Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat, jsem dnes 22+1tt a při utz doktor „objevil“ náznak nálevky. Hrdlo jinak 37mm, nezkrácené. Náznak nálevky už byl minulý týden, je prý jen malá, nemám se tím zatím znepokojovat. Ale znáte to, hormony + nervy pracují. V nejširším místě má 2mm. Myslíte, že je šance donosit až do konce? Měla ste to některá třeba podobně? Jeden potrat už za sebou mám, tak to nechci zažít znovu. A jsou zapotřebí nějaká opatření jako ležet s nohama nahoru atd? Jinak přidám i foto nálevky z utz
@JayLee u mě právě není problém s placentou, tu mám sice na přední straně, ale vysoko. Já spíš budu mít problém s čípkem, asi nebude tak úplně „silnej“. Na další kontrolu jdu hned příští týden, tak jsem zvědavá, jestli se budu otvírat víc
Já už jsem právě strašně vynervovaná a vystresovaná z celýho těhotenství, že mám pocit, že se snad i zblázním
![]()
@Jaanička donosila jsem, i když jsem byla od 20 tt otevřená na 2 prsty.. neboj nic, neplaš. Jen kdyby se objevily bolesti, tak fič k dr nebo do porodky.