Naléváte mladým koledníkům - proti občance?

43031
21.4.14 09:22

Naléváte mladým koledníkům - proti občance?

Právě tady došla skupinka koledníků, měli koledu vysloveně s žádostí o alkohol (nemáte li vodku, dejte alespoň rum) - tvrdili, že jim je 18. Minimálně o jednom jsem si jistá, že není. Stejně mi přijde, že dostat panáka u každého domu je o zdraví. Ani jsem to neměla přichystané, nějak mě to nenapadlo, loni chodily jen děti. Tak jsem jim nedala.

Naléváte jim? Manžel tvrdí, že bych měla, že se to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
21.4.14 09:24

Nenalela bych vubec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.4.14 09:26

Ne, alkohol nenalívám. Mám tu vajíčka, mám tu čokoládové všechno možné…můžou si vzít z koše, co je jim libo. Alkohol nalévám dospělým chlapům, nikoliv puberťákům, co si říkají o paňáka v devět ráno. prostě nenaleju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.4.14 09:26

Nalévám jen tatínkům, když příjdou s dídětem. Pokud teda chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.4.14 09:27

No ano dělá se to, ale nalívá se pouze dospělým :) takže tihleti by měli smůlu

takže já mám nachystány vajíčka a perníčky pro děti a v lednici pro tatínky ferneta…ale k nám stejně chodí jen manžel mojí kamarádky s jejich klukama a už tu byli..a ti moji kluci s tatínkem jsou na pomlázce, takže já mám klídek volné celé dlouhé dopoledne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
21.4.14 09:29

U nás mají smůlu, můj muž abstinent, já těhotná, rum se tu nachází akorát na vánoce, když se peče a svoje vína jim dávat nebudu, nejsou to žádný šméčka a pro ty,,děti,, je ho škoda.
Navíc další věc je ta, že většina z nich plnoletá zajisté není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.4.14 09:29

@Pudloslava Alkohol nabízím pouze známým koledníkům a ve věku těch cca 16+ (pokud vím, že rodiče nemají nic proti příležitostnému pivku apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
21.4.14 09:30

Ne, nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.4.14 09:30
@brumdinka píše:
No ano dělá se to, ale nalívá se pouze dospělým :) takže tihleti by měli smůlutakže já mám nachystány vajíčka a perníčky pro děti a v lednici pro tatínky ferneta…ale k nám stejně chodí jen manžel mojí kamarádky s jejich klukama a už tu byli..a ti moji kluci s tatínkem jsou na pomlázce, takže já mám klídek volné celé dlouhé dopoledne 8)

já mám taky klídek :mrgreen: dcera šla ke kamarádce, tatínek jí tam vezl, maličká chtěla s tátou brmbrm autem a nějak se nevrátili :lol: tak čumím na pohádky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
21.4.14 09:31

Ani náhodou, jsou i tací kteří se zeptají jestli nemáme panáka místo vajíčka :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5345
21.4.14 09:31

Pouze dospělým tatinkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.4.14 09:32

Tak jste me uklidnily, ze nejsem krkna, dikes:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.4.14 09:33

@terinka4444 no já jdu za chvíli péct kachnu, což málem sem neměla kde, jelikož malej přemačkal automat na elektrický troubě :lol: taky takhle přemačkal bráchovi kod na tabletu, takže se ted´do něj nedostane a my nevíme co s tim…tak příjmám rady :) a to mu josu teprve 3 roky :mrgreen: dřív ještě chodil synovec, ale už je mu 23 tak už ho to fakt nějak nebere :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.4.14 09:35
@Pudloslava píše:
Právě tady došla skupinka koledníků, měli koledu vysloveně s žádostí o alkohol (nemáte li vodku, dejte alespoň rum) - tvrdili, že jim je 18. Minimálně o jednom jsem si jistá, že není. Stejně mi přijde, že dostat panáka u každého domu je o zdraví. Ani jsem to neměla přichystané, nějak mě to nenapadlo, loni chodily jen děti. Tak jsem jim nedala.Naléváte jim? Manžel tvrdí, že bych měla, že se to dělá.

ani náhodou bych nenalila..jako máma kluka 16 tak bych i ocenila kdyby je s tak pitomou koledou rozumní lidi vyhnali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.4.14 09:35

Nenaliju nikomu, děti ne, tatínci od dětí - taky ne, protože mají na starost to dítě :jazyk:

Příspěvek upraven 02.06.15 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová