Nákup taska/kosik

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21474
7.10.22 21:54

Na drobné nákupy mám látkovou tašku. Velké nákupy mi vozí Košík nebo Rohlík, takže to kurýr nosí v papírových taškách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
7.10.22 21:56

Většinou batoh. Když batoh nestačí, tak mám takovou tu skládací tašku z Ikey. Na velký nákup si beru krabici přímo v obchodě, třeba od zeleniny. V Lidlu jich mají vždycky spoustu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20825
7.10.22 22:00
@AnetaNovakov píše:
Ahojky, zajímalo by mě, s čím chodíte na běžné či velké nákupy? Dáváte přednost látkovým taskam, klasickým igelitkam nebo mate rady košíky (proutene, látkové)? Děkuji za názor.

Nic z uvedeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.10.22 22:00

Mám látkové tašky.

• Citovat
  • Upravit
15332
7.10.22 22:01

Nosim látkový koš. V aute mam přepravky a tašku se zásobou látkový tašek. Vždy kdyz se mi doma nahromadí v supleti, zak je vyberu a dam zpatky do auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.10.22 22:15

@AnetaNovakov ze zásady auto.. tašku na tedy dostala od tchýně, ale leží nevyužitá.. taška, krabice. Košík uveze vše, doma se to presupe z auta do spajzu. Malé nákupy max do ruky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.10.22 22:20

@martina.se a neleze ti to na nervy? Já jak jsem lina, tak mi vadí to vyndat z košíku na pas, pak zase do košíku, do kufru auta a z kufru auta zase vyndavat domů. Takže stejne vždycky skončím u tech papírových tašek, abych to dávala z pasu rovnou nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.10.22 22:21

Mám posbíraný různý igelitky, takže je točím, když si teda zrovna vzpomenu. Naházím si jich pár do auta. Dost často jedu na nákup neplánovaně a nemám žádnou, tak koupím, snažím se brát ty papírový, ale třeba u nás na samoobslužkách jsou jen klasický malý igelitky. Látkových tašek mám pár, stejně tak těch velkých pevných, ale tam to opět troskotá na tom, že musím myslet, že jedu na nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.10.22 22:22

@AnetaNovakov Na velký nákup beru velké látkové, když jdu na menší nákup beru si papírovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050

Nejradsi mam tu recykl. tasku z DM, nejak za devitikačku :D Jsem krpata, a tak konecne necouram tasku po zemi :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Tichošlápek neleze.. nebavilo mi stále kupovat nové a nové tašky.. máme v autě v kufru takovou síť, takže to prostě nasupu tam a doma odnosim :think: jako vesměs velké nákupy objednávám, ale jinak to řeším takhle. Ale mám výhodu, že si píchnu auto prd+li ke vchodu a do spajzu to mám asi 10 m :mrgreen: v paneláku by to nešlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.10.22 22:23
@Královna Kosmíru píše:
Nosim látkový koš. V aute mam přepravky a tašku se zásobou látkový tašek. Vždy kdyz se mi doma nahromadí v supleti, zak je vyberu a dam zpatky do auta..
Á, tohle je geniální! Já tašky schraňuju doma v krabici, nenapadlo mě to dát do auta, toto je řešení na nezapomínání tašek. Budu za blba, ale fakt mě to nenapadlo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.10.22 22:26

@martina.se no to je ono :lol: my mame stání hned u brány, pak dlooouhy chodník a kuchyni se spajzem přes cely dům. Oni teda nakup vyklizi potomci, ale uz takhle držkují nad taskami, nechat jim to volně, tak mam na krku vzpouru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.10.22 22:27

@Azeretereza no, já tohle taky doma zavedla. Jakmile byly tašky v obou autech vyčerpány, nakupovalo se zase do krabic nebo papírových :lol: nebyl, kdo by je do těch aut zase odnesl :jazyk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18523
7.10.22 22:33

Já nakupuju do látkového košíku plus do těch pevných látkovo- plastových z Lidlu. Má je i Globus, tesco - proste pevný plast. Na velký nákup do globusu, tak to nafrkam rovnou do tašek a průběžně napipam, jen zaplatim, hodím do auta a v garáži to mám tak 10m k vytahu ( u auta mame sklep, kde necham mlika, oleje, těstoviny atp) a od vytahu dalších 10 do kuchyně. V bytě mám jen na běžnou spotřebu a zásoby ve sklepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová