Obchody od středy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
17.11.20 19:29

@Borrealis to bylo spíš pro odlehčení, neber to tak vážně :)

• Citovat
  • Upravit
148989
17.11.20 20:05
@Mufina píše:
Vy si tady stěžujeme na mrznutí ve frontě a tady před Ministerstvem životního prostředí budou celý týden bivakovat aktivisti. A to se má na noc dost ochladit. Asi jim donesu teplý čaj :) Jen by mě zajímalo, jak je v současné době zákazu nočního vycházení vnímáno spaní pod stanem :)

Za co bojují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
17.11.20 20:24

@Anna766 chtějí co nejrychlejší ukončení těžby uhlí.

• Citovat
  • Upravit
76904
17.11.20 20:26
@skařupka píše:
Tak já trochu nechápu tu zlobu na důchodce. Sama jsem důchodkyně, jedu si nakoupit jednou za 10 dní. Co bych tam proboha dělala denně? :zed:

tak to také nechápu, a chtěla jsem to sem napsat, ať si holky uvědomí, že důchodce, který byl dělník nebo prodavačka má nyní třeba 12000,–- na měsíc a z toho musí pořídit všechno - že oni ti důchodci nevymetají ty akce ze srandy nebo ze sportu, ale proto, že jedině za slevové ceny si ty věci můžou dovolit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
17.11.20 20:27
@Mufina píše:
@Anna766 chtějí co nejrychlejší ukončení těžby uhlí.

jo, horníci na pracák, bude čím dál líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148989
17.11.20 20:28
@Mufina píše:
@Anna766 chtějí co nejrychlejší ukončení těžby uhlí.

Aha.To jsem nějak nezaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
17.11.20 20:29

@stinga přesně tolik berou moji rodiče a ještě jim připadá kolik nedostávají peněz, protože celý život nebrali o moc víc :?

• Citovat
  • Upravit
Mufina
17.11.20 20:34

@stinga on je stejně nikdo neposlechne.

@Anna766 my tam vidíme z okna, tak když tam vidím shluk osob, hledám na netu, co se děje.

• Citovat
  • Upravit
76904
17.11.20 20:38

@Mufina :) ale nedávno byla na Radiožurnálu diskuse, ty doly se budou opravdu docela brzy zavírat, nevím tedy, jestli všechny, nebo jen některé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
17.11.20 20:41

@stinga zavírat se mají, ale nebude to tak rychle, navíc vznikl Fond pro spravedlivou transformaci, který by měl pomoci postiženým regionům (doufám, že to není jen můj naivní optimismus).

• Citovat
  • Upravit
148989
17.11.20 20:43
@Mufina píše:
@stinga on je stejně nikdo neposlechne.@Anna766 my tam vidíme z okna, tak když tam vidím shluk osob, hledám na netu, co se děje.

Aha.Tak aby jim tam nešli horníci domluvit ručně, v rouškách, to je aspoň nikdo nepozná.
Jako jo, chápu že to není sranda.
Muž šel dnes nakoupit do kaufu kuřecí stehna v akci, důchodci ještě nejsme. @stinga ale taky nekradem.
Nával prý nebyl, ono si asi hodně lidí dnes myslelo, že je zavřeno, když je svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
17.11.20 20:44
@Mufina píše:
@stinga zavírat se mají, ale nebude to tak rychle, navíc vznikl Fond pro spravedlivou transformaci, který by měl pomoci postiženým regionům (doufám, že to není jen můj naivní optimismus).

Nebude to tak rychle? Mám dojem, že příští rok se zavírají dvě šachty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
17.11.20 20:44

@Mufina no uvidíme, já myslím, že ti horníci se moc snadno přeučovat na jiné práce nedokáží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
17.11.20 20:46

@Anna766 no také se snažím nakupovat v akcích, aspoň ty dražší položky - mně to tady štve, jak se jede proti důchodcům, že obráží akce
a dnes jsme také nakupovali v Kauflandu, abychom nemuseli zítra do těch front, no akce budou až zítra, takže celkem nikdo tam nebyl, nakupovalo se dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.20 05:37

Jsem zvědavá jak to bude dnes probíhat 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat