Obchody od středy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5063
16.11.20 20:16

Myslím si, že to fungovat nebude. To by museli nabrat další personál na hlídání. Ale jinak mi korigování lidí nevadí. Zákazníci jsou bezohlední, lepí se na sebe, lezou do obchodů na čumendu a důchodci se tam slejzaj do hloučků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
16.11.20 20:17
@Cuddy píše:
Me hlavne prekvapuje doba, kdy s tim prichazi. Kdyby to bylo pred mesicem, kdy byly denni prirustky 15tis, tak bych to chapala. Ale ted? Ted kdyz se bude dle toho jejich psa postupne rozvolnovat, tak se proti tomu bude zprisnovat?

Přesně. Je to absurdní. Mi přijde, že si musí každej týden vymyslet nějakou blbost, aby vykázali činnost a mohli si odklepnout odměnu nebo co. :mrgreen:

Fakt to není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
16.11.20 20:19

@AstraG tak ono personal bude, uz jenom s 20 lidma v kramu nebude treba mit otevřeno 10 pokladen, nebo ochranka co jinak drepi u počítače, bude stat u vchodu no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.11.20 20:22
@AstraG píše:
Myslím si, že to fungovat nebude. To by museli nabrat další personál na hlídání. Ale jinak mi korigování lidí nevadí. Zákazníci jsou bezohlední, lepí se na sebe, lezou do obchodů na čumendu a důchodci se tam slejzaj do hloučků.

U nás to hlídal jeden člověk. Prostá stál mezi dveřmi a vždycky, když jeden člověk odešel, tak dalšího pustil dovnitř, jinak se dveře neotevřely. Akorát před obchodem fronta jak kráva samozřejmě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
16.11.20 20:25

No nasejřili mě už těmi zavřenými nedělemi a zkrácenou otvíračkou, to nedávalo logiku. A tohle už je vrchol.
Udělala jsem teď ještě narychlo zásoby, takže dva týdny vydržíme, ale spíš myslím na svoje staré rodiče na velkém sídlišti… Já doufám, že ti, co o tom rozhodují, dostanou rozum a tohle opatření brzo zruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
16.11.20 20:28

Mě zaujalo, že chtějí otevíračku prodloužit do devíti. Proč? Když od devíti už platí zákaz vycházení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
16.11.20 20:28
@JezinkaBezinka píše:
Mam dotaz, obchody, ktere jsou ted zavrene, budou zavrene dal, takze se toto tyka jen potud otevrenych obchodu? Kdo se v tom ma uz vyznat…

Bohužel ano, to je logika, že? :zed:

• Citovat
  • Upravit
37134
16.11.20 20:30

Me by treba i zajimalo, to sem se nedocetla, kdyz půjde nakoupit matka s ditetem, jestli bude brana jako jedna osoba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
16.11.20 20:31
@PeBa12 píše:
Apokalypsa bude spíš zítra aby si lidi nakoupili ještě před středou :mrgreen:

Ale zitra jeste nebude platit ctvrtecni Lidl akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
16.11.20 20:31

Je to daň za otevření škol :kytka: Jasně před cca 14 dny říkali, že pokud otevřou školy, budou muset jinde pritvrdit, aby se omezily kontakty.
Jsem za to ráda. Na žádné nákupy se nechystám, potraviny kupujeme cca dvakrát do týdne.

Důchodcům přistane v prosinci na účtu pomoc 5000 Kč, takto si to hlavně ti starobní rozmyslí, jestli je potřeba skutečně jít a obcházet všechny akce. Jinak by byli furt v obchodě. Právě jsem si říkala, jestli je nutné jim ty peníze posílat před Vánoci, že akorát budou chodit do davů a ohrožovat sami sebe. Takto budou částečně omezení, pro svou vlastní ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
16.11.20 20:32
@Samy píše:
Mě zaujalo, že chtějí otevíračku prodloužit do devíti. Proč? Když od devíti už platí zákaz vycházení :mrgreen:

Bude od 23 hodin ve stupni 4 PES, pokud si dobře vybavuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
16.11.20 20:32
@Kriss Tina píše:
Me by treba i zajimalo, to sem se nedocetla, kdyz půjde nakoupit matka s ditetem, jestli bude brana jako jedna osoba :think:

No, ja uplne živě vidim, jak tam stojim hodinu s dítětem. Tohle je opravdu ujetý a ja uz nemam slov. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
16.11.20 20:33
@Jogrr píše:
Ale zitra jeste nebude platit ctvrtecni Lidl akce :)

Jo taaak :mrgreen: Tak to bude ve čtvrtek v Lidlu na celý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
16.11.20 20:35

Ještě že chodím nakupovat až v 19:30 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
16.11.20 20:36
@PeBa12 píše:
Jo taaak :mrgreen: Tak to bude ve čtvrtek v Lidlu na celý den :lol:
Čtvrtek v lidlu bude jenom pro sebevrahy :mrgreen: uz to vidim, duchodci ve frontě ve 4 rano, pak budou kazdej 2 hodiny prehrabovat novy zbozi a v poledne odejde prvni varka zakazniku se 2 rohliky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí