Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@iiiv Díky za odpověď
Tuhle mám v záloze, protože ekodaň spolu s odtahovkou by mě vyšla skoro stejně jako to auto a to se prostě nevyplatí. Ale moc si cením tvé snahy ![]()
@fanda18 není za co děkovat. Třeba se nějaká pěkná k prodeji najde ![]()
Ahoj, my jedeme s naší pragovkou na velkou retro výstavu do Lysé nad Labem, v sobotu 17. listopadu. Jmenuje se to RETRO GARÁŽ, mají webovky i facebook. A událost. Bude tam dost prodejních věcí, od náhradních dílů po samotné veterány. Co to zkusit tam?
Odkaz nedávám, nesmí se to.
Jedeme poprvé, tak jsem na to zvědavá ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, my jedeme s naší pragovkou na velkou retro výstavu do Lysé nad Labem, v sobotu 17. listopadu. Jmenuje se to RETRO GARÁŽ, mají webovky i facebook. A událost. Bude tam dost prodejních věcí, od náhradních dílů po samotné veterány. Co to zkusit tam?Odkaz nedávám, nesmí se to.
Jedeme poprvé, tak jsem na to zvědavá
Lysá nad Labem je pro mě trošku z ruky (ten termín už bohužel něco mám), nicméně tu akci aspoň dle názvu znám
. On je problém, že tyhle auta jako veterána nikdo moc nebere. Na Slovensku se tomu říkalo „dědičné auto“, protože se to nedalo prodat, tak co neschvátil kovošrot, to odvezli rumuni zpátky do vlasti a málo kdo na to dneska vzpomíná s láskou
. Ale každopádně díky za tip
a mohl bych tě poprosit, kdyby se tam něco takovýho objevilo a ty sis toho všimla, že bys mi sem dala vědět? Díky ![]()
@fanda18 píše:
Lysá nad Labem je pro mě trošku z ruky (ten termín už bohužel něco mám), nicméně tu akci aspoň dle názvu znám. On je problém, že tyhle auta jako veterána nikdo moc nebere. Na Slovensku se tomu říkalo „dědičné auto“, protože se to nedalo prodat, tak co neschvátil kovošrot, to odvezli rumuni zpátky do vlasti a málo kdo na to dneska vzpomíná s láskou
. Ale každopádně díky za tip
a mohl bych tě poprosit, kdyby se tam něco takovýho objevilo a ty sis toho všimla, že bys mi sem dala vědět? Díky
určitě ![]()