Namodralé bělmo

28.2.13 14:44

namodralé bělmo

Ahoj maminky.chci se zeptat, jestli jste to nektera mela stejne, nebo podobne, ci jestli nemate nekoho v okoli, kdo ma takovy problem.moje dcerka(14m)ma od narozeni namodrale belmo.ta polovina oka, co nejde videt je modra a druha polovina je namodrala.ma misty i takove prouzky v oku. pediatricka nas poslala na ocni, ta akorat rekla, ze to mame hlidat, ze nevico to je, akorat se me ptala, jestli mala netrpi na zlomeniny a na zaver napsala, ze mala neni vysetritelna, ze nedrzi(ma panickou hruzu z doktoru)a tim to haslo.ted jsem ji objednala na jine ocni. jedeme 12.3.tak jsem z toho nervni.na netu jsou odpovedi sileneho typu. jakoze modre belmo znaci, choroby srdce a plic, spatnou funkci plic, spatne okyslicovani krve, ridnuti kosti…mam o ni strach.male nic neni ma vlastne selest na srdicku, ale je akcidentalni(rustovy)nijak ji nebrani v nicem, kardiolog kontroloval srdicko a je ok. jeste jsem se docetla, ze by to mohlo byt malo vapniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
28.2.13 14:52

Takže sis vlastně odpověděla sama :nevim: „jakoze modre belmo znaci, choroby srdce a plic, spatnou funkci plic, spatne okyslicovani krve, ridnuti kosti… jeste jsem se docetla, ze by to mohlo byt malo vapniku.“

Myslím, že nejspolihlivější bude počkat na vyšetření lékařem, než takhle věštit po netu… Chápu ty nervy, ale když ti někdo napíše, že to znamená to a ono, stejně to nemusí být váš případ a opačně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5454
28.2.13 15:11

Ahoj, tak ti poradim, mam těžce nedonošenou- 26tt, taky namodralé bělmo, a z praxe… řídnutí kostí, prasklá stehenní kost, zvýšené podávání vápníku a nedozrálé plíce i problém se srdíčkem, vřele ti doporučuju dávat co nejvíce vápníku v jogurtech, nově se dělá i plnořučné mléko se zvýšeným obsahem vitaminu D.. maj ho všude, Albert, Tesco,,,takže dbej na pestrou stravu, malá má i teď docela dost velkou fontanelu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
28.2.13 15:40

Je tak to jsi mně dostala já mám taky namodralé bělmo(od narození) a můj syn taky. Já žádné problémy zdravotní toho typu co píšeš nemám a zlomené jsem také nic neměla, můj syn také až na zápal plic, ale to má kdejaké dítě. Mi se to na synovi vždy líbilo a doktor nikdy nic neříkal, tak fakt nevím, zkusím se poptat až tam zase pujdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 15:53

Holky diky moc za prispevky.ja mam prave problem stim, ze mi ted mala nechce ani jogurty.um stale pije, rano a vever.po 180ml. vic nechce. jinak jeste davam lucinu. jinak ani pudink nechce.driv nebyl problem. mlecneho mela vic jako 700ml denne, ale posledni dva mesice stavkuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5454
28.2.13 16:12

Hlavně, že za ten den má vždy něco mléčného :palec:

zikado no u nás je to všechno i dost způsobeno tou extrémní nedonošeností, nicméně se všem taky líbí její očíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 16:44

Teda vubec si nevybavuji, jaky ocicka mela moje neter. narozena v 28tt. kazdopadne dnes je zcela v poradku,nastesti.uz je to skoro 16leta slecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 16:48

Asi to lidi okolo fascinuje, vaichni nasi holcicce taky rikaji, ze ma krasny oci. dneaka rano mi teda snedla jogurt, co jsem mela k snidani. nejhorsi je, ze ona nechce takovy ty recky atd, ale activii spapa, takze aapon tak. zkousim ji ho davat, ale nenutim ji kazdy den, ona se jinak sprajcne a nechce.ted poslesni dny premyslim, ze si hodne kouka na prsticky na ruce a fnuka! jestli ji neboli.je teda i docela velka, rychle vyrostla.na roce mela 83cm. a to mela 49kdyz se narodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí