Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@stinga taky tu sleduji tu nenávist a nechápu. Jednou budeme taky důchodci, jestli se toho dožijem a asi by se nám. nelibilo kdyby na nás mladí všechno sváděli. Víc to komentovat nebudu, by mě to akorát rozčílilo ![]()
Připravit, ke startu, pozooor teď
. Se startovním číslem 87 hurá pro pečivo
.
Tak u nás docela v pohodě. Šla jsem kolem Billy nikdo ji nehlídal, fronta před prodejnou taky nebyla. Lidl taky bez front a bez hlídaní, ale několik vozíku bylo dáno bokem, tak si to asi hlídali počtem vozíku.
Byla jsem v dm, hlava na hlavě, nikdo nic neřešil. Co jsem se dívala na velikost prodejny, tak by nás tam mělo být 22 lidí, bylo nás tam asi kolem 19 lidí. Ale s tím jak je tam hodně regálů, tak jsme od sebe nebyli ani 2 metry.
Mě to nevadí, upřímně tohle pravidlo 15 m mělo být když už tak dřív, teď už je zbytečné.
Ale byla jsem v zahradnictví sama, když jsem platila, schovávala věci a chystala se odejít. Tak do prodejny vlezla paní (byla ode mě asi 5 m) a prodavačka ji hned zdrbala, že snad má být pro jednoho zákazníka 15m. Chudák paní se začla omlouvat a odstoupila ještě dál. (přitom očividně mě ani paní nevadilo, že jsme na prodejně dvě a nebyli jsme na sebe nalepené) ![]()
@smajlik345 bych pani v zahradnictví rekla, ze 15 metru je ale čtverečních
to vychází na necele 4m odstup od ostatních
asi nikdo neceka, ze budou nekde fronty po 15 metrech ![]()
U nas nikdo nic nehlida u penny bez fronty. Na namesti mala hruska narvana k prasknuti. Lidl taky nic… Nakoupila jsem normalne tak nevim
![]()