Nákup veterána

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12330
1.11.18 20:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
1.11.18 20:10

@iiiv Díky za odpověď :) Tuhle mám v záloze, protože ekodaň spolu s odtahovkou by mě vyšla skoro stejně jako to auto a to se prostě nevyplatí. Ale moc si cením tvé snahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
1.11.18 20:29

@fanda18 není za co děkovat. Třeba se nějaká pěkná k prodeji najde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
2.11.18 09:27

Ahoj, my jedeme s naší pragovkou na velkou retro výstavu do Lysé nad Labem, v sobotu 17. listopadu. Jmenuje se to RETRO GARÁŽ, mají webovky i facebook. A událost. Bude tam dost prodejních věcí, od náhradních dílů po samotné veterány. Co to zkusit tam? :) Odkaz nedávám, nesmí se to.
Jedeme poprvé, tak jsem na to zvědavá :)

• Citovat
  • Upravit
11
2.11.18 17:57
@Anonymní píše:
Ahoj, my jedeme s naší pragovkou na velkou retro výstavu do Lysé nad Labem, v sobotu 17. listopadu. Jmenuje se to RETRO GARÁŽ, mají webovky i facebook. A událost. Bude tam dost prodejních věcí, od náhradních dílů po samotné veterány. Co to zkusit tam? :) Odkaz nedávám, nesmí se to.
Jedeme poprvé, tak jsem na to zvědavá :)

Lysá nad Labem je pro mě trošku z ruky (ten termín už bohužel něco mám), nicméně tu akci aspoň dle názvu znám :). On je problém, že tyhle auta jako veterána nikdo moc nebere. Na Slovensku se tomu říkalo „dědičné auto“, protože se to nedalo prodat, tak co neschvátil kovošrot, to odvezli rumuni zpátky do vlasti a málo kdo na to dneska vzpomíná s láskou :D. Ale každopádně díky za tip :) a mohl bych tě poprosit, kdyby se tam něco takovýho objevilo a ty sis toho všimla, že bys mi sem dala vědět? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
5.11.18 16:17
@fanda18 píše:
Lysá nad Labem je pro mě trošku z ruky (ten termín už bohužel něco mám), nicméně tu akci aspoň dle názvu znám :). On je problém, že tyhle auta jako veterána nikdo moc nebere. Na Slovensku se tomu říkalo „dědičné auto“, protože se to nedalo prodat, tak co neschvátil kovošrot, to odvezli rumuni zpátky do vlasti a málo kdo na to dneska vzpomíná s láskou :D. Ale každopádně díky za tip :) a mohl bych tě poprosit, kdyby se tam něco takovýho objevilo a ty sis toho všimla, že bys mi sem dala vědět? Díky :)

určitě :)

• Citovat
  • Upravit
188
15.3.21 13:09

Vím, že manžel komunikoval s https://www.veteran-prodej.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie