Nákup taska/kosik

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
AnetaNovakov
7.10.22 21:25

Nákup taska/kosik

Ahojky, zajímalo by mě, s čím chodíte na běžné či velké nákupy? Dáváte přednost látkovým taskam, klasickým igelitkam nebo mate rady košíky (proutene, látkové)? Děkuji za názor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3037
7.10.22 21:27

Používám převážně papírové tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
7.10.22 21:28

Na běžný si nosím látkový tašky. Na větší nákup když jedu autem tak tu velkou z Ikei plus nějaký menší látkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24547
7.10.22 21:29

Látkovou tašku mám v kabelce, ale poslední dobou na větší nákup chodím s pojízdnou na kolečkách. Jak stará babka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.10.22 21:35

Nejraději mám látkovou Penny. Ta v přírodní barvě. Ona má bezva dlouhé ucho. Takže se nákup dobře nese, když tašku hodím přes rameno. Zrovna dneska jsem po práci šla domů. Do téhle tašky jsem dala jen mobil a peněženku. Do ruky vodítko se psem a procházkovou jsme šli na nákup. U nás totiž je řeznictví jen dneska. O víkendu je zavřeno. Pak mívám vždy skládací látkovou v nějaké kabelce. A oblíbila jsem si v DM menší zelené. Ty jsou taky fajn. Teď běžně chodím do práce, že mám kabelku a v látkové nějaké věci, které nedám do kabelky. Koupila jsem si na Aliexpress látkovou, kde je fotka Briťáka 💙. Tak tu nosím na pracovní věci denně.
Igelitky nekupuji už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.10.22 21:35

Mam v autě takové ty bytelne plastove z Albertu. Akorát, ze je v tom autě vždycky zapomenu, takže pak stejne kupuji papírové :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
7.10.22 21:37

Většinou beru látkové z Kauflandu…nevím jestli je ještě mají už je mám docela dlouho,.jsou fajn. Vejde se do nich docela dost a zároveň mají dost dlouhé ucho že to hodím přes rameno…mám jich asi 5..ale na takový střední nákup mi stačí 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.10.22 21:37

A do auta máme velké i malé Jysk tašky. Skládací přepravku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
7.10.22 21:38

Látkové s dlouhým uchem, autem ikeácké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.10.22 21:40

Já mám v autě t.en skládací košík, nakoupím do něj, ukážu, zas naskladam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
7.10.22 21:42

Máme velkou chladící tašku - původní určení bylo na basu piv. Pak máme černé přepravní tašky do auta. Do menšího obchodu chodíme s košíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
7.10.22 21:43

Během let jsme z různých konferencí nahromadili desítky látkových tašek, takže používáme ty. Pak ještě vozíme v autě velkou přepravku. Dřív jsem chodila do práce s městským batohem, na mininákup stačil (a když ne, vždycky v něm byla i nějaká látková taška :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.10.22 21:43
@AnetaNovakov píše:
Ahojky, zajímalo by mě, s čím chodíte na běžné či velké nákupy? Dáváte přednost látkovým taskam, klasickým igelitkam nebo mate rady košíky (proutene, látkové)? Děkuji za názor.

Mám ráda košík a látkové tašky. Košík je se mnou denně v autě, takže nakupuju do něj. Snažím se tašky nekupovat. Igelitky nemám ráda a papírový jsou na houby.
Na opravdu velké nákupy bereme koš na prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.10.22 21:50
@AnetaNovakov píše:
Ahojky, zajímalo by mě, s čím chodíte na běžné či velké nákupy? Dáváte přednost látkovým taskam, klasickým igelitkam nebo mate rady košíky (proutene, látkové)? Děkuji za názor.

Jedině látková taška s uchem, co se dá dát na rameno. Košík je děsně nepraktický. Leda tak do auta. Igelitky nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.10.22 21:54

Na malý nákup (většinou neděláme) látkovou, na velký skládací přepravky na kolečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová