Nálevka v 22. týdnu těhotenství

279
10.6.15 09:47

Nálevka v 22tt

Ahoj holky, chci se zeptat, jsem dnes 22+1tt a při utz doktor „objevil“ náznak nálevky. Hrdlo jinak 37mm, nezkrácené. Náznak nálevky už byl minulý týden, je prý jen malá, nemám se tím zatím znepokojovat. Ale znáte to, hormony + nervy pracují. V nejširším místě má 2mm. Myslíte, že je šance donosit až do konce? Měla ste to některá třeba podobně? Jeden potrat už za sebou mám, tak to nechci zažít znovu. A jsou zapotřebí nějaká opatření jako ležet s nohama nahoru atd? Jinak přidám i foto nálevky z utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
279
10.6.15 09:51

@JayLee je to prý otevření hrdla jakoby zevnitř :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
10.6.15 10:09

@JayLee u mě právě není problém s placentou, tu mám sice na přední straně, ale vysoko. Já spíš budu mít problém s čípkem, asi nebude tak úplně „silnej“. Na další kontrolu jdu hned příští týden, tak jsem zvědavá, jestli se budu otvírat víc :( Já už jsem právě strašně vynervovaná a vystresovaná z celýho těhotenství, že mám pocit, že se snad i zblázním :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.15 13:04

@Jaanička donosila jsem, i když jsem byla od 20 tt otevřená na 2 prsty.. neboj nic, neplaš. Jen kdyby se objevily bolesti, tak fič k dr nebo do porodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 18:53

Nikdo další nemá zkušenosti prosím? :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat