak na 14 dní dopředu. Ale oni to doplňovali. Já věřím, že to nějak půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
16.11.20 20:06

@JezinkaBezinka ano ostatní obchody budou stále zavřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
16.11.20 20:06
@JezinkaBezinka píše:
Mam dotaz, obchody, ktere jsou ted zavrene, budou zavrene dal, takze se toto tyka jen potud otevrenych obchodu? Kdo se v tom ma uz vyznat…

Ano, toto se týká jen otevřených obchodů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
16.11.20 20:07

@nozu ja to vidim na nejakou alternativu :D neco vezmu vedle v bio řeznictví, tam maj skoro porad prazdno, kousek mame bezobalovy obchod, tak navstvim i je, tam je taky věčně pusto a obchodaky at se dou bodnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
16.11.20 20:08

@Kriss Tina to je taky řešení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
16.11.20 20:09

Uz dneska byla rano v Lidlu valka, ve ctvrtek ocekavam apokalypsu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
16.11.20 20:11

Mě by jen zajímalo, proč s tím přišli zrovna teď. Proč to nezavedli už v tom říjnu, ale až teď, když se to údajně tak lepší a melou o rozvolňování? :mrgreen:

Bojí se návalů lidí při vánočních nákupech a proto je jako lepší, když se lidi budou na sebe mačkat a mrznout hodinu před obchoďákem? To se opravdu tolik lidí nakazilo při nákupu?

A taky by mě zajímalo, jak chtějí kontrolovat dodržování téhle legrace, stejně na to nemají lidi. To bude jak s těmi rozestupy u pokladen, co jsou už od jara. Skoro každej na to kašle. :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.11.20 v 20:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
16.11.20 20:12
@Jogrr píše:
Uz dneska byla rano v Lidlu valka, ve ctvrtek ocekavam apokalypsu :mrgreen:

Apokalypsa bude spíš zítra aby si lidi nakoupili ještě před středou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
16.11.20 20:13

Podobný systém měla u nás v jarním měsících zavedený Billa a ve frontě jsem čekala asi 45 minut. Tehdy to ještě v tom počasí šlo, nedovedu si představit tam přešlapovat v mrazu. Nebo že tam takhle bude přešlapovat třeba moje mamka. :cert: Dováží k nám jen košík, ale jen trvanlivé potraviny a přes dost blbého kurýra, který mi objednávku dovezl minule s týdenním zpožděním, protože prý k nám jsou líní jezdit, takže pecička. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
16.11.20 20:13

Me hlavne prekvapuje doba, kdy s tim prichazi. Kdyby to bylo pred mesicem, kdy byly denni prirustky 15tis, tak bych to chapala. Ale ted? Ted kdyz se bude dle toho jejich psa postupne rozvolnovat, tak se proti tomu bude zprisnovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
16.11.20 20:14
@Ms.Ragdoll píše:
Mě by jen zajímalo, proč s tím prošli zrovna teď. Proč to nezavedli už v tom říjnu, ale au teď, když se to údajně lepší?

Bojí se návalu lidí při vánočních nákupech a proto je lepší, když se lidi budou na sebe mačkat a mrznout hodinu před obchoďákem?

A taky by mě zajímalo, jak chtějí kontrolovat dodržování téhle legrace, na to stejně nemají lidi. To bude jak s těmi rozestupy u pokladen, co jsou už od jara. Skoro každej na to kašle. :mrgreen:

Tak na to jak to chtějí uhlídat jsem i já zvědavá :think: Když se nenakazíme v obchodě tak bez pochyby onemocníme z čekání před obchodem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
16.11.20 20:14

@Kriss Tina Muj soukromy nazor je ten, ze to u aktualne otevrenych kramu nikdo resit nebude. Na druhou stranu, potesilo by me nezakopavat tam o duchodce nskupujici zasadne ve dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
16.11.20 20:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat