Nánožník Inglesina Magnum

844
15.2.10 10:34

nánožník Inglesina Magnum

Ahoj! Nevíte náhodou někdo, jestli jde nějak líp uchytit nánožník na Inglesinu Magnum, když z hluboké korbičky udělám sporťák? Adélka má 8 měsíců, ale když jí dám s fusakem v sedě do kočárku, tak ten nánožník nezapnu, tak nevím, jestli je to dělaný jen na polohu v leže nebo se to dá uchytit i jinak. Děkuju za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Inglesina Magnum?

Přidejte zkušenost s Inglesina Magnum
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzancice
29.3.11 21:54

Ahoj, řeším teď stejný problém :) Přišla ste na něco? V návodu sem nic nenašla a z vlastní manipulace moc rozumná nejsem. Nánožník se přichytit dá, ale není to určitě to oficiální řešení :) Moc díky za odpověď! Pěkný den Zuzana

• Citovat
  • Upravit
58
14.6.11 15:31

Inglesinu magnum jsem měla, ale model 2009 a problém jsem s tímhle neměla.. Spodní část, byla připnutá v zimě takřka stále na patentky a maximálně jsem nahoru na ní připnula zipem vrchní část nánožníku, a to i když byl syn v sedě.. Nejde Vám připnout ten vršek nebo spodek? A na patentky nebo na zip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
violetka
13.10.11 20:39

Nánožník Inglesina Magnum na sporťák nepasuje

Zkusím obnovit toto téma, mám stejný problém. Mám Inglesinu Magnum verze 2010 a ve sportovní verzi nejsem schopná připevnit nánožník. Dělala jsem to přesně podle návodu a pak zkoušela i různé jiné varianty, ale prostě tam vůbec nepasuje, nejde zapnout (hlavně přes to madlo, i když ho mám na doraz zaražené směrem k dítěti) a hlavně mi přijde nějaký malý (mám roční dítě, měří teď 80cm) a taky se mi zdá, že v botách tam nemá pohodlně nohy, je to dole úzké). Nemáte někdo s tím zkušenost? Na fotkách v katalogu Inglesiny je sporťák s nasazeným nánožníkem vždy vyfocený bez dítěte, tak nevím, jestli jsem jen tak nešikovná nebo prostě nejde v praxi používat.
Tak mám obavy, že se mi tam v zimě nevejde ani ve fusaku (máme originál Inglesina fusak) a budu muset koupit jiný sporťák.
Uvítám každou radu.

• Citovat
  • Upravit
86
14.10.11 08:49

Ahoj! Já mám verzi 2009, loni jsem v tom dceru vozila celou zimu s fusakem (neoriginální) a bylo to bez problémů. Ale ona má teda letos 2roky a měří 82cm, tak nevím, možná máme výhodu, že je prcek. :lol: Kočár už jsem schovala, protože už bude v zimě bez něj nebo v golfkách, ale můžu to ještě vyzkoušet, když je teď větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nin
6
23.11.11 19:17

Ahoj, mám holčičku, která teď bude mít rok a na svůj věk je docela dlouhá, jelikož má vysoké rodiče. S nánožníkem, který ke kočárku byl mám úplně stejný problém. Je prostě krátký a s fusakem se tam holt nenarveme :( . Inglesinu mám rok 2010.
Dnes jsem byla v obchodě zkoušet nějaký univerzální nánožník, ale žádný tam prý nepasuje. Jsem z toho docela v háji, protože nevím jak to budeme řešit až začne opravdu mrznout.

Kdyby jste náhodou prosíííím někdo na něco přišel, písněte…díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
violetka
23.11.11 19:53

Ahoj, tak já už jsem vzdala snahu nainstalovat nánožník na sportovní verzi Magnum, návod jsem detailně prostudovala a prostě to nejde. Zatím to řešíme tak, že jsme koupili nový hodně teplý fusak a jezdíme bez nánožníku. Už jsem byla rozhodnutá pro nový sporťák, vybíráním jsme strávili celý víkend, ale bohužel u většiny sporťáků byl problém - naše velké dítě, hlavně v poloze vleže měl hlavu zaraženou o zadní část boudičky. Chtěli jsme Mutsy 4rider, a už ho málem koupili, ale ve fusaku tam byl hrozně na těsno. Nakonec jsem si říkala, zlatá naše prostorná Inglesina, tak snad bez nánožníku zimu přežijeme.
Ještě bych měla dotaz, jakou pláštěnku používáte na sporťák Magnum? Na hlubokou verzi jsem měla neorig.Emitex, a ten v sedící poloze nepasuje. Dovozce Inglesiny na můj dotaz vůbec neodpověděl.

• Citovat
  • Upravit
Nin
6
23.11.11 20:09

pláštěnka

Ahoj,
tak s pláštěnkou asi moc nepomůžu, protože mám kupovanou jakousi univerzální (značku tedy nevím) a ta mi na Inglesinu jde i ve sportoní verzi, tak alespoň to :)
Nový kočár se mi kvůli nánožníku kupovat fakt nechce. Malá je na svůj věk taky dlouhá. Jsme oba vysocí, takže sehnat kočár pro dlouhány je fáákt problém…nevím si rady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nin
6
24.11.11 19:37

nánožník

Ahoj,

tak mám dobrou zprávu pro všechny co bojují s nánožníkem Inglesina :lol:
Konečná verze je, že originál nánožník vymýšlel pěkný …, takže je k ničemu.
Po dlouhých bojích se mi to podařilo vyřešit koupí nánožníku EMITEX TROJKOLKA, který na Inglesinu jako jediný fakt sedí :potlesk:

Mějte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
24.11.11 19:42

Ahoj! Já to nakonec vyřešila tak, že jsem si nechala ušít větší u nějaký pani na mmb :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
24.11.11 22:03

Tak ten Emitex nánožník si asi taky koupím, jaké má uchycení? A vejde se tam velké dítě i s fusakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nin
6
25.11.11 08:53

Ahoj,

uchycení má na takové gumičky s karabinkou, ale jde to tam v pohodě nainstalovat. Já mám roční holčičku (dlouhána), fusak máme emitext ten dlouhý a v klidu se tam vejdeme i s tim fusakem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.11.11 20:38

Já mám také 2010,zatím jezdíme ve hluboké,ale když to tak čtu-co myslíte,nebylo by to na reklamaci?Vlastně to má na sporťák sedět a pokud ne,není to tedy vada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
29.11.11 20:43

Omlouvám se za OT, ale mluvily jste tu o fusaku v Inglesině Magnum. My máme verzi 2010, malá má 7,5 měsíce, cca 70 cm a necelých 9 kg. Náš problém - tak tak se nám vejde do kočárku (korbička ne sporťák) ve fusaku a to nepoužíváme ten větší (beránek). Jsem zoufalá, myslela jsem si, že máme velký kočárek! Nebo máme špatný fusak?! Díky za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.11.11 21:13

Nin, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli ten nánožník Emitex dobře pasuje i v poloze vleže? Kluk nesnáší mít ve sporťáku nohy sklopené dolů, má je tedy trvale ve vodorovné poloze a ten nánožník se mi zdá na obrázku jakoby zahnutý dolů. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí