Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Zvědavica píše: Úplně mě udivuje, kolik nechodících mimin mejvá párty na písku . . . Od kdy prosím vás chodíte? Neumím si představit, že tu svou dračici tam pustím, anižby si půlku píškoviště neodnesla dom v žaludku
buď v klidu, to jsme dvě
malýmu bude 11 měsíců a hrne do pusy absolutně všechno.
@Zvědavica píše: Úplně mě udivuje, kolik nechodících mimin mejvá párty na písku . . . Od kdy prosím vás chodíte? Neumím si představit, že tu svou dračici tam pustím, anižby si půlku píškoviště neodnesla dom v žaludku
ja jsem chodila s dcerou asi tak od 10 mesice, co bylo teplo, byla to zmena a pisek se ji hrozne libil, rada ho hrabala. Nechodila do 16 mesicu, takze jsme tak chodily dlouho…
ona teda veci do pusy moc nestrka, ale stejne jsem byla furt u ni.
Já jsem řešila stejný problém, synovi je rok a půl a ještě nechodí, ale na hřiště už chodíme. Nakonec jsem pořídila capáčky Pegres http://e-detska-obuv.cz/…s-modre.html, vypadají jako kotníčkové kožené botičky a mají takovou měkkou gumovou podrážku (asi jako běžné bačkůrky), sice ne tak měkkou jako celokožené capáčky, ale zas měkčí než normální boty. Takže dávám ty.
Příspěvek upraven 25.03.12 v 16:50
@Zvědavica píše:
ty čoveč Gladys to nechápu, jak si můžeš udělat tak vyhraněnej názor na ty boty . . . ty informace sou všude tak protichůdný, že fakt si netroufám věřít ani jednomu extrému z těch 2. . ..
Jinak názor mám vyhraněný stejně jako @Gladys, k tomuto „extrému“ jsem se přiklonila z toho důvodu, že mi to přijde přirozenější a logičtější, než poutat dítěti odmalička nožičku do botek pevných jak „lyžáčky“. Že třeba děti v Africe určitě pevné kotníčkové botky nenosí a určitě mají nohy v pořádku. Samozřejmě v Africe nejsme a lepší je určitě nerovný terén než rovná tvrdá podlaha v bytě, právě proto jsem hledala na ven měkké botičky.
@AnastazieB píše:
Já jsem řešila stejný problém, synovi je rok a půl a ještě nechodí, ale na hřiště už chodíme. Nakonec jsem pořídila capáčky Pegres http://e-detska-obuv.cz/…s-modre.html, vypadají jako kotníčkové kožené botičky a mají takovou měkkou gumovou podrážku (asi jako běžné bačkůrky), sice ne tak měkkou jako celokožené capáčky, ale zas měkčí než normální boty. Takže dávám ty.Příspěvek upraven 25.03.12 v 16:50
Ahoj ![]()
vyřešila jsem to úplně stejně, jako ty. Ty samé botičky (capáčky) v tom samém obchodě ![]()