Obchody od středy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5640
17.11.20 08:15
@Monchichik píše:
@Rachel_cz no tak u nás třeba nikdo nákupy nerozváží…takže do obchodu musíme…

Mě přijde, že spoustě lidem nedochází, že ty rozvozy vážně nejsou po celé republice, že velká část lidí pracuje na směny, a že ne všichni žijí ve větších městech, kde je co sto metrů obchod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
17.11.20 08:16

@Ms.Ragdoll No nedochází jim to, protože si myslí, že to takhle funguje všude :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.20 08:17

Tak dneska je ten 17. Listopad…všude v TV pojedou záběry staré minimálně 31 let a určitě neopomenou zařadit fronty před Priorem…no a ve čtvrtek můžou zase zařadit v TV novinách fronty před potravinami… Možná nám to nachystali z čiré nostalgie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.11.20 08:18
@Ms.Ragdoll píše:
Mě přijde, že spoustě lidem nedochází, že ty rozvozy vážně nejsou po celé republice, že velká část lidí pracuje na směny, a že ne všichni žijí ve větších městech, kde je co sto metrů obchod. :mrgreen:

Ale dochází, neboj :lol:
Věřím, že časem to bude všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18234
17.11.20 08:21
@Pears206 píše:
@DoktorkaZorkaHorká Ale to je daň za otevření škol :nevim: Říkali, že když pustí do škol, budou muset přitáhnout opasky jinde.
Klesá to, protože jsme pod zámkem. Jinak by to zase raketove narostlo.
Svaz řve, protože přijde o zisk, lidi uz jsou tak nervózní a agresivní, bude to ještě horší. Prodavače lituji.

Tak proč proboha nepustí nazpátek neděle a neprodlouží rovnou otevírací dobu na normál? Ta hodina to má vytrhnout? Proč neotevřou všechny obchody, když se ohánějí spravedlností? Jsou to matlalové do posledního dechu. Vymýšlí ptákoviny a nedomýšlejí reálné důsledky.
Jaký přitahování opasků? Podle toho jejich čokla se mají pouštět i další třídy, když se to zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.11.20 08:23
@Rachel_cz píše:
Ale dochází, neboj :lol:
Věřím, že časem to bude všude.

A ta tvá víra mi konkrétně pomůže jak?😁
Já jen, že ty problém v tomhle směru nemáš a divíš se, proč to lidem vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
@Ms.Ragdoll píše:
Mě přijde, že spoustě lidem nedochází, že ty rozvozy vážně nejsou po celé republice, že velká část lidí pracuje na směny, a že ne všichni žijí ve větších městech, kde je co sto metrů obchod. :mrgreen:

Ale tak je to se vším. Většina lidí vše posuzuje podle sebe a nechápe, že každý člověk žije jinak.
Nedávno se tu ty rozvozy řešily. Koukala jsem třeba, že Tesco závaží i do mojí rodné vísky na konci světa. No jo, jenže tam závaží jen trvanlivé potraviny a tech mají lidi na vsi zásoby, na to jim stačí jet do obchodu jednou za měsíc. Ale nepokryje jim to maso, mléčné výrobky, ovoce, zeleninu (nemusí mít vše ze zahrady, ono to taky není jen tak to vypěstovat).

• Citovat
  • Upravit
52

A obchody si myslím, že to bude masakr. Hlavně, když začnou akce, tak budou stát veliké fronty ještě před otvírací dobou. Nakoupit teď bude za trest. Jsem na to opravdu zvědavá, jak to bude vypadat. A taky jak to budu vypadat dneska, to ty lidi někteří vezmou krám útokem, aby nemuseli na nákup zítra.

Mě spíš celkově mrzí, že nemyslí vláda na děti. Že jim tímto nařízením zkazí tradice. Že nebude moc přijít Mikuláš, Čert a Anděl. Pak nedomysleli, že každý nemá nakoupené zimní boty a oblečení. Děti rostou, jak některé rodiče měli odhadnout, že toto přijde. V některých obchodech ještě ani zimní věci nebyli. Je to celé postavené na hlavu, děsím se, co ti volové ještě nesmyslného vymyslí. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
17.11.20 08:24

@bertoldina Obchody otevřené do 21:00 hodin a zároveň od 21:00 hodin zákaz vycházení…to se jako teleportujeme? 8o už vidím dohady s policajtem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
17.11.20 08:26

@Rossallie my jsme museli dceři koupit boty v Tescu, i když normálně tam boty vůbec nekupujeme. Má je měsíc a už se rozlepujou.

• Citovat
  • Upravit
3265
17.11.20 08:29
@Ms.Ragdoll píše:
A ta tvá víra mi konkrétně pomůže jak?😁
Já jen, že ty problém v tomhle směru nemáš a divíš se, proč to lidem vadí.

Klid a nohy v teple ;)
Hele nic se nejí tak horký, jak se uvaří.
Hlady neumřeme a na umrznutí ve frontě před obchodem taky ne ;)
Mimochodem moje sestřenice přebírá od přepravní společnosti nákup na parkovišti ve větším městě, k nim na vesnici taky nikdo nerozváží. Takže třeba tak. Nebo objednám dva nákupy a ona si to u mě vyzvedne a nebo jí to tam hodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
17.11.20 08:29
@krtek93 píše:
No to néééé :roll: My jsme zvyklí tam jezdit na týdenní nákupy, teď se teda snažíme vystačit s místními zdroji (kde Penny je to „nej“ :) ), ale někdy před Vánocema tam budeme muset nejspíš zajet, tak snad to do tý doby bude zase jinak. Nebo holt vymyslim náhradní řešení, jás e fakt nechci ani nikde mačkat, ani stát hodinu frontu na vstup :?Jinak naposledy jsme tam byli tak před dvěma týdny asi? A už tehdy mě zarazilo, že je tam dost lidí - v pátek dopoledne. Říkala jsem si, že jsme asi vyjeli pozdě, ale ono je to tam teď teda možná pořád stejný :think:

Nene, je to tam opravdu mnohem horší a dalo se to čekat… :)

Je zajímavé, že v tom Globusu nikomu nevadí, že si tam zákazníci zkouší boty, oblečení, čtou knihy, časopisy a jiné obchody musí mít zavřeno.

A jsem zvědavá, až se otevřou knihkupectví, jestli budou nějaké nové omezení, např. vrácená kniha v karanténě atd., a že si v Globusu někdo v klidu pročte 20 knížek nikdo neřeší…

A nechápu, že jedou ty slavné Akce, to se mělo v téhle době zrušit, snížila by se ta nákupní turistika a u důchodců i jízdy MHD po městě od krámu ke krámu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
17.11.20 08:34

@Rachel_cz tak to já jsem se včera u komentářů na FB i zasmála. Byla tam krásná hádanka.

Je to 200 metrů dlouhý a hodně naštvaný.
Co to je?
Fronta před Lidlem :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.11.20 v 08:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193

@Rachel_cz no my máme třeba větší město cca 50 km…a obchody tu máme celkem malé, takže se tam těch zákazníků moc nevejde…a umíš si představit nechat stát třeba staré lidi venku na mrazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
@Monchichik píše:
@bertoldina Obchody otevřené do 21:00 hodin a zároveň od 21:00 hodin zákaz vycházení…to se jako teleportujeme? 8o už vidím dohady s policajtem…

Mám pocit, že ve 4.stupni PES je zákaz vycházení až od 23 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí