Nákup taska/kosik

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37121
7.10.22 22:36

Kočárek :mrgreen: jinak na větší máme takové velké pevné tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.10.22 22:37
@Tichošlápek píše:
@martina.se no to je ono :lol: my mame stání hned u brány, pak dlooouhy chodník a kuchyni se spajzem přes cely dům. Oni teda nakup vyklizi potomci, ale uz takhle držkují nad taskami, nechat jim to volně, tak mam na krku vzpouru :mrgreen:
:mrgreen: jo, asi to mám jednoduché, ale fakt píchnu auto az ke dveřím, když leje nebo tak, tak to mám vyměřené na cm, kam až můžu a vyndavam nákup z domu a za sucha :mrgreen: jednu dobu jsme tu měli asi 200 tašek, to bylo šílené.. tak jsem to zrušila, no :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.10.22 22:44
@Aduš8 píše:
@Azeretereza no, já tohle taky doma zavedla. Jakmile byly tašky v obou autech vyčerpány, nakupovalo se zase do krabic nebo papírových :lol: nebyl, kdo by je do těch aut zase odnesl :jazyk: :zed:

Mám tu tašek zásobu tak možná na rok, nechodím zas tak často nakupovat. No a mám to jednodušší, u mě když to neudělám já, není kdo by to jinej udělal, takže platí opět staré dobré co si neuděláš sám, to nemáš :mrgreen: zítra musím vykydat auto, mám tam plnej kufr krámů, tak to tam rovnou pinknu, emimino je dobrá studna life hacků :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
7.10.22 22:54

Velké nákupy ikea tašky, malé nákupy kočárek + přebalovací taška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6660

Do kočárku, před kočárkem jsem chodila ráda s proutěným košíkem, ovoce se tam neomačkalo, v tramvaji se hezky postavil na zem a nikam se nekácel, jako taška. Na případný veliký nákup jsem šla ještě s batohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17190

Košík… mám pořád v autě a nakupuji rovnou do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
7.10.22 22:56

V autě vozím nákupní košík, látkový a několik látkových tašek. Snažím se igelitové tašky nebo i ty papírové vůbec nebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.10.22 22:56

Používám látkové tašky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5213
7.10.22 23:23

Batoh s bedernim pasem a sitovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.10.22 01:46

Vzdycky vezmu krabici od zeleniny a prendam do auta v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
8.10.22 04:40

Igelitové tašky. Látkové jsem.mela, ale porad je zapomínáme. Navíc kolikrat jde člověk do obchodu naplánované a nebaví mě, tahat kvůli tomu neustále tašku v kabelce.

• Citovat
  • Upravit
101491
8.10.22 07:27
@Tichošlápek píše:
@martina.se no to je ono :lol: my mame stání hned u brány, pak dlooouhy chodník a kuchyni se spajzem přes cely dům. Oni teda nakup vyklizi potomci, ale uz takhle držkují nad taskami, nechat jim to volně, tak mam na krku vzpouru :mrgreen:

Tak na to zas nemusis kupovat tasky, když je mas v aute, jak pises, namrskam zpet do voziku (stejne mi vadi, jak mi to pokladni cpe vse na sebe a ja nestiham skladat) a u auta se to nacpe v klidu do tasek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44176
8.10.22 08:00
@j.a.n.i1 píše:
Tak na to zas nemusis kupovat tasky, když je mas v aute, jak pises, namrskam zpet do voziku (stejne mi vadi, jak mi to pokladni cpe vse na sebe a ja nestiham skladat) a u auta se to nacpe v klidu do tasek.

Takto postupujeme, když jedeme na velký nákup autem. Taky mám ráda nákup pěkně roztřídený.
Bereme ale i menší nákupy v rukách, i starší děti, mají školy blízko supermarketů a občas je pošlu cestou zpět pro akční zboží. Na to buď pevné látkové tašky nebo obyčejné igelitky. Papírové tašky se hned roztrhnou celé nebo jim upadne ucho, nedá se tam nic dát.
Takové ty velké ekologické tašky jsou zase neskladné do batohů a nechtějí s tím čachrovat ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.10.22 08:27
@Azeretereza píše: Á, tohle je geniální! Já tašky schraňuju doma v krabici, nenapadlo mě to dát do auta, toto je řešení na nezapomínání tašek. Budu za blba, ale fakt mě to nenapadlo :mrgreen:

No mne to taky trvalo poměrně dlouho než jsem na ten system prisla 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.10.22 08:34

Jinak až se přestěhujeme do centra tak to budu mit na nakup cca 1,5 k a nebudu chtit kvuli tomu jezdit autem.. mam v planu vsude chodit pěšky…kdyz jsem bydlela v Praze, tak jsem jezdila s taškou na kolečkách 8).. když si ji vystajlujete, tak to je i parádní módní doplněk a neznam nic lepšího..

Příspěvek upraven 08.10.22 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová