Jak zabalit kočárek pro poštu?

9454
10.2.10 15:45

zabaleni kocaru

holky prosim..pomoc..jak zabalit kocar aby sel poslat postou??? tak velkou krabici nemam…a vubec nevim cim ji nahradit…diiiiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9217
10.2.10 16:00

skus zajst do nejakeho hypermarketu pre veliku skatulu..to je predsa to naj..ale tak ked nemas..tak do velkeho igelitu..riadne zabalit a potom do papiera?? ale ked je nepriehladny igelit..do papiera ani netreba..ale za to bude dost neformne.. :think: a previazat spagatom.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.2.10 16:03

A nešlo by to jen obalit nečím jiným a poslat jako nepravoúhlý tvar a neskladné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
10.2.10 16:08

já bych asi koupila např. v Obi nebo v něčem podobné nějaký pytel a igelity a pořádně bych to omotala a na to nalepila papír s adresou…

• Citovat
  • Upravit
9454
10.2.10 16:18

ha igelity…to by slo…snad to teda na poste vezmou a neznici to…diiiiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.2.10 16:59

Miki, jen igelitu bych určitě nevěřila, sama nakupuju a posílám kočáry dost, jsem kočárový maniak, a pořád hledám jiné a lepší. :-)
Ty co jsou jen v igelitu, přijely jednou docela dost potrhané. Tchán dělá na poště a říkal, že i balík, co má na sobě křehké jim příjde, klidně vespod, pod nějakou velkou krabicí, taky se s balíky dost nešetrně hází, ale třeba mají holky jinou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65420
10.2.10 17:02

Taky budu posílat korbičku…
myslela jse,že jí omotám tou jídelní folií nebo bublinkovou…
dojdu se poptat do obchodu na velkou krabici,snad budou mít…v elektru od pračky třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
10.2.10 17:38

Nám teď posílala paní kočárek a v obrovské krabici.Zkus si zajít do nějákého supermarketu, tam ti určitě krabici dají nebo třeba i na poště! Samotné bych to neposílala, i když dneska jsem zase viděla pána, který posílal hokejku celou zabalenou do bublinkové folie. Ale osobně bych měla strach, že se kočárek bez krabice poničí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.2.10 17:58

asi by byla nejlepší bublinková folie ve více (hodně) vrstvách a hooodně izolepy, pokud teda neseženeš krabici
a je to nutné poštou? co zkusit ppl apod? přes ně mi přišel první kočár, byl jen lehce omotaný igelitem, bez jediného škrábnutí, i když zas jsou dost drahý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.2.10 18:03

ahoj, obalila bych potravinovou fólií, jestli máš doma, popř. pořádný pytel jak píší holky
a někdy vyjde PPL stejně draho jako pošta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.2.10 19:57

Zabalila bych to treba do bublinky,igelitu nebo smrstovacky.
Pomer si to kolik delaji rozmery dohromady aby to na poste vzali.
Jinak ja vetsi veci posilam PPL.

PetroZ ja posilala korbicku a zabalila jsem ji do bublinky a pak obalila smrstovackou.

Jooo korbicka me stala prd rokem 265kc,ted jsem posilala ohradku,tezsi nez korbicka a PPL me to stalo 119kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sweetheart
5.3.12 11:52

Dobrý den, prosím o radu, chci ted posílat kčárek ale nemám krabici, tak bych to obalila jen do bublinkové obálky ale nevím jak jestli vše dohromady nebo z toho udělat dva balíky a kolikrát to obalit jaký rozměr a kolik metrů té bublinkové folie.. jestli to tedy vezme ppl nebo dhl..

• Citovat
  • Upravit
573
5.3.12 12:06

http://www.ceskaposta.cz/…uky-id36476/, tady je něco o balících posílaných přes českou poštou,kočárek je asi lepší rozdělit na dva balíky,ale záleží jaký tip kočárku chcete poslat,jestli je součástí hl.korba a podvozek tak asi zvlášť,pokud jen sporťák tak se to vleze do jedné větší krabice,asi bych to neomotávala,ale šla se zeptat do nějaké prodejny na velké krabice,na poště je taky prodávaj,ale je to drahé.třeba od velké televize :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.3.12 12:16

zlož ho co nejvíc to jde, a pak ho dej do jedné velke krabici a když se nezmestí tak ješte zlep jednu velku krabicinavrch a paskou oblep obe krabice dohromady,ja to takhle zabalila, :palec: a jinak musíš si zjistit ci ti to na pošte vezmou jen tak ak ho oblepíš folií a nebo neco podobného :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sweetheart
5.3.12 12:57

no na poště mi ho právě nevezmou má s korbou sportákem a doplnkama víc jak 30kg :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4