Obchody od středy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32186
17.11.20 16:36

@Anna766 vnučka bude modelka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
17.11.20 16:38
@Mufina píše:
@ZuzaM tady před úřadem práce udělali koridor a vyznačili po 2 metrech křížky, aby ten hrozen lidí, co přijde v pondělí a ve středu, stál nějak organizovaně. Kdyby bylo otevřeno normálně, tak by se fronty skoro nedělaly (bývají jen na začátku čtvrteltí). To samé teď bude před obchody :roll:

Cvrtleti se preklapelo jako na jaře, nebylo potřeba nic dokládat k přídavkům ani k bydlení, akorát to začali řešit až po 20.10. a prezident to podepsal až 30.10. Část lidí už to měla vyřízené ve trihodinovych frontách a druhá část si oddechla, pač účetní v karantene nebo na home Office nedá razítko do formuláře. Někteří nadávají doteď, že kdyby to věděli, mohli si ušetřit nervy a pokud měli teď nižší náklady, tak i peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
17.11.20 17:04

Upřímně po zkušenostech si myslím, že když lidé budou hodně nadávat a obchodníci psát emaily či to nějak jinak řešit na ministerstvo, tak tohle opatření hodně rychle zruší.
Nebylo by to poprvé, lidé řvali už několikrát např. s těmi hodinami pro důchodce a i další opatření zrušili, poté co to idioty vymysleli a lidé s nižší sorty, ale za to s mozkem jim řekli že takhle ne.
Ok možna nechají u malých obchůdku, které otevřou, ale u potravin tohle nebude.
Jsem optimista :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Katchulina
17.11.20 17:26

@Monchichik No já dnes dělala 12 sisek, když zbyde na snídani budu ráda. Kdybych chtěla taky, musela bych si schovat, ale já na ně vyzrála, udělala jsem jeden makový a to u nás chlapi nejí, jen já s dcerkou, takže i mamince zbyde kousek, snad, dcera taky ráda baští :D.

• Citovat
  • Upravit
32186
17.11.20 17:27

@Katchulina No nedělala bych si takové naděje, protože jestli jim dojde ten jejich, budou rádi i za makový :mrgreen: Radím ti dobře, rovnou si kousek schovej :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
17.11.20 17:39

@Monchichik No máš recht, jde vidět, že máš bohatý zkušenosti, jdu na to :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
32186
17.11.20 17:42

@Katchulina jednu dobu jsem měla doma 4 chlapy… :mrgreen: naštěstí už jsou dva z baráku :mrgreen: ale zase než jsem se naučila vařit v menším množství, tak jsme to jedli týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
17.11.20 17:45
@Kriss Tina píše:
Ahoj, vím že té corony je už všude dost, ale celkem mě zrovna šokoval ve zprávách ten systém co chtějí od středy zavádět v obchodech. Dokážete si to někdo představit?

Já jo, neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
17.11.20 17:51
@Monchichik
@Monchichik píše:
@Anna766 vnučka bude modelka ;)

Je to možný. Bude prostě vysoká, má po kom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
17.11.20 18:38

Já si takhle musím schovávat zelňačku, jinak mám smůlu. A to ji vařím málem v zavařovacím hrnci :P
Kluk dospělý, holce je 11 a ta, s prominutím, sežere za dva kluky. Naštěstí už se samoobsluhuje, na mně je jedno teplé jídlo denně, víc chystat odmítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
17.11.20 18:44

Mě by třeba zajimalo, kolik z těch pomazanych hlav chodi osobně nakupovat. Podle me nikdo z nich. Oni vůbec netuší, jak zije plebs a co znamená jít na nakup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
17.11.20 19:06

@Monchichik Já jich mám doma chlapů pět, ale naštěstí ještě dva hodně malé, u nich je zase boj do nich něco dostat :lol:. Ale ti tři, to by se uživily dvě kuchařky :lol:. S tím množstvím to ti uplně rozumím, neumím vařit malé porce. Nedávno jsem si jen pro sebe dělala rýžový nákyp, myslela jsem, jak toho dělám málo a tři dny jsem nejedla nic jiného :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mufina
17.11.20 19:11

Vy si tady stěžujeme na mrznutí ve frontě a tady před Ministerstvem životního prostředí budou celý týden bivakovat aktivisti. A to se má na noc dost ochladit. Asi jim donesu teplý čaj :) Jen by mě zajímalo, jak je v současné době zákazu nočního vycházení vnímáno spaní pod stanem :)

• Citovat
  • Upravit
13010
17.11.20 19:23

@Mufina

moment, a proč nás mají zajímat nějací aktivisti?? Oni snad byli vybrání losem či tabulkou a někdo je nutí proti jejich vůli bivakovat kdesi venku v zimě?? 8o Po práci? Aby si mohli koupit chleba a banány? Sobě a dětem?

Pokud si chtějí někde / kdekoliv/ bivakovat v zimě venku svobodně, mohou klidně na severním pólu a půl roku v kuse, co my s tím máme dělat??

nějak asi nechápu, sorry

dost lidí kteří věci brali jako dané a jistou nutnost, bude po tomto nesmyslu naladěno velice negativně…nějací aktivisti s tím nemají nic společného

Příspěvek upraven 17.11.20 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.11.20 19:24

Tak já trochu nechápu tu zlobu na důchodce. Sama jsem důchodkyně, jedu si nakoupit jednou za 10 dní. Co bych tam proboha dělala denně? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí